paya Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Tohle je alternativní téma, ať se můžete vyřádit, původní téma je zde Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Copak máš nějakej problém:D:D:D:D Citovat
Gargamell Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Ty se sundavají těžko a dlouho. Musíš být silný Citovat
marisw Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 ak je vtom dotyčná žena dobrá...tak sa ich nezbyvíš nikdy :D:D:D:mrk:papa:super Citovat
kapa Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Vysoká ( jeleni ,srnčí...) je \"sundavá \" o stromy v lese , ale až je čas a stejně jim to \"nepomůže, na jaře jim narostou znovu - takže je to jen dočasné. Citovat
OK406 Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Původně zaslal: marisw ak je vtom dotyčná žena dobrá...tak sa ich nezbyvíš nikdy :D:D:D:mrk:papa:super Ale ůže se zbavit dotyčné ženy:myslim;) Citovat
Gargamell Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Původně zaslal: paya vlastní zkušenosti? Nene, znám to z vyprávění Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 nikdo to vlastne nikdy nezazil, ale vetsina z nas je stejne ma. A ja jsem ten ktery o tom vi, nestydi se za to (nekolikanasobne jsem ji to vratil s jeji kamaradkou) a uz me to vubec nesere..... Citovat
MirasCC Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Původně zaslal: Scratch nikdo to vlastne nikdy nezazil, ale vetsina z nas je stejne ma. A ja jsem ten ktery o tom vi, nestydi se za to (nekolikanasobne jsem ji to vratil s jeji kamaradkou) a uz me to vubec nesere..... To je dobrý vědět Citovat
Driver Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Původně zaslal: aka nejlip pilou Nebo nabitou devítkou.... Citovat
aka Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Původně zaslal: Driver Původně zaslal: aka nejlip pilou Nebo nabitou devítkou.... jo, to by asi taky slo co treba lukem? Citovat
pastorek Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Původně zaslal: Scratch nikdo to vlastne nikdy nezazil, ale vetsina z nas je stejne ma. A ja jsem ten ktery o tom vi, nestydi se za to (nekolikanasobne jsem ji to vratil s jeji kamaradkou) a uz me to vubec nesere..... Netypický prístup ale asi najprínosnejší. Načo riešiť situáciu ktorá riešenie nevyžaduje a navyše, čo môže byť zlé na tom keď si ľudia navzájom robia dobre. Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: Scratch nikdo to vlastne nikdy nezazil, ale vetsina z nas je stejne ma. A ja jsem ten ktery o tom vi, nestydi se za to (nekolikanasobne jsem ji to vratil s jeji kamaradkou) a uz me to vubec nesere..... Netypický prístup ale asi najprínosnejší. Načo riešiť situáciu ktorá riešenie nevyžaduje a navyše, čo môže byť zlé na tom keď si ľudia navzájom robia dobre. Citovat
jarajarda Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Se tu pomalu válím pod stolem smíchy:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Bohumil Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Jsou dvě možnosti, jak je sundat. 1. Jít do lesa a tak dlouho mlátit hlavou o strom, až to přejde. 2. V cizí ložnici. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
f3Rd@ Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Původně zaslal: Bohumil Jsou dvě možnosti, jak je sundat. 1. Jít do lesa a tak dlouho mlátit hlavou o strom, až to přejde. 2. V cizí ložnici. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Tak to ja bych sel raci do lesa... :D:D:D Citovat
marisw Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 ja radsej do cudzej spalni )))))))))))))))))))))))))) :D:D:D Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: Bohumil Jsou dvě možnosti, jak je sundat. 1. Jít do lesa a tak dlouho mlátit hlavou o strom, až to přejde. 2. V cizí ložnici. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Tak to ja bych sel raci do lesa... :D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.