PeugeotHDi Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 Zdravim vsetkych, Vsimol som si, ked sa motor zahreje a idem na jednicke alebo dvojke, prip. na neutral a vbehnem do jamy s pravym prednym kolesom, prip. pri tej pomalej rychlosti (do 20km/h max) pomykam s volantom na jednu na druhu stranu (rozhojdam auto), tak pocujem od praveho predneho kolesa pri spolujazdcovych nohach taky ševel, šramot prip. taky tupy kovovy zvuk...neviem ten zvuk opisat.... Kto ma 308 moze prosim vyskusat ci to nepocuje? Vdaka. Pozor radio musi byt vypnute, inak aj na najslabsej hlasitosti to nezacujes. Inak pozeral som tu na fore - rozoberali nieco podobne na 307ke avsak uchytenie stabilizatora je trocha inak riesene, tak to v tom nie je.... Citovat
PeugeotHDi Odesláno 28. říjen 2008 Autor Odesláno 28. říjen 2008 Původně zaslal: eezee zkoušel jsem a nic..... Vdaka....dnes skusim znameho technika poprosit a pojdeme sa previest... Citovat
aknela Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Mam ten istý problem na P 308 1,6 HDi, zatiaľ neviem čo s tým aknela Citovat
bigicek Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Není to zvuk jako takový bublání? Citovat
PeugeotHDi Odesláno 8. prosinec 2008 Autor Odesláno 8. prosinec 2008 Původně zaslal: bigicek Není to zvuk jako takový bublání? Nie, bublanie urcite nie, skor taky suchot, sevel.... tento tyzden snad bude mat mechanik cas sa nato pozriet.... Citovat
PeugeotHDi Odesláno 13. červen 2009 Autor Odesláno 13. červen 2009 Zdravim, bol som na garancnej prehliadke po 20tis. km. Reklamoval som danu zavadu... so servisnym technikom sme nabehali asi 20km, 2x valcova brzda, 3x na zdvihaku...a pricina odhalena... (okrem toho tiez mi premazali - natreli s hustou vazelinou gumenne drziaky stabilizatora), tak sme zistili ze dany suchot sposobuje chvenie vyfuku a dany zvuk vydava neviem ako by som to nazval - ta pletena cast vyfuku pricom, ked dojde ku chveniu vyfuku tak je to dost pocut... Uplne odstranenie zavady nemozne - zla konstrukcia... ciastocne riesenie by bolo pridat este jeden uchyt na vyfuk aby sa tolko nechvel pri prejazde nerovnosti.... Uvidim budem sledovat a dalej riesit... Co sa tyka dolnych zavesov kolies, vsetko vycitene, premazane, skontrolovane.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.