Aidyczek Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Rozdělal jsem motor na ventilátor a motor funguje pouze kdyz ho postrčím. Sám se nerozjede...Koukal jsem na uhlíky a ty se zdaj být v poho.ještě sou docela dlouhý. Neměl jste někdo podobnej problém???A dá se ubec třeba ten motor samostatně bez těch plastů a toho někde sehnat kdybych ho chtěl vyměnit ??? Citovat
Pepouch Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Motor se samostatně koupit dá,koukal jsem na katalog auto Kelly a mají ho.Cena tam bohužel u toho není. Citovat
Ferry Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 mam kdyztak kompletni chladicovou stenu s jednim vetrakem na 406 starsi model Citovat
Aidyczek Odesláno 14. říjen 2008 Autor Odesláno 14. říjen 2008 Pepouch : tam mi rekli ze jich je asi 5 ale ani jeden v CR a byli hrozne liny zavolat jesi by jm nakej dodavatel dal...a byl drahej...minimalni cena je 4700 ale i s plastama to se mi nechce za to davat... Ferry: a nechal bys mi ho???moh bys poslat foto abych vedel jesi je to presne on??Staci mi jen motor tak dystak rekni cenu nebo jesi to nechas jen v celku.... Citovat
Pazoutak Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Taky se mi nechtěl kdysi toči, vzal sem silikonovej olej ve spreji a nastříkal do toho rotoru větší množství a od ty doby šlape, jen nějakou chvíli pak ze spodu kapal ten olej:super Citovat
Yantschi Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Mal som podobny problem, niekedy sa tocil, niekedy nie, raz pomaly, raz normalne. Bolo treba vzdy buchnut, aby sa pohol. Raz sa neroztocil vobec, tak som ho rozobral a hladal, kde je chyba. Chyba bola v samotnom motorceku, boli odidene uhliky a este nejaka pakovina. Cela oprava ma vysla na 500,-Sk a je to teraz v pohode. Nova vec stoji okolo 4 litrov. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.