sampon Odesláno 18. říjen 2008 Odesláno 18. říjen 2008 Zdar, na 307 jsem měnil origo rádio za jiné, vše fungovalo do té doby, než jsem odpojil hands free. Od té doby mi nefunguje volba stanic, prostě nechytnu signál na rádio. I po opětovném napojení HF problém přetrvává. Proto Vás prosím o radu, co jsem mohl vypojit, aby to zase fungovalo. Inf. HF už tam napojovat nechci. Dik Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. říjen 2008 Odesláno 18. říjen 2008 Původně zaslal: sampon Zdar, na 307 jsem měnil origo rádio za jiné, vše fungovalo do té doby, než jsem odpojil hands free. Od té doby mi nefunguje volba stanic, prostě nechytnu signál na rádio. I po opětovném napojení HF problém přetrvává. Proto Vás prosím o radu, co jsem mohl vypojit, aby to zase fungovalo. Inf. HF už tam napojovat nechci. Dik nemelo to spolecnou antenu na prijem? taky me napada zebys mel jit na diagnostiku aby ti nastavily ze tam nemas origo radio. Citovat
sampon Odesláno 18. říjen 2008 Autor Odesláno 18. říjen 2008 Hoj jakej to má na to vliv? Diagnostika. Společnou anténu ta si mělo, jen mě udivuje, že po návratu konektoru nazpět, to ty stanice nenajde. Citovat
sampon Odesláno 18. říjen 2008 Autor Odesláno 18. říjen 2008 Vše fungovalo, aniž bych byl na diagnostice. Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. říjen 2008 Odesláno 18. říjen 2008 mozna to hodilo nejakou chybu , nevim , treba u 406 pokud si menil origo za neorigo radio , musel jsi na diagnostice v konfiguraci zmenit udaje na radio dodatecna vybava. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.