travis Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Mám problémy po výměně předních tlumičů na me 306. Nechal jsem si dát v servisu nove predni tlumice Monroe, ale hned se vyskytl problem:grr Pri rozjizdeni a naslednem zataceni jak na pravou tak na levou stranu se z predni casti vozu ozyva praskani. Myslem jsem, ze se to po par kilometrech usadi, ale i po 1 000 najetych km je to furt stejny. Nevite nekdo kde by mohl byt problem?:nevimDíky. Citovat
Ferry Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 ja bych nad nicim nepremyslel a jel bych to reklamovat tam kde ti to delali Citovat
kyzektom Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Neslo by nejak lepe popsat slovo praskani ?? Citovat
peter766 Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 moze to byt aj vrchne ulozenie mozno ti nevymenili loziska a su pridrete Citovat
MJSytic Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Jestli ti neměnili to horní uložení, tak je to ono. Já nechal měnit tlumiče loni, včetně uložení a to na pravý straně mám přesně po roce a 6tis najetejch km KO:( Citovat
orlando1 Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Stalo se mi něco podobného, to ložisko v horním uložení namontovali opačně a potom konec pružiny dřel podběh, člověk aby všechno kontroloval sám:grr Citovat
travis Odesláno 1. říjen 2008 Autor Odesláno 1. říjen 2008 Tak jsem to dneska ráno odvezl do servisu, kde mi ty tlumiče měnili, a vypadá to opravdu na ložisko v horním uložení. I přesto že byly s tlumičema měněný, tak je teda museli idioti špatně namontovat nebo byly už od výrobce vadný Udělaj výměnu, a snad už to bude potom v pořádku... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.