Hangman Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 Poradil by mi někdo, kde zakoupit nerez výfuk na 1.6i benzín? Citovat
MrVain Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 ja rozmýšlam nad tým NM 142/10 za 2750Sk.-,ale ešte starý funguje:roker http://www.tuning.sk/dokument_ulter-sport-nerezove-vyfuky-sportovy-zvuk-vyssi-vykon-auta Citovat
zaxon Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 jukni tady http://tuning.autodoplnky.cz/vyfuky-inoxcar-single/?smid=3004:D Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Mám výfuk od tud http://www.sportovniautodoplnky.cz/vyfuk/sportovni-vyfuky/ a dá se domluvit v blízkém servise,že ti ho hned přivaří. Citovat
Hangman Odesláno 5. říjen 2008 Autor Odesláno 5. říjen 2008 to se musí navařit? Jsem myslel že to lze přidělat jako origo bez vaření - nebo se mýlím? Citovat
MrVain Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 K tým Ulter-Sport \"V ponuke firmy Ulter Sport sú aj výfuky vyrobené priamo na konkrétny typ vozidla a motora, tým dosahujú krásny športový zvuk a zvýšenie výkonu motora, ktoré je garantované aj výrobcom. Všetky rozmerové parametre spĺňajú tieto športové výfuky ako originálne, preto je montáž jednoduchá a nenáročná.\":) Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 No mi to vařil,jelikož to není přesně na origo,ale muselo se to trochu upravit Citovat
Hangman Odesláno 9. říjen 2008 Autor Odesláno 9. říjen 2008 tak se mi povedlo při couvání zahučet do škarpy a urvat ho:( Takže budu měnit celý komplet - na kolik mi to tak vyjde v nerezu? (a pokud možno kde) Moc díky Citovat
MrVain Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: Hangman tak se mi povedlo při couvání zahučet do škarpy a urvat ho:( Takže budu měnit celý komplet - na kolik mi to tak vyjde v nerezu? (a pokud možno kde) Moc díky budeš meniť celý zvody-katalyzator- stredna časť a koncový tlmič, alebo len posledný diel?? Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: MrVain Původně zaslal: Hangman tak se mi povedlo při couvání zahučet do škarpy a urvat ho:( Takže budu měnit celý komplet - na kolik mi to tak vyjde v nerezu? (a pokud možno kde) Moc díky budeš meniť celý zvody-katalyzator- stredna časť a koncový tlmič, alebo len posledný diel?? No to je důležité.Jestli to je jenom po spoj uprostřed,nebo až po katalyzátor.Jestli to chceš už od katu tak nerez trubky+kolena zhruba na 2 000 +- pár stovek a k tomu koncový tlumič,který vybereš.Odkud si? Citovat
Hangman Odesláno 10. říjen 2008 Autor Odesláno 10. říjen 2008 Jsem z Kladna. Asi budu potřebovat komplet vše, protože je to celý posvařovaný k sobě a né v dobrym stavu. Citovat
Hangman Odesláno 28. říjen 2008 Autor Odesláno 28. říjen 2008 Tak už mám doma až po svody nový výfuk od katu a vyšel mi 2500Kč (bez katalyzátoru) Citovat
NO3IA Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 to sem zvědavej,jak dlouho ti to vydrží Citovat
Hangman Odesláno 28. říjen 2008 Autor Odesláno 28. říjen 2008 mno natřu stříbřenkou a bude to OK;o) Citovat
Hangman Odesláno 28. říjen 2008 Autor Odesláno 28. říjen 2008 jelikož je to auto starý 8 let a je tam originál, tak si myslim že min. 5 let ho tam mít budu:super Citovat
Kajo Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 No co?? uz mas namontovany vyfuk??? Lebo aj ja budem riesit vyfuk a este neviem co tam dam! Citovat
Hangman Odesláno 12. prosinec 2008 Autor Odesláno 12. prosinec 2008 namontovaný nemam - zatim mam posvařenej ten starej (byla to fuška) a novej dam až na jaře před technickou. Nebudu dávat novej hned na zimu:P:cool: Citovat
Kajo Odesláno 13. prosinec 2008 Odesláno 13. prosinec 2008 vies prosim hodit foto alebo nejake linky na ten vyfuk co si si kupil? som dost zvedavy co si zohnal za taku zaujimavu cenu!!!!! diky moc, popripadne mi to posli mailom prosim, diky Citovat
Hangman Odesláno 15. prosinec 2008 Autor Odesláno 15. prosinec 2008 Nevim jestli jsi to pochopil správně, ale ten co jsem kupoval není nerez!! jinak je odtud: http://obchod.prodejvyfuku.cz/product_info.php?cPath=54_801_983&products_id=1759& Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.