čakom Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: čakom Určite to pujde i doma. Vykytuješ je vybrousíš a pak stříknout (to už asi bude trochu horší) Nevuim jestli by na to stačil sprej nebo ne:myslim Sprej by taky šel, kolega použil \"Barvu na disky\" ve spreji a zatim po jedný sezoně dobrý. Nejlepší na disky by byl komaxit, ale stačí i dobrá barva a hlavně pořádnej lak (samozřejmě z pistole) Doufal jsem že se tady ukážeš a řekneš co a jak;) Citovat
Dundee Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: čakom Doufal jsem že se tady ukážeš a řekneš co a jak;) Ten sprej, co použil kolega mám doma, ale zatim jsem ho nepoužil ani na poklice. Nějak tomu nevěřim- neni tam žádný tužidlo... To samý je bezbarvej lak ve spreji, taky bez tužidla. A tužidlo je potřeba k tomu, aby lak pořádně vytvrdnul a nepraskal nebo se neloupal;) Citovat
BoneDaddy Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: čakom Doufal jsem že se tady ukážeš a řekneš co a jak;) Ten sprej, co použil kolega mám doma, ale zatim jsem ho nepoužil ani na poklice. Nějak tomu nevěřim- neni tam žádný tužidlo... To samý je bezbarvej lak ve spreji, taky bez tužidla. A tužidlo je potřeba k tomu, aby lak pořádně vytvrdnul a nepraskal nebo se neloupal;) Tak jsem zase o něco chytřejší. Akorát bych to zrovna na svých kolech nepokoušel. Jsem dost levej takže bych je případně svěřil radši odborníkovi. Citovat
Dundee Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Tak jsem zase o něco chytřejší. Akorát bych to zrovna na svých kolech nepokoušel. Jsem dost levej takže bych je případně svěřil radši odborníkovi. Se za mnou s nima zastav;) Ale radši se zutýma, to bude i lepší výsledek, páč se nebudou muset olepovat a bude menší šance, že by se začaly loupat... EDIT: A můžu je vzít z gruntu- pískovačkou taky vládnu:D [upravil dne 19/10/2008 Dundee] Citovat
BoneDaddy Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Dundee Se za mnou s nima zastav;) Ale radši se zutýma, to bude i lepší výsledek, páč se nebudou muset olepovat a bude menší šance, že by se začaly loupat... EDIT: A můžu je vzít z gruntu- pískovačkou taky vládnu:D Děkuju za nabídku ale zatím na nich jezdím. Tak se uvidí co potom. Btw: Dundee- jakou barvu nakonec zvolíš na disky? V tom tématu jsem výsledek nějak zaspal. Citovat
Dundee Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Děkuju za nabídku ale zatím na nich jezdím. Tak se uvidí co potom. Btw: Dundee- jakou barvu nakonec zvolíš na disky? V tom tématu jsem výsledek nějak zaspal. Tak až budeš na plechách;) Budou bílý- je to na druhý stránce (aji tučně) Citovat
BoneDaddy Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Dundee Budou bílý- je to na druhý stránce (aji tučně) No jo, je to tam. Omlouvám se za moji slepotu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.