Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cafte,

len by ma zaujimalo, ci to aj ostatne znacky aut maju tolko problemov, kolko je toho tu :roll:myslim:). Alebo napr. obdobne, ci zlozitejsie a nakladnejsie.

Co napr. Ford Focus (ktory som povodne chcel kupit)? Zevraj patri medzi najspolahlivejsie auta. Alebo taka Mazda, Toyota ci Subaru? To su fakt francuzske auta najnespolahlivejsie? Alebo s najvacsim poctom poruch? Nejako sa mi to nechce verit. :nevim

:papa

Odesláno

Dojem ti skresľuje skutočnosť že toto je asi najväčšie fórum k nejakej značke auta. Navyše značke pomerne rozšírenej. Všetky autá sa kazia ale o niektorých sa nerozpráva. Každá fabrika na autá vyrába v podstate iba karosérie, niektoré i motory a prevodovky. Všetko ostatné sú subdodávky od iných výrobcov ktorý ich robia pre viacej automobiliek.

Odesláno
Původně zaslal: Steef

Cafte,

len by ma zaujimalo, ci to aj ostatne znacky aut maju tolko problemov, kolko je toho tu :roll:myslim:). Alebo napr. obdobne, ci zlozitejsie a nakladnejsie.

Co napr. Ford Focus (ktory som povodne chcel kupit)? Zevraj patri medzi najspolahlivejsie auta. Alebo taka Mazda, Toyota ci Subaru? To su fakt francuzske auta najnespolahlivejsie? Alebo s najvacsim poctom poruch? Nejako sa mi to nechce verit. :nevim

Udělal jsi prostě chybu :myslim Uvedené značky aut se nejen-

že nekazí,takže nepotřebují žádné náhr.díly,ale navíc nežádají

ani palivo a olej,o pneu nemluvím. :D:papa

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Cafte,

Já s autem třeba nemám vůbec žádné problémy!A manželka s 205 taky kromě ůdržby.:myslim:papa
Odesláno
Původně zaslal: Majar

Cafte,

Já s autem třeba nemám vůbec žádné problémy!A manželka s 205 taky kromě ůdržby.:myslim:papa

To jsou ty starý poctivě dělaný auta;) Já s mím taky nemám žádný problémy.

Odesláno

Taky nemám se 406kou problémy....když do ní nasypu ročně 10 až 20 tisíc peněz :D:D:D ,jezdí jak víno

Ale moje stará milovaná 205 1.8 D to prostě není....

Odesláno

Taky nemám se 406kou problémy....když do ní nasypu ročně 10 až 20 tisíc peněz :D:D:D ,jezdí jak víno

A máš tam násypku?Nebo kudy to tam sypeš??!:D:D:D:myslim:D:D:super
Odesláno
Původně zaslal: Majar

A máš tam násypku?Nebo kudy to tam sypeš??!:D:D:D:myslim:D:D:super

Noo,začíná ta násypka u přední značky a končí u zadní...:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Si nevybereš každý auto má svoje mouchy.

Ale je to taky tím že sis koupil to nejporuchovější auto od Peugeotu.

:(:(:(:( to si ma teda nepotesil.

Odesláno

Steef: problémy se dají řešit, trpělivě. Znám spoustu majitelů P307, kteří jsou naprosto spokojeni - přesně řečeno, neznám ani jediného nespokojeného. Když koupíš ojetinu, tak předchozí majitel v posledním čase už neinvestoval, takže Tě pochopitelně čekají nějaké opravy.

Nahoď, co Tě trápí, a jdeme do toho.

Odesláno

PS: jen pro zajímavost - někde jsem četl, že v Německu vyhodnocovali nejmilovanější auto. Víš kdo vyhrál? - přece P607:mrk:mrk:mrk Takže nikoli nejspolehlivější, ani nejrychlejší.

Odesláno

Okaj, pokial to budu len nevyhnutne nutne prkotiny sposobene uzivanim vozidla, tak budem spokojny. Ale teraz ma trapi to buchnutie, klepnutie pri jazde do zakruty. Mam strach co povedia v servise :(

Odesláno

J8 bych to viděl asi takhle: Když problém není, nikdo si tohop nevšimne. Když se problém objeví, začne se pídit a zařne se to řešit (což je vpořádku). Vzhledem k velikosti tohoto fora to pak zřejmě mylně může vypadat tak, že pažout je nejméně spolehlivé auto. Podle mých zkušeností je nejméně spolehlivý renault megan. Jeden u nás ve firmě byl s několika málo, ale opakovanými problémy v servise 4x.

Odesláno

Okaj, pokial to budu len nevyhnutne nutne prkotiny sposobene uzivanim vozidla, tak budem spokojny. Ale teraz ma trapi to buchnutie, klepnutie pri jazde do zakruty. Mam strach co povedia v servise :(

To záleží, či sú to zbojníci, alebo technici. Možno odpoveď vieš už teraz.

Bude tam niekde vôľa v silentbloku alebo v čape. Tipujem tak do 1200 korún. Možno by si sa mal obrátiť na kolegu hnusobu (aké fajné meno:mrk) z Košíc.

Alebo na niektorého šikovného dedinského technika. Koncesionári patria väčšinou do prvej skupiny.

Odesláno
Původně zaslal: Edison

J8 bych to viděl asi takhle: Když problém není, nikdo si tohop nevšimne. Když se problém objeví, začne se pídit a zařne se to řešit (což je vpořádku). Vzhledem k velikosti tohoto fora to pak zřejmě mylně může vypadat tak, že pažout je nejméně spolehlivé auto. Podle mých zkušeností je nejméně spolehlivý renault megan. Jeden u nás ve firmě byl s několika málo, ale opakovanými problémy v servise 4x.

Máme asi 20 fábií různých let výroby myslíš že se neopravují???!!! Řekl bych že až moc! Octávie jsou daleko méně problémovější!;)

[upravil dne 5/10/08 Majar]

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

To záleží, či sú to zbojníci, alebo technici. Možno odpoveď vieš už teraz.

Bude tam niekde vôľa v silentbloku alebo v čape. Tipujem tak do 1200 korún. Možno by si sa mal obrátiť na kolegu hnusobu (aké fajné meno:mrk) z Košíc.

Alebo na niektorého šikovného dedinského technika. Koncesionári patria väčšinou do prvej skupiny.

V utorok som objednany na diagnostiku, tak potom dam vediet, ze co a ako ;)

Odesláno

Před časem, když jsem měl 307 jsem řešil to samé.Vyřešilo to následující: výměna držaků předního příčného stabilizátoru.Ref.č. 509749, název - DRŽÁK STABILIZÁTORU, cana za dva kusy - 170Kč s DPH, práce - 240Kč s DPH

Za půl hoďky to měli hotový a bylo po problému.

Jsou to takový misky s gumou, kterýma je ten stab. připevněnej k podlaze.Když si tady na fóru otevřeš sekci MODELY a pak 307, někde to tam určitě najdeš.Já se to tam taky dočetl, jinak by mě to ani nenapadlo.

V servisu mi chtěli vyměnit kde co:bacha, ale já se nedal, začal tímhle a ušetřil celkem dost peněz.Třeba to budeš to samý.:myslim

Odesláno
Původně zaslal: pkr

Před časem, když jsem měl 307 jsem řešil to samé.Vyřešilo to následující: výměna držaků předního příčného stabilizátoru.Ref.č. 509749, název - DRŽÁK STABILIZÁTORU, cana za dva kusy - 170Kč s DPH, práce - 240Kč s DPH

Za půl hoďky to měli hotový a bylo po problému.

Jsou to takový misky s gumou, kterýma je ten stab. připevněnej k podlaze.Když si tady na fóru otevřeš sekci MODELY a pak 307, někde to tam určitě najdeš.Já se to tam taky dočetl, jinak by mě to ani nenapadlo.

V servisu mi chtěli vyměnit kde co:bacha, ale já se nedal, začal tímhle a ušetřil celkem dost peněz.Třeba to budeš to samý.:myslim

Dik za radu, pozriem na to ;)

Odesláno

Cafte,

Tak tak, neměl si kupovat takovej krám, kterej se musí servisovat.

Já třeba už dávno vím, že nejlepší auto je Passat TDI. Protože jednoho souseda kamarád už na něm najel 450tis km, a neměnil na něm nikdy nic. Opravdu nikdy, speciálně jsem se na to ptal, a že prej akorát jen jednou destičky, přiznal neochotně, jinak ani kotouče, natož pak nějaký rozvody a podobný drahý věci, co se musí měnit u těch našich křápů. Takže to je panečku auto! ;)

Shodou okolností jsem se po čase dostal i k tomu konkrétnímu kamarádovi, a ptal jsem se jeho, co že na tom autě za ten uvedený nájezd už vyměnil - odpověděl logicky, že nic zvláštního, jen běžný spotřebák... tedy 4x rozvody, 2x spojku, kotouče a destičky už si ani nepamatoval, ramena a čepy jakbysmet, váhy vzduchu taky nepočítal... ale mimo spotřebáku závada žádná.

Takže asi takhle vznikaj různé fámy - jeden řekne, že vyjma běžné údržby nic, a jásavý blb si z toho vezme, že vůbec nikdy nic a že vše ostatní, co se musí servisovat, jsou křápy. Takže je to jen o tom, nakolik dáte na různé blby, o ničem jiném. A jen tak mimochodem, tohle Peugeot-fórum je absolutně ojedinělé rozsahem technických rad a vůbec úrovní technických znalostí, takže být vámi, dost bych si toho vážil. Neznám podobné, i když se o to leckde snaží...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...