Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak se Vám líbí nové zbarvení vozidel PČR???


OK406

Recommended Posts

Původně zaslal: Vertex

Původně zaslal: vix

Vertex: a co klukům v uniformě zaplatit kurs ... píšeme všemi deseti?

(mno, pro začátek by tedy úplně stačilo - kde najdu na klávesnici dané písmenko)

Není to třeba taky tím, že si nedovedou práci jen zorganizovat?

Na škole se všema deseti normálně učí, ale posuď sám, je to vůbec potřeba? Ty všema deseti píšeš?

Neříkej mi, že hledaj písmenka, to je blbost

Není potřeba mít všechny policisty za idioty, někteří svou práci zvládají bravurně a umí dokonce, VIXi div se, psát na počítači a najdou písmenka tam, kde mají!

Kdo z vás se někdy zkusil vžít do jejich situace, do jejich práce? Šel by někdo z vás, za peníze, který berou (průměr zvyšujou ty vrchní posty, jako všude), stoupnout si třeba někam proti demonstrantům a čekat, kdy ho někdo třeba zabije a rodina pak dostane možná sto tisíc? Já bych do toho nešel..

Každá mince má dvě strany, není jen černé nebo bílé.

I mezi námi je pár policistů a některé znám osobně a nejsou to vypatlaný mozky, který chtěj jen buzerovat. Oni nerozhodujou, kam se dá stacionární radar a jiný výnosný nesmysly, sloužící právě k buzeraci. Jsou to lidi jako my a jsou to kamarádi jako všichni ostatní. A možná se k tomu ani sami vyjadřovat nechtějí.

To jen k upřesnění, že je to prostě práce jako každá jiná a je na jedinci, jak ji chce vykonávat. A všude jsou svině, ať mezi policajtama, nebo v prodejně zeleniny, to je jedno.

A k té barvě, jo, to je vyhození peněz do hajz_u..už jen to, že metalíza je dražší, kolik to asi udělá zbytečných peněz na 500 autech...?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jarajarda, Vertex

Ad psaní na počítači: Ano, někteří dokonce umí i psát. A když neumí psát, tak kolega umí možná i číst :D.

Všema deseti neumím, ale vyplňovat jeden dotazník 30-45 minut mi připadne lehce přitažené za vlasy, nemyslíš?

Vertexi, je to o organizaci práce. Proč mám někomu vysvětlovat, že mi smažka rozbila auto a ukradla rádio za 2000,- CZK, když vím, že je mizivá šance, že smažku najdou a rádio mi vrátí? Ztratím tím 3 hodiny, kdy bych mohl pracovat, policista ztratí minimálně hodinu psaním protokolu a něco i tím, až ten protokol bude zakládat do složky \" že se nenašlo a nenajde\" a já stále budu mít rozbité okénko a nebudu mít rádio a navíc oba dohromady (já a ten policista) ztratíme v čase dvojnásobek ceny rádia.

Pro mě je jednodušší dojít do kvelbu, koupit nové rádio, dojet na vrakáč, koupit okýnko a toto vše zabere asi tak 3 hodiny času. Já je využiji s maximální efektivitou, budu bez stresu, s rádiem a opraveným autem, nikdo mi nebude dávat divné otázky a policii nepřibude nevyřešitelný případ, ani záznam o přestupku, čímž se jí zlepší statistiky a o to jde především. Nebo ne?

(aneb, kdo nic nedělá, nic nezkazí a zasluhuje povýšit a prémie :nevim )

Ad riskování:

Jako, každý si vybral svoje zaměstnání. Někdo je pekař, někdo řezník, někdo voják z povolání a někdo policista. Nikdo nikoho nenutil, aby to dělal.

Ad peníze - těma bych se neoháněl, pokud se někomu plat nelíbí, má šanci na sobě zapracovat a plat si nechat zvýšit. Byť to nebude třeba v oboru.

To, že někteří policisté jsou fajn je skvělé, ano, dokonce i někteří členové fora jsou jimi. Já jim to neberu. Každý si na živobytí nějak vydělává. Kdo je v soukromém sektoru, generuje zisk a policii si kupuje jako službu ze svých daní.

Policie by mu měla \" pomáhat a chránit\" ho. ... Mno, osobně si myslím, že za své peníze adekvátní protihodnotu nedostávám.

Ad nasazování života při demonstracích a náhrady rodinám - je to jejich práce. Nebo si myslíš, že chemik při manipulaci s nebezpečnými a karcinogeními látkami neriskuje? On si tu práci taky vybral, a věděl, do čeho jde.

Zatím, jak jsem viděl policii pracovat, tak měří na výhodných místech, kontroluje mě lékarničku a všeobecně číhá za bukem. Jen nevím, kdo ji tam psíolá měřit. Pokud to nejsou policisté, kdo rozhodují o umisťování radarů, všemožných Kryštofech apod., tak kdo tedy? Karel Gott, Artur C. Clark, duchové starých Egypťanů nebo učitelka z mateřské školky?

Původně zaslal: jarajarda

To jen k upřesnění, že je to prostě práce jako každá jiná a je na jedinci, jak ji chce vykonávat. A všude jsou svině, ať mezi policajtama, nebo v prodejně zeleniny, to je jedno.

Ano, a zatímco svini zelináře (toho jednoho člověka co mi prodal shnilá rajčata) nemusím \"podporovat\" tím, že u něj nebudu nakupovat, a tím se přičiním k jeho krachu - tak polici musím platit ze svých daní ať chci nebo nechci, byť adekvátní protihodnotu za to nedostávám. Takže nekrachne.

Přebarvení policejních aut je psychologickým jevem. Něco podobného udělal Havel, kdy policisté převlíkli staré, komunistické uniformy za optimistickou modř. A řekl bych, že se lidé tehdá nevyměnili v poměru 1:1 jako ty uniformy. Havel s tím ještě uspěl. Mno, a teď to někdo poradil opět, důvěra v policii je jaká je, prezidium a MV to schválilo a máme novou, optimističější, lepší, \"stříbrnou\" polici. Třeba fakt bude lepší ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Bohouš

Původně zaslal: Vertex

Hold si někdo z těch, kdo jsou u koryt potřeboval udělat čárku za něco novýho, ač naprosto zbytečnýho

To neřikej bratrům......Pegas to lepí a Siry ty polepy vytváří :D:D:D

Bratrům ty love přeju, jen jde o to, kdo dostane do kapsy nějakou tu obálku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...