Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dilema s barvama  

1. 1. Dilema s barvama

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Uvažoval jsem nad středama v barvě auta, ale pak jsem si řekl, že míň pracný bude dát jen jednu barvu na celý kola;)

pak jsem si řekl, že míň pracný bude dát jen jednu barvu na celý kola

Odesláno

Uvažoval jsem nad středama v barvě auta, ale pak jsem si řekl, že míň pracný bude dát jen jednu barvu na celý kola;)

pak jsem si řekl, že míň pracný bude dát jen jednu barvu na celý kola

Já už tu měl okno pro odpověď připravený od 20:30 ... :P:D Ale hráli jsme SCRABBLE;)

Odesláno

tak sem to nak narychlo spachal, nekoukejte na kvalito, moc sem se tim nepackal.... jinak dik chuckovy za gumu, ale ta tvoje fotka byla nejvic podobna ty jeho, tak sem ji tam hodil.....

[upravil dne 17/10/08 wooody]

post-0-141096025721_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Peti

jsem pro bílou:super a taky by mě zajímalo jak si to přestříkal??chtěl bych to taky:myslim

Tohle jsem vzal narychlo jenom obyč sprejem, abych to mohl porovnat, jak to bude vypadat na autě. Příští týden si kola odvezu do práce, tam si je opískuju a nalakuju bílou barvou a lakem a pak už jen koupit nový pneu a na jaře hurá s nima na auto:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Dundee - Chybí ti na tom blatníku Mi16 lem, ne ????

Ty lemy chybí na všech blatnících:mad::mad: Ještě jsem se nedostal k montáži:mad:

Odesláno

Tak jako ta bila je luxusni jako... A jete rikam sry za tu kvalitu, ale nemel sem dneska moc casu, tak sem to tam rychle dal, a je to i videt jak je ta guma vozvejkana...

Odesláno
Původně zaslal: wooody

tak sem to nak narychlo spachal, nekoukejte na kvalito, moc sem se tim nepackal.... jinak dik chuckovy za gumu, ale ta tvoje fotka byla nejvic podobna ty jeho, tak sem ji tam hodil.....

[upravil dne 17/10/08 wooody]

A já si už říkal komu ten pneuservisák dal ty mý pneu když jsem je letos na jaře mněnil za nové Mischeliny Pilot Exalta:D:D

Z jakého důvodu máš ty napisy zrcadlově otočené jestli se můžu zeptat?

Odesláno

chuck: Že by to bylo tím, že použil tuhle tvojí fotku a tudíž to kolo jenom převrátil o 180°, aby tam sedlo i natočením s co nejmíň úpravama?

[upravil dne 17/10/2008 Dundee]

post-0-14109602625756_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...