Pepouch Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Když už tu teda probíráme různý závady a opravy,tak bych vám chtěl ukázat co udělá cca v 60km/h malý asi 20 kilový selátko divočáka,musím říct že opravu jsem s bráchou zvládnul docela bez problémů,něco jsem použil s orig.použitých dílů,něco jsem koupil nový.Cena dílů cca 35 000. Nevypadá to,ale motor byl kompletně utržený. Citovat
Pepouch Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: Pepouch Když už tu teda probíráme různý závady a opravy,tak bych vám chtěl ukázat co udělá cca v 60km/h malý asi 20 kilový selátko divočáka,musím říct že opravu jsem s bráchou zvládnul docela bez problémů,něco jsem použil s orig.použitých dílů,něco jsem koupil nový.Cena dílů cca 35 000. Nevypadá to,ale motor byl kompletně utržený. Citovat
MJSytic Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Tak ono 60km/h je docela fofr. Tos dopanul ještě docela dobře: Citovat
Pepouch Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: MJSytic Tak ono 60km/h je docela fofr. Tos dopanul ještě docela dobře: Akorát jsem mněl trochu zalehlý ušní bubínky z tý rány když vystřelily čelní airbagy,samozřejmě jsem ten spolujezdcův neměl vypnutej,a od tý doby každýmu říkám,že když jede sám at\' to vypíná,ušetří to totiž palubku a spousty práce v případě,že potkáš prase:) Citovat
MatrixChose Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 No vidíš a tohle bylo v 90 km/h a do pěkně velký svině Jen se líp trefila Citovat
Pepouch Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: MatrixChose No vidíš a tohle bylo v 90 km/h a do pěkně velký svině Jen se líp trefila Taky pěkný,ale pořád lepší než přímo na střed. Člověk má ve vteřině po náladě. Citovat
MatrixChose Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: Pepouch Původně zaslal: MatrixChose No vidíš a tohle bylo v 90 km/h a do pěkně velký svině Jen se líp trefila Taky pěkný,ale pořád lepší než přímo na střed. Člověk má ve vteřině po náladě. Právě že měl docela i štěstí. Jo, to je jasný, mě byasi \"vomyli\" když už jsem u toho auta strávil tolik hodin Citovat
Pepouch Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 Se mi zdá,že tý zvěře je čím dál víc.Je to taková Ruská ruleta:o:grr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.