Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

K tým Ulter-Sport \"V ponuke firmy Ulter Sport sú aj výfuky vyrobené priamo na konkrétny typ vozidla a motora, tým dosahujú krásny športový zvuk a zvýšenie výkonu motora, ktoré je garantované aj výrobcom. Všetky rozmerové parametre spĺňajú tieto športové výfuky ako originálne, preto je montáž jednoduchá a nenáročná.\":)

Odesláno

tak se mi povedlo při couvání zahučet do škarpy a urvat ho:(

Takže budu měnit celý komplet - na kolik mi to tak vyjde v nerezu? (a pokud možno kde)

Moc díky

Odesláno
Původně zaslal: Hangman

Takže budu měnit celý komplet - na kolik mi to tak vyjde v nerezu? (a pokud možno kde)

Moc díky

budeš meniť celý:aut zvody-katalyzator- stredna časť a koncový tlmič, alebo len posledný diel??

Odesláno
Původně zaslal: MrVain

Původně zaslal: Hangman

Moc díky

budeš meniť celý:aut zvody-katalyzator- stredna časť a koncový tlmič, alebo len posledný diel??

No to je důležité.Jestli to je jenom po spoj uprostřed,nebo až po katalyzátor.Jestli to chceš už od katu tak nerez trubky+kolena zhruba na 2 000 +- pár stovek a k tomu koncový tlumič,který vybereš.Odkud si?

Odesláno

Jsem z Kladna. Asi budu potřebovat komplet vše, protože je to celý posvařovaný k sobě a né v dobrym stavu.

• O 3 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

namontovaný nemam - zatim mam posvařenej ten starej (byla to fuška) a novej dam až na jaře před technickou. Nebudu dávat novej hned na zimu:P:cool:

Odesláno

vies prosim hodit foto alebo nejake linky na ten vyfuk co si si kupil? som dost zvedavy co si zohnal za taku zaujimavu cenu!!!!! diky moc, popripadne mi to posli mailom prosim, diky :)

Odesláno

Nevim jestli jsi to pochopil správně, ale ten co jsem kupoval není nerez!!

jinak je odtud:

http://obchod.prodejvyfuku.cz/product_info.php?cPath=54_801_983&products_id=1759&

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...