Honza 405 1.8i Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 prosim o radu .... dostanu ET 24 na peugeota 406?jde o kola z peugota 405 a chtel bych je dat na 406 o tomhle ET?jde to bez podlozek?diky predem za info Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Honza 405 1.8i prosim o radu .... dostanu ET 24 na peugeota 406?jde o kola z peugota 405 a chtel bych je dat na 406 o tomhle ET?jde to bez podlozek?diky predem za info videl si nekdy tramvaj ze zadu ? Citovat
čakom Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 mám ET 28 na 7x17 Ale záleží na tom jak je tvarovanej disk aby to nedrhlo o brzdiče. Citovat
Honza 405 1.8i Odesláno 19. říjen 2008 Autor Odesláno 19. říjen 2008 dik za info a ty s tou tramvaji,kdyz doma chlastas tak neraguj na dotazy...dik:))))) Citovat
Guest servisman Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 tak je nandej na auto ,mrkni zezadu a pak uvidíš co tím Pe.Tr myslel .a jest-li chlastá tak v součastné době horký čajíček Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Honza 405 1.8i dik za info a ty s tou tramvaji,kdyz doma chlastas tak neraguj na dotazy...dik:))))) On to nemyslel špatně, jen jestli dáš ET 24 místo origo 15 nebo18 tak to na normálně širokých kolech bude fakt vypadat jako ta tramvaj:D:D:D Ono Čakom nemá normálně široký kola, že:aut:D Jo, a uprav si nadpis aby odpovidal pravidlům nebo bude tvuj dotaz smazán!! [upravil dne 19/10/08 Radek Hurvajz] Citovat
čakom Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Honza 405 1.8i dik za info a ty s tou tramvaji,kdyz doma chlastas tak neraguj na dotazy...dik:))))) On to nemyslel špatně, jen jestli dáš ET 24 místo origo 15 nebo18 tak to na normálně širokých kolech bude fakt vypadat jako ta tramvaj:D:D:D Ono Čakom nemá normálně široký kola, že:aut:D Mám tam 205/40/17 7x17 ET28 podložky mám objednaný 2 měsíce ale stále čekám:( tady je nějaká fotka jak vypadá ta šalina. lepší bohužel nemám Citovat
BoneDaddy Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Honza 405 1.8i dik za info a ty s tou tramvaji,kdyz doma chlastas tak neraguj na dotazy...dik:))))) On to nemyslel špatně, jen jestli dáš ET 24 místo origo 15 nebo18 tak to na normálně širokých kolech bude fakt vypadat jako ta tramvaj:D:D:D Ono Čakom nemá normálně široký kola, že:aut:D Mám tam 205/40/17 7x17 ET28 podložky mám objednaný 2 měsíce ale stále čekám:( tady je nějaká fotka jak vypadá ta šalina. lepší bohužel nemám Tak to označení tramvaj opravdu sedí. :D Citovat
čakom Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Honza 405 1.8i dik za info a ty s tou tramvaji,kdyz doma chlastas tak neraguj na dotazy...dik:))))) On to nemyslel špatně, jen jestli dáš ET 24 místo origo 15 nebo18 tak to na normálně širokých kolech bude fakt vypadat jako ta tramvaj:D:D:D Ono Čakom nemá normálně široký kola, že:aut:D Mám tam 205/40/17 7x17 ET28 podložky mám objednaný 2 měsíce ale stále čekám:( tady je nějaká fotka jak vypadá ta šalina. lepší bohužel nemám Tak to označení tramvaj opravdu sedí. :D Ale nešpiní se to tolik;) Na jaře už tam budou podložky tak to bude o něčem jiným. Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 no kdyz et 18 na 406 pri 185 vypada jako tramvaj , a kdyz si vemu ze 405 bude mit max 195 a jeste k tomu et 24 tak to uz hranici s uzkokolejkou:D Citovat
BoneDaddy Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: čakom Ale nešpiní se to tolik;) Mě to povídej, stačí mi 2 minuty na trošku mokrý silnici a můžu mejt celý auto:/ A to to mám ještě zalezlý. Citovat
čakom Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom Ale nešpiní se to tolik;) Mě to povídej, stačí mi 2 minuty na trošku mokrý silnici a můžu mejt celý auto:/ A to to mám ještě zalezlý. Tak nějak bych to chtěl mít. Co máš na zimu 14\" nebo 15\"? [upravil dne 19.10.2008 čakom] Citovat
BoneDaddy Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom Ale nešpiní se to tolik;) Mě to povídej, stačí mi 2 minuty na trošku mokrý silnici a můžu mejt celý auto:/ A to to mám ještě zalezlý. Tak nějak bych to chtěl mít. Co máš na zimu 14\" nebo 15\"? 15\" pokud ještě neseženu něco z hliníku:aut Ne, u 15\" plechu zůstanu. Prozatím. Letos už mám nově obuto. Citovat
Honza 405 1.8i Odesláno 19. říjen 2008 Autor Odesláno 19. říjen 2008 jolidi dik,ale ja to taky nemyslel vezlem.....dal jsem tam taky smajlika pro zdurazneni...jo psane slovo je nekdy peklo ze?))))))))))))))))))))))))) ale jestli to spatne vyznelo tak se dotycnemu omlouvam....... jinak se to teda muze smazat...diky moc za vse a jeste jednou sorac:) Citovat
čakom Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 BoneDaddy:Auto vypadá na těch kolech moc dobře. Jsem zvědav co s tím udělaj pružiny. Citovat
BoneDaddy Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: čakom BoneDaddy:Auto vypadá na těch kolech moc dobře. Jsem zvědav co s tím udělaj pružiny. Hmm já jsem zvědav jestli někdo ty pružiny udělá. No ty kola- z dálky to jde, ale z blízky:bojim:bojim. Mělo je nějaký prase..... Citovat
čakom Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom BoneDaddy:Auto vypadá na těch kolech moc dobře. Jsem zvědav co s tím udělaj pružiny. Hmm já jsem zvědav jestli někdo ty pružiny udělá. No ty kola- z dálky to jde, ale z blízky:bojim:bojim. Mělo je nějaký prase..... Já to z fotek nepoznám. Taky mám jedno trošičku vzitý ale všechno jde opravit. Citovat
BoneDaddy Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: čakom Taky mám jedno trošičku vzitý ale všechno jde opravit. Hlavně jsou jak protáhnutý pletivem. Poškrábaný dlouhýma tenkýma škrábancema. Občas někde odřený a nějakej odborník je po sundání z auta pouštěl na asfalt z přední strany, takže mají pobouchaný ty nejširší místa na paprscích. :bacha:bacha Jelito. Opravit jo, ale za jakou cenu. Mě řekli nejmíň 1000 za kus. Citovat
čakom Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom Taky mám jedno trošičku vzitý ale všechno jde opravit. Hlavně jsou jak protáhnutý pletivem. Poškrábaný dlouhýma tenkýma škrábancema. Občas někde odřený a nějakej odborník je po sundání z auta pouštěl na asfalt z přední strany, takže mají pobouchaný ty nejširší místa na paprscích. :bacha:bacha Jelito. Opravit jo, ale za jakou cenu. Mě řekli nejmíň 1000 za kus. Určite to pujde i doma. Vykytuješ je vybrousíš a pak stříknout (to už asi bude trochu horší) Nevuim jestli by na to stačil sprej nebo ne:myslim Citovat
Dundee Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: čakom Určite to pujde i doma. Vykytuješ je vybrousíš a pak stříknout (to už asi bude trochu horší) Nevuim jestli by na to stačil sprej nebo ne:myslim Sprej by taky šel, kolega použil \"Barvu na disky\" ve spreji a zatim po jedný sezoně dobrý. Nejlepší na disky by byl komaxit, ale stačí i dobrá barva a hlavně pořádnej lak (samozřejmě z pistole) EDIT: Jinak úzkokolejka ve stylu 405- šíře pneu 185, ráfek 5,5x 14\", ET 24 [upravil dne 19/10/2008 Dundee] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.