Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Původně zaslal: čakom

Určite to pujde i doma. Vykytuješ je vybrousíš a pak stříknout (to už asi bude trochu horší) Nevuim jestli by na to stačil sprej nebo ne:myslim

Sprej by taky šel, kolega použil \"Barvu na disky\" ve spreji a zatim po jedný sezoně dobrý.

Nejlepší na disky by byl komaxit, ale stačí i dobrá barva a hlavně pořádnej lak (samozřejmě z pistole);)

Doufal jsem že se tady ukážeš a řekneš co a jak;)

Odesláno

Ten sprej, co použil kolega mám doma, ale zatim jsem ho nepoužil ani na poklice. Nějak tomu nevěřim- neni tam žádný tužidlo... To samý je bezbarvej lak ve spreji, taky bez tužidla. A tužidlo je potřeba k tomu, aby lak pořádně vytvrdnul a nepraskal nebo se neloupal;)

Odesláno

Ten sprej, co použil kolega mám doma, ale zatim jsem ho nepoužil ani na poklice. Nějak tomu nevěřim- neni tam žádný tužidlo... To samý je bezbarvej lak ve spreji, taky bez tužidla. A tužidlo je potřeba k tomu, aby lak pořádně vytvrdnul a nepraskal nebo se neloupal;)

Tak jsem zase o něco chytřejší.:super Akorát bych to zrovna na svých kolech nepokoušel. :bojim Jsem dost levej takže bych je případně svěřil radši odborníkovi. ;)

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Tak jsem zase o něco chytřejší.:super Akorát bych to zrovna na svých kolech nepokoušel. :bojim Jsem dost levej takže bych je případně svěřil radši odborníkovi. ;)

Se za mnou s nima zastav;):D Ale radši se zutýma, to bude i lepší výsledek, páč se nebudou muset olepovat a bude menší šance, že by se začaly loupat...

EDIT: A můžu je vzít z gruntu- pískovačkou taky vládnu:D

[upravil dne 19/10/2008 Dundee]

Odesláno

Se za mnou s nima zastav;):D Ale radši se zutýma, to bude i lepší výsledek, páč se nebudou muset olepovat a bude menší šance, že by se začaly loupat...

EDIT: A můžu je vzít z gruntu- pískovačkou taky vládnu:D

Děkuju za nabídku ale zatím na nich jezdím. Tak se uvidí co potom.

Btw: Dundee- jakou barvu nakonec zvolíš na disky? V tom tématu jsem výsledek nějak zaspal. :roll

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Děkuju za nabídku ale zatím na nich jezdím. Tak se uvidí co potom.

Btw: Dundee- jakou barvu nakonec zvolíš na disky? V tom tématu jsem výsledek nějak zaspal. :roll

Tak až budeš na plechách;)

Budou bílý- je to na druhý stránce (aji tučně:D);)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...