Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když už tu teda probíráme různý závady a opravy,tak bych vám chtěl ukázat co udělá cca v 60km/h malý asi 20 kilový selátko divočáka,musím říct že opravu jsem s bráchou zvládnul docela bez problémů,něco jsem použil s orig.použitých dílů,něco jsem koupil nový.Cena dílů cca 35 000. Nevypadá to,ale motor byl kompletně utržený.

post-0-1410960265055_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Pepouch

Když už tu teda probíráme různý závady a opravy,tak bych vám chtěl ukázat co udělá cca v 60km/h malý asi 20 kilový selátko divočáka,musím říct že opravu jsem s bráchou zvládnul docela bez problémů,něco jsem použil s orig.použitých dílů,něco jsem koupil nový.Cena dílů cca 35 000. Nevypadá to,ale motor byl kompletně utržený.

post-0-14109602650752_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Tak ono 60km/h je docela fofr. Tos dopanul ještě docela dobře::myslim

Akorát jsem mněl trochu zalehlý ušní bubínky z tý rány když vystřelily čelní airbagy,samozřejmě jsem ten spolujezdcův neměl vypnutej,a od tý doby každýmu říkám,že když jede sám at\' to vypíná,ušetří to totiž palubku a spousty práce v případě,že potkáš prase:)

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

No vidíš a tohle bylo v 90 km/h a do pěkně velký svině :D Jen se líp trefila ;)

Taky pěkný,ale pořád lepší než přímo na střed. Člověk má ve vteřině po náladě. :(

Odesláno
Původně zaslal: Pepouch

Původně zaslal: MatrixChose

No vidíš a tohle bylo v 90 km/h a do pěkně velký svině :D Jen se líp trefila ;)

Taky pěkný,ale pořád lepší než přímo na střed. Člověk má ve vteřině po náladě. :(

Právě že měl docela i štěstí. Jo, to je jasný, mě byasi \"vomyli\" když už jsem u toho auta strávil tolik hodin

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...