Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rozdělal jsem motor na ventilátor a motor funguje pouze kdyz ho postrčím. Sám se nerozjede...Koukal jsem na uhlíky a ty se zdaj být v poho.ještě sou docela dlouhý. Neměl jste někdo podobnej problém???A dá se ubec třeba ten motor samostatně bez těch plastů a toho někde sehnat kdybych ho chtěl vyměnit ???

Odesláno

Pepouch : tam mi rekli ze jich je asi 5 ale ani jeden v CR a byli hrozne liny zavolat jesi by jm nakej dodavatel dal...a byl drahej...minimalni cena je 4700 ale i s plastama to se mi nechce za to davat...

Ferry: a nechal bys mi ho???moh bys poslat foto abych vedel jesi je to presne on??Staci mi jen motor tak dystak rekni cenu nebo jesi to nechas jen v celku....

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Taky se mi nechtěl kdysi toči, vzal sem silikonovej olej ve spreji a nastříkal do toho rotoru větší množství a od ty doby šlape, jen nějakou chvíli pak ze spodu kapal ten olej:super

Odesláno

Mal som podobny problem, niekedy sa tocil, niekedy nie, raz pomaly, raz normalne. Bolo treba vzdy buchnut, aby sa pohol. Raz sa neroztocil vobec, tak som ho rozobral a hladal, kde je chyba. Chyba bola v samotnom motorceku, boli odidene uhliky a este nejaka pakovina. Cela oprava ma vysla na 500,-Sk a je to teraz v pohode. Nova vec stoji okolo 4 litrov.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...