Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ukažte svoji 406


atsor

Recommended Posts

  • O 2 týdny později...

tak jsem ho přece jen přivez k móři 

pánové, jen malý dotaz:

na permanentně garážovaném autě jsem vyměnil dveře z totožného auta, stejný odstín, jen ten dárce dveří byl očividně zanedbanější, což se projevilo i na rozdílu v barvě - asi vyšisovanější  - zjistil jsem až po montáži dveří na auto druhej den na slunci... myslíte, že je šance ty dveře rozleštit, nebo je mám nechat nalakovat (což mi ani tak nezaručí naprosto stejný odstín)

20160823_140618-2.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, OK406 napsal:

Jak moc je patrní barevní rozdíl dveří? U klukovo 106 modré barvy, byla střecha ,,od sluníčka" ale po několika leštění (želvou) se vše ,,spravilo".

Jaká byla jízda k moři s 406?

je to znatelny rozdil, kdyz auta stala vedle sebe, rozdil jsem nezaznamenal, kod barvy taky sedel, ale na aute je to na slunicku hodne znat, dokonce i puvodni klika sundana z puvodnich (omlacenych) dveri je o stupen tmavsi. 

jinak cesta naprosto v poradku, i spotreba me prekvapila, najel jsem celkem 1800 km (jeli jsme na sever k Baltu), spotreba vychazi na 6,8l/100km benzinu Shell Fuel save. Po Nemeckych dalnicich konstantni rychlost v omezenych oblastech 120km/hod, jinak do 170km/h. Na olejove merce jsem po prijezdu domu ubytek nezaznamenal. Hodne me to prekvapilo, kdyz to porovnam s jednickovou octavkou, kterou jsem trapil pred peugeotem, tak opravdu znatelnej rozdil, i co se tyka komfortu, spotreby a pocitu z jizdy. Kdyz pominu vykonovy deficit, tak se mi jelo stejne fajnove jako s BMW 528 e39.

jedina zrada byla cestou zpatky asi po 120 kilometrech, behem jizdy na vterinku spadly rucicky u pristrojovky, ale po vterine se zase vzpamatovaly a celou cestu uz byl klid

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ok406: Myčka globus :D díky :) ještě jsem vyměnil žárovky vzadu jedno světlo svítilo méně a do kříže zase přední...trošku offroad ten předek a docela se mě to líbí víc jak předtím k tomu musí mít člověk prostě pořádný kola a navíc praktických důvodů mého použití to bylo více méně naprd.ale docela se divím že fungují ještě tlumiče podle štítku zadní prvovýroba a po výměně pružin jak předek tak zadek při přejezdu např.retardéru zasyčí což mě docela překvapilo na to jak vypadají trochu nahodím spodním miskám černou barvu.

406 (1).jpg

406 (2).jpg

406 (3).jpg

Upraveno uživatelem Nick406
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 měsíce později...
  • O 3 týdny později...
  • O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...