Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ano šalinu :D ono v podstate se vlastne nastesti nic nestalo dokonce vnitrni prostor auta je viceneni v dobre kondici trosku zmacklej a cele auto do vrtule jen skoda auta v takovem stavu uz nesezenu :(

Odesláno

Vítek1:to buď rád,že se Ti nic nestalo. Otevřel Tě jak konzervu. Kdyby projel spřáhlem přední dveře skrz byl by si na tom blbě i Ty. Už se mi to povedlo,ale do druhých dveří. Sedačky se srolovaly na druhou stranu. Nikdo tam naštěstí neseděl.

Odesláno

adraj - moc pěkná 806, hledám po netu jak splašenej nějakou 806 po face... klidně nějakym stylem poškozenou hlavně s LPG a dobrá cena :D Zadřenej motor, nebo cokoli jinýho, ale pořád nikde nic..

Moje 406 je momentálně nemocná.. Nestih sem dobrzdit tak sem pošimral zadek jedný xsaře, musim vyměnit kapotu, maska je prasklá ale snad půjde slepit ( než budou prachy ) a světlo je v čudu,,, + samozřejmě jak si ta xsara na mě sedla tak mi to tam celý šoupla, budu muset narovnávat... Pak sem postnu foto, teď jsem v práci.. Tejden po technický a už nejezdim :D Sice uvnitř je vše ok a nic se nestalo, ale se svázanou kapotou jezdit a parkovat za panelákem nechci.. tam bych ráno našel auto bez motoru... :D

čakome tak co ty draku, jak tuníš ? :D Já sem se k tomu zatim nedostal a to si mě dost inpiroval ... ale pořád ty prašule padaj na něco jinýho ....

Vítek1 vidiš, taky sem bez práce.. koukam že to postihuje čim dál více lidí... a do toho se ještě se.. auto... přesně vim jak se cejtíš :D

Ani nevíte jak mě je té mé 406 líto :D Bolí mě to za něj,,,,

[upravil dne 16/5/12 14:40 od MadVlkodlak]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...