Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera jsem viděl v televizi ukázku hymny zpívané Ondřejem Hejmou a jeho Žlutým psem - to by jinej nářez (za to bych možná opravdu přemýšlel o kriminálu nebo minimálně hodinách obecně prospěšných prací pro všechny aktéry) - to, co nahrál orchestr je podle mě v pohodě, vývoj nezastavíš ani u hymny.

[upravil dne 28/9/2008 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Pepito

Asi jsem moc staromódní :mad:

Možná by to chtělo nějaké disco provedení :myslim:D:papa

Mně se taky líbí

PS.Jinak pro tebe:Tuc tuc KDÉ DOMOV MůJ, Tuc tuc KDE DOMOV MůJ, tuc tuc VODA HůČÍ tuc tuc PO LUČINÁCH tuc tuc,atd....:D

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Původně zaslal: Pepito

Asi jsem moc staromódní :mad:

Možná by to chtělo nějaké disco provedení :myslim:D:papa

Mně se taky líbí

PS.Jinak pro tebe:Tuc tuc KDÉ DOMOV MůJ, Tuc tuc KDE DOMOV MůJ, tuc tuc VODA HůČÍ tuc tuc PO LUČINÁCH tuc tuc,atd....:D

:myslim:myslim:myslim :mrk:mrk:mrk :D:D:D

Odesláno

Tak tady šlo ale spíš o to, že vlastně od vzniku ČR v 93 roce nebylo nikde možno získat ofiko verze český hymny. No a po patnácti letech se rozhodli udělat pár takových verzí, aby nedocházelo např. k tomu, že někdo někde vyhrabal nahrávku 20starou ještě se slovenskou částí a improvizovaně jí použil. :myslim

Ale osobně jsem pro, aby vznikla i nějaká \"Trance\" verze :aut:D (NN, to si samo dělám srandu.:ticho)

Odesláno

Mně to taky přijde dobrý - není to žádná prasárna vůči autorům podle mého názoru, jinak souhlas s tím, co už napsal MJSytic

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...