Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec,

mám malý problém s přehříváním motoru. Během jízdy ať už po městě nebo mimo se mi teplota motoru dostane nad 90° a zapíná sahara, která to stáhne pod 90° a po pár minutách se to celé opakuje. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Kde hledat chybu? Mám 306 Break 1,6 rv:1998 Prosím o radu. Připadá mi to zvláštní že se to neochladí samo během jízdy i když je venku 8°. Dík za odpovědi.

Odesláno

Ahoj,s teplotou je občas problém.Pokud se v tom nehrabalo několik \"majitelů\" před Tebou,mohl by být problém v termostatu nebo v čidle.

Pokud je tam termostat na 89°C a \"ujel\" trochu nahoru,tak čidlo má za úkol při 90°C zapnout saharu.Nemá tam třeba být termostat na 83°C?

Pokud tam má být termostat na 89°C a je dobrý,tak mohlo \"ujet\" čidlo směrem dolů a dochlazuje,i když je teplota motoru správná........Nevím,jestli Tě to správně nasměruje ,ale tak to vidím já.Doplním,že termostat je levnější,než čidlo.P806

Guest servisman
Odesláno

koukl bych kolik mám chladící kapaliny jestli jí není málo,pak zdali není systém zavzdušněn,nakonec termostat ten může blbnout

pokud vyměníš termostat tak uděláš všechny 3 věci najednou

nevím jaký tam máš v elitu jsem našel toto

[upravil dne 28/10/08 honza406]

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

na toto téma jsem včera odpovídal a není to tady :roll---asi Alzheimer :papa

jo odpověděl

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: ozzy1956

na toto téma jsem včera odpovídal a není to tady :roll---asi Alzheimer :papa

jo odpověděl

díky--už sem myslel,že mi šibe :D

Guest servisman
Odesláno

to ne jen to tak dopadá když někdo napíše dotaz do více sekcí či několikrát

[upravil dne 28/10/08 honza406]

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: zb1nda

njn sorrač stane se.

od toho je EDIT a pak to tu nebude 2x ;)

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: zb1nda

njn sorrač stane se.

od toho je EDIT a pak to tu nebude 2x ;)

To víš zoufalost nad problémem je hrozná věc. :) Člověk hledá radu kde se dá a tak v nouzi postne třeba dva stejné nadpisy.

Zkusím vyměnit termostat a uvidíme. :myslim Podle těch cen mě to s výměnou vyjde tak na 500,-

Guest servisman
Odesláno

jaká zoufalost včera odpoledne jsi zadával dotaz a dnes máš už pár rad ,odpovědí

Guest servisman
Odesláno

jinak při výměně termostatu nemusí se vypouštět celá náplň chladícího systému ,stačí jen upustit.U 406 mne stačilo upustit 2 l kapaliny pak jen vyměnit termostat,a pak jen už dolít kapalinu a odvzdušnit .Potom to nech aby se zaply sahary o zahřátí,po vychladnutí dolít ještě kapalinu a hootovo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...