Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ukažte svoji 406


atsor

Recommended Posts

Já ti nevim, sice je to celkem zajímavý ty bílý podběhy, ale podle mě to hrozně moc zmenšuje ty kola a to tam máš 17\". Ono obecně bílá zmenšuje a tady to podle mě platí dvojnásob. Navíc pro mě teď ty podběhy vizuálně přebíjej ty kola, tzn. nejdřív vidim podběhy, pak si všímám pěknejch kol. Ale je to jen subjektivní názor ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

28. února jsem jel do školy do Prahy a na parkovišti bylo zrovna volný jedno pěkný místečko vedle 406ky old model:

dsc03957a.jpg

dsc03958a.jpg

A pak celá trojička Peugeotů, škoda, že tam bylo to křoví, jinak by byla fotka hezčí :) :

dsc03959a.jpg

Dneska jsem si udělal výlet s přítelkyní do Písku (celkem cca 500 km), tak jsem za krásného počasí po nedělním umytí auta udělal pár fotek.

Nejprve cestou z Prahy na Příbram u benzinky na parkovišti:

dsc03965aa.jpg

dsc03966a.jpg

dsc03967a.jpg

pak před sídlem JIRI Models v Písku:

dsc03973a.jpg

dsc03971a.jpg

dsc03972a.jpg

dsc03974aj.jpg

Omluvte kvalitu fotek, foceno jen mobilem. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta cervena 406 je moc pekna, ale to tazne zarizeni tam je jako pest na oko, vypada to otresne... To neni sundavaci? Ja bych ho tam nemohl mit :) Clovek chce mit pekne auto, myje to, kupuje blbosti, doplnky a kola a pak tam necha couhat hnusnou rezavou trubku :D:mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

MACI, skorpion: ano, ta \"trubka\" je sundávací, nebo spíše kdysi dávno byla. Zkoušeli to u mě doma různí siláci a nikdo nepochodil. On je tam nějaký zámkový mechasnismus, kdy po otočením klíčku a zatočením toho černého kolečka by se to mělo dát sundat, ale to je už asi hodně dlouho nefunkční. Samozřejmě že jsem chtěl dát tažné dolů, protože ho využiju tak dvakrát až třikrát do roka a když by mě měl někdo nabourat zezadu, tak tomu tažné nepomůže, naopak se může pochroumat nosná kastle od nárazu do koule. Takže jsem odkázán k tomu, abych s tim jezdil, dokud se nenajde někdo, kdo by dokázal tenhle systém rozluštit a kouli sundat. :roll

Jinak ano, je to Shellka u Dobříše, jen jsem si nemohl vzpomenout, co za žlutou pumpu tam bylo, tak jsem to radši do popisku nepsal :D:mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

MACI: U mě nepomůže ani WDčko ani šup. :D už jsem to zkoušel různými fintami a nic nezabralo. Mám dojem, že to otočné kolečko se po otočení klíčku má otočit jen částečně do krajní polohy a pak by měla jít koule sundat, ale mě se to protáčí pořád dokola (bez otočení klíčku je to asi normální, ale po otočení by to dělat už nemělo). :myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To udelam, podvozek spravil, jenom pravy zadni blatnik a trochu naraznik, v CR takovych moc neni, rok 2003 po dedovi, jsem to dovezl z Nemecka. S promacklinou na blatniku da se jezdit prozatim)) Prave schanim blatnik v takove barve a naraznik, nema nekdo neco?

[upravil dne 16.3.2011 19:03 MaximKZ]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stifler: No co já si pamatuju mi na 406 jsme jí myslim ani sundavací neměli. Je pravda že pokud tě někdo trefí a máš kouli, neni to nic příjemného ani pro jednoho, ale v řadě stojících vozidel je to spolehlivá ochrana :-).

To Coupe je fakt pěkný :super , taky bych do něj šel, ale asi bych radši HDi a těch je snad ještě míň než těch v téhle barvě. Já vim že nafta do tohodle nepatří, tam má být V6 :) , ale při dnešních cenách benzínu....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...