Hasis Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 vcera kdyz jsem predjel auto, tak sem pustil nohu z plynu.potom jsem chtel zase pridat a auto nic. podivu se na pristrojovku a otackomer vubec neukazoval a do auta nesel nejspis benzin. tak jsem zastavil a zkousim nastartovat a starter tocil, jak kdybych tam nemel venec. proste naprazdno. o starter ted ani nejde. spis me reknete co stou el. myslim si, ze jen cerpadlem to nebude, kdyz zniceho nic prestal ukazovat otackomer. jde o motor z peugeota mi16 Citovat
genzer Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 a nepraskl ti rozvodak?kdyz to toci naprazdno jakoby \"bez vence\" Citovat
Hasis Odesláno 29. září 2008 Autor Odesláno 29. září 2008 takze rozvodak drzi. dival sem se na starter a ten je spadly. nejspis se uvolnily srouby. takze ted uz jen zbyva, proc to chciplo Citovat
Guest servisman Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 jj rozvodák je ku,,, měl jsem podobné škoda ani nemluvit sice se rozvodák nepřetrh,ale přeskočil a půl rozvodáku zmizela.Pak jsem taky mohl točit a nic Citovat
rosta12345 Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Původně zaslal: Hasis takze rozvodak drzi. dival sem se na starter a ten je spadly. nejspis se uvolnily srouby. takze ted uz jen zbyva, proc to chciplo jestli ti to nekde neudelalo skrat kdyz to spadlo Citovat
Hasis Odesláno 1. říjen 2008 Autor Odesláno 1. říjen 2008 no nejspis jo. nehazi zo jisru. zkouosel sem vymenit modul startovani a nic. neni nekde nejaka pojistka, nebo neco co to mohlo vyskratovat? Citovat
ivanh Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Hned na zaciatku pises ze starter toci naprazno. Takze starter toci motor stoji. Ked motor stoji predsa nemoze davat ani iskru. Ta sa generuje iba ak je piest tesne pred hornou uvratou. Ja by som tipoval ze sa pastorok na startery z nejakeho dovodu ( spina , opotrebenie ) pri roztoceni starteru nevysunie a nezapadne do ozubenia venca a preto motor netoci. Keby si mal preskoceny rozvodak, tak by to tocilo a nenaskocilo ( alebo ak, tak pri posunutom casovani islo velmi divne ) a keby si ho mal roztrhnuty ( ventily stoja ale piesty sa hybu ) tak by sa niekde stretli ventily s piestom a to by uz bol iny binec. Citovat
Neon Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 1) ti to mohlo udělat nějaký kraťas, proto to leklo. Zkus zkontrolovat všechny kostr motoru (jestli jsou pojistky OK)-> je to banalitka a potrápí, konkrétně tu u startéru ... Mě auto blblo, že občas jsem otočil klíčkem a mrtvo, občas jsem otočil klíčkem a naskočilo ... byla vadná kostra ... Citovat
Hasis Odesláno 2. říjen 2008 Autor Odesláno 2. říjen 2008 no starter uz jsem opravil. proste se povolily sroubky, ktere drzi telo a ten drzak. takze ted uz motor toci, ale bez jiskry. pojistky jsou vsechny ok. at trochu usnadnim patrani. kdyz se me stalo, ze me auto prestalo jet, tak okamzite prestal ukazovat otackomer. jinac vse jde tak jak ma. Citovat
dýzl Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Vypad,že ti upadnuvší startér něco vyzkratoval.Na ibeze se mi vyzkaratovala baterie-vše fungovalo,při měření baterky voltmetrem OK,ale neprotočila motorem.Po výměně baterky už startovala.U tebe je baterka asi OK,když točí motorem.Šel bych po zapalování. Citovat
Hasis Odesláno 2. říjen 2008 Autor Odesláno 2. říjen 2008 jak zjistim jesli je RJ ok? da se nejak promerit. druhou nemam a taky me jeste napadla inducka. tu promerim jak? v el. se vubec nevyznam Citovat
pery Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Nemáš náhodou vedle starteru snímač otaček ze setrvačníku? Mohl ti ho poškodit ten vypadlý starter. P 206 1.4 HDi černá 2003 Citovat
rosta12345 Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 skus se jeste podivat jestli ti to neurvalo nekde nejaky drat kdyz ten starter upadl Citovat
Tosko Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Som len amatŕer ale môžem jednu otázku?? Keby sa počas jazdy roztrhol ten rozvo´dak neprevalili by náhodou piesty ventily?? Citovat
Hasis Odesláno 3. říjen 2008 Autor Odesláno 3. říjen 2008 snimac je v pohode. statret neupadl uplne. jen se povolily sroubky, ktere drzi telo starteru od drzaku, ktery je prisroubovan k bloku, takze byl pouze zesikma. Citovat
Hasis Odesláno 3. říjen 2008 Autor Odesláno 3. říjen 2008 takze uz sem zkousel vymenit civku (inducku), modul zapalovani, dival sem se an rozdelovac, menil kabel od civky k rozdelovaci a porad to same.jednotku zatim nemam bohuzel jak vyzkouset. Citovat
t.rozhon Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 \"at trochu usnadnim patrani. kdyz se me stalo, ze me auto prestalo jet, tak okamzite prestal ukazovat otackomer. jinac vse jde tak jak ma. \" podle toho otáčkoměru bych to typoval na alternátor Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.