Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
To každopádně, ale proč vystavovat zrovna bubny mě nedochází, ale já s tím pravda nejezdím ;)

Na to já chčiju jsou jen natřený zaklad. pač byli rezatý jak čuba a stejně to pujde do pryč už se chystám na kotoučovku!:)

Odesláno

Moc krásný 406ťule..)) Jinak ty 405 jsou opravdu supr autíčka na té naší už bude asi tak 500tkm.. Protože určitě nemá 210tkm.. Byla přetočená a měla hodně majitelu a vydržela toho hodně doufám, že i 406 toho tolik vydrží. Jinak na 406 jsem si zvykl poměrně rychle i když ty sedačky ze 405 mi budou chybět a vůbec.. Byl to mazel 8 let ta 405.. Takže těžký loučení..:)

Odesláno

Kubat: To ja bych sel teda radsi obracene.... :aut

ale je pravda, ze si na svoji 406 nemuzu ani pipnout.... tuky tuk, zatim bez jakychkoliv vetsich problemu a investic...

jediny, co me stve, jsou prahy, ty mi jdou radne do kopru...

Jinak me se ty bubny v bile libi - lepsi nez rez... ale kotouc tam bude lepsi.... :mrk

A ty kola s emi libi uplne nejvic....

Odesláno

hawky: tak když to zatím vidím, tak živit 406 stojí zlomek toho co bmw. a krom jízdních vlastností a zvuku je 406 lepší ve všem!

co jsem jel v jedné poladěné 406 2.2 hdi, tak ta jela líp jak ten bavorák v automatu!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...