Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vcera kdyz jsem predjel auto, tak sem pustil nohu z plynu.potom jsem chtel zase pridat a auto nic. podivu se na pristrojovku a otackomer vubec neukazoval a do auta nesel nejspis benzin. tak jsem zastavil a zkousim nastartovat a starter tocil, jak kdybych tam nemel venec. proste naprazdno. o starter ted ani nejde. spis me reknete co stou el. myslim si, ze jen cerpadlem to nebude, kdyz zniceho nic prestal ukazovat otackomer.

jde o motor z peugeota mi16

Guest servisman
Odesláno

jj rozvodák je ku,,, měl jsem podobné škoda ani nemluvit sice se rozvodák nepřetrh,ale přeskočil a půl rozvodáku zmizela.Pak jsem taky mohl točit a nic :(

Odesláno
Původně zaslal: Hasis

takze rozvodak drzi. dival sem se na starter a ten je spadly. nejspis se uvolnily srouby. takze ted uz jen zbyva, proc to chciplo

jestli ti to nekde neudelalo skrat kdyz to spadlo

Odesláno

Hned na zaciatku pises ze starter toci naprazno. Takze starter toci motor stoji. Ked motor stoji predsa nemoze davat ani iskru. Ta sa generuje iba ak je piest tesne pred hornou uvratou. Ja by som tipoval ze sa pastorok na startery z nejakeho dovodu ( spina , opotrebenie ) pri roztoceni starteru nevysunie a nezapadne do ozubenia venca a preto motor netoci.

Keby si mal preskoceny rozvodak, tak by to tocilo a nenaskocilo ( alebo ak, tak pri posunutom casovani islo velmi divne ) a keby si ho mal roztrhnuty ( ventily stoja ale piesty sa hybu ) tak by sa niekde stretli ventily s piestom a to by uz bol iny binec.

Odesláno

1) ti to mohlo udělat nějaký kraťas, proto to leklo. Zkus zkontrolovat všechny kostr motoru (jestli jsou pojistky OK)-> je to banalitka a potrápí, konkrétně tu u startéru ... Mě auto blblo, že občas jsem otočil klíčkem a mrtvo, občas jsem otočil klíčkem a naskočilo ... byla vadná kostra ...

Odesláno

no starter uz jsem opravil. proste se povolily sroubky, ktere drzi telo a ten drzak. takze ted uz motor toci, ale bez jiskry. pojistky jsou vsechny ok.

at trochu usnadnim patrani. kdyz se me stalo, ze me auto prestalo jet, tak okamzite prestal ukazovat otackomer. jinac vse jde tak jak ma.

Odesláno

Vypad,že ti upadnuvší startér něco vyzkratoval.Na ibeze se mi vyzkaratovala baterie-vše fungovalo,při měření baterky voltmetrem OK,ale neprotočila motorem.Po výměně baterky už startovala.U tebe je baterka asi OK,když točí motorem.Šel bych po zapalování.

Odesláno

Nemáš náhodou vedle starteru snímač otaček ze setrvačníku? Mohl ti ho poškodit ten vypadlý starter.

P 206 1.4 HDi černá 2003

Odesláno

snimac je v pohode. statret neupadl uplne. jen se povolily sroubky, ktere drzi telo starteru od drzaku, ktery je prisroubovan k bloku, takze byl pouze zesikma.

Odesláno

takze uz sem zkousel vymenit civku (inducku), modul zapalovani, dival sem se an rozdelovac, menil kabel od civky k rozdelovaci a porad to same.jednotku zatim nemam bohuzel jak vyzkouset.

Odesláno

\"at trochu usnadnim patrani. kdyz se me stalo, ze me auto prestalo jet, tak okamzite prestal ukazovat otackomer. jinac vse jde tak jak ma. \"

podle toho otáčkoměru bych to typoval na alternátor

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...