Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem,

dne 24.9. se uskuteční další komorně-pracovní sraz v Týně nad Vltavou u člena OK406 a to přímo a opět v jeho garáži. V plánu je instalace denního svícení, které je již zakoupené. Účast prozatím potvrzena mým jménem a samozřejmě jménem OK406. V jednání je účast Švejka a dalším se dveře samozřejmě nezavírají, pokud by měl někdo chuť a čas popovídat si či eventuelně vylepšit nebo upravit svého miláčka. Bližsí info u OK406 nebo u mne.

Těšíme se.. Stalmik

PS.: Začátek v dopoledních hodinách..:papa

Odesláno
Původně zaslal: mares

na jak dlouho to plánujete?mohu se dostavit tak po 15,00 hod.

Skoro na celý den. Tak asi do 17. hodiny??? Opravdu nevím. Je to individuální:) . každý je vítán:papa

Odesláno

Dnešního dne 24.9.2009 čtvrtek se uskutečnil další x-tý komorně-pracovní minisraz P-C v Týně nadVltavou, kterého se zúčastnily Stalmik + Švejk a OK406. Na programu dne byla hlavně montáž denních světel RL. I když se začalo okolo 11 hodiny, jelikož jsme s Stalmikem byli kupovat pylový(kabinový) filtr. Příprava + práce probíhali vcelku dobře. pravda je, že se staly malinké omyli, ale nakonec se vše dárně dokončilo a končilo se okolo 03 hodiny ráno. Během komorně-pracovního minisrazu si Švejk dojel na Shell pro benzin za 27,20,- a pak společně s Stalmikem si koupili jídlo v číně. Švejk si u své 406 měnil bezpaticové žárovky v přístrojové desce. Stamik si na volné tlačíko u zadního mlhového světla a já zase ísto tlačítka přeních mlhových světel udělali možnost vypnutí RL světel např. práce na motoru atd., navíc je tam i kontrolka na RL. Po skončení celkové préce v garáži, což bylo cca 02:30hod. zajel Stalmik ke mě na vlastnoručně mnou uvaření guláš. Švejk se s námi rouhloučil dříve. Děkuji všem za bezva strávení pouční a milý den. I počasí se vydařilo. Díky všem, jen je škoda, že se nezúčastnilo více členů.

Odesláno
Původně zaslal: švejk

ja si rikal, ze tam asi budou dlouho.. ale na 3 hodinu ranni jsem to vazne netipoval :D

A to ještě byl Stalmik u mě na gulášku:D . JInak I tobě díky za bezva sraz. Tak zase jindy:super

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Dnešního dne 24.9.2009 čtvrtek se uskutečnil další x-tý komorně-pracovní minisraz P-C v Týně nadVltavou, kterého se zúčastnily Stalmik + Švejk a OK406. Na programu dne byla hlavně montáž denních světel RL. I když se začalo okolo 11 hodiny, jelikož jsme s Stalmikem byli kupovat pylový(kabinový) filtr. Příprava + práce probíhali vcelku dobře. pravda je, že se staly malinké omyli, ale nakonec se vše dárně dokončilo a končilo se okolo 03 hodiny ráno. Během komorně-pracovního minisrazu si Švejk dojel na Shell pro benzin za 27,20,- a pak společně s Stalmikem si koupili jídlo v číně. Švejk si u své 406 měnil bezpaticové žárovky v přístrojové desce. Stamik si na volné tlačíko u zadního mlhového světla a já zase ísto tlačítka přeních mlhových světel udělali možnost vypnutí RL světel např. práce na motoru atd., navíc je tam i kontrolka na RL. Po skončení celkové préce v garáži, což bylo cca 02:30hod. zajel Stalmik ke mě na vlastnoručně mnou uvaření guláš. Švejk se s námi rouhloučil dříve. Děkuji všem za bezva strávení pouční a milý den. I počasí se vydařilo. Díky všem, jen je škoda, že se nezúčastnilo více členů.

Je nutné doplnit informaci o tom, že jsem přehazovali třetí dveře na Fordu Fiesta, které způsobily, že celá akce trvala tak dlouho. Jinak co se týče instalace a vůbec nálady, myslím, že se vše zdárně povedlo :papa

• O 4 týdny později...
Odesláno

Dne 21. října se ve večerních hodinách konal další komorně-pracovní minisraz v Týně nad Vltavou.

Nezbývá mi, než po dnešním večeru opět poděkovat OK406. Ten člověk má lidi naprosto zlaté ručičky, na co šáhne, to opraví. Zámek kapoty jsme po krátkém bádání nad závadou nakonec opravili, jednalo se veskrze o relativně jednoduchou věc, na kterou bych ale nejspíš nepřišel. :mad:

Poté jsme kompletně vypucovali vnitřek mazlíka za což Oldovi patří opět velký dík. Bez něj bych se radikálnímu úklidu nevěnoval do té doby, dokud by mě papíry a komponenty nezavalili.

Po práci nám trochu vyhládlo, tak jsme se podívali do ČB do Tesca. Oldu evidentně moje jízda (pos*aný z každé zatáčky až za ušima, maximální rychlost okolo předpisových 90km/hod.) nudila, tak jsem mu přenechal zpáteční cestu mým mazlíkem. Výsledkem byla průměrná rychlost asi okolo 140-150km/hod. a naprosté obnovení důvěry v mého mazlíka (a řidičské schopnosti OK406). O parádním zážitku ani nemluvě. Na jiné auto už nemám ani pomyšlení. :potlesk:D

Až se mi podaří z mobilu dostat dvě videa, upnu je sem.

Ještě jednou mockrát díky OK406 za skvělý sraz, budu se těšit na shledanou! :super

[upravil dne 21/10/09 peugeot09]

Odesláno
Původně zaslal: stalmik

Původně zaslal: OK406

Je nutné doplnit informaci o tom, že jsem přehazovali třetí dveře na Fordu Fiesta, které způsobily, že celá akce trvala tak dlouho. Jinak co se týče instalace a vůbec nálady, myslím, že se vše zdárně povedlo :papa

Mohu jen potvrdit. Ještě jednou děkuji Stalmik + Švejk za účast a dobrou náladu. Myslím, že i ,,kofeinu\" bylo dostatek:). Tak zase někdy příště:papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Po velmi dlouhé době se opět uskutečnil komorně-pacovní minisraz P-C s Honzou406. Náplní byla 106. I vzhledem k teplotě, která venku panovala -5 st.C, jsme si užili.

Guest servisman
Odesláno

sorry zapomněl jsi na včerejšek Martin806 spálená pojistka a popis relátek jež dotyčný ani ty jsi nevěděl že jsou a pak následovala koupě 106

Odesláno
Původně zaslal: honza406

sorry zapomněl jsi na včerejšek Martin806 spálená pojistka a popis relátek jež dotyčný ani ty jsi nevěděl že jsou a pak následovala koupě 106

Díky a ještě že tě máme. Je pravda, že si na to přišel !!!:super

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak jsem to tu jednim dechem cele precetl a parada ze takhle pomahate sobe i ostatnim, to se vidi malokdy :super

no kdyby jste nekdy nemeli do ceho pichnout a planovali srazik, rad bych se zucastnil, jak vidite v mem podpisu, muzete si vybirat pracovni napln :)) s vetsinou veci si stejne moc nevim rady, takze uvitam cokoliv z vasi strany. I kdyz v tyhle zime nechtej pracovat ani ukrajinci :myslim

Odesláno

Ahoj, to nás těší tvá chvála. Jinak zaleží ted na počasí a na času. Sejde se nás vždy několik ať už honza406-komisar , Švejk, Peugeot09,Stalmik a další. Co jsem koukal, tak to není až tam moc zlé! Rádi tě uvidíme. Jinak máme u negativní zkušenosti a to, že se honza406-komisar ozva-li dva členové P-C že přijedou, tak jsme na ně s honza406-komisar čekali a nic. A už se vůbec neozvali. I to se stává. Jinak je vždy o čem povídat a práce jde od ruky.

Odesláno

no ja mam 406 chvilicku, takze tohle forum je pro me spasa, a diky tomu jsem si dneska rozsvitil 2x zelenou :aut ale rad bych si prohlidnul i cizi milacky a zeptal se na milion veci ohledne provozu atak.., kor ty vase vymazleny bych rad videl :) Jinak ze bych neprijel se nemusis bat, dyt bych byl sam proti sobe :) zkratka kdyz by se neco planovalo, rad bych se tam stavil za vami. Budu to tu sledovat :mrk

Odesláno

Zase tak daleko to není (nějakých 150km, což je méně, než třeba do Prahy). Navíc tu kousek odsud máme letiště, na kterým můžeš kombíka pořádně provětrat. :)

[upravil dne 23/1/10 peugeot09]

Odesláno

myslíš protáhnout ventily??:D

To on nemá moc rád, ale aspoň bych Ti ukázal jak bych Ti v pohodě ujel, když jsi psal že jsi mě na dálnici v pohodě stačil :-))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...