Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim mam otazku kupil som si novy central s svojej 306tke kde som mal doteraz klasiku infra DO.

Novy mam od FXa ten s vyskakovacim klucom cize predpokldama ze staru ruadiacu jednotku musim odpojit a kable priososobit na tu novu tak ??

tuto je schema z centralneho zamykania v mojom aute

45398113cq0.th.jpgthpix.gif

no a tuto je schema toho centralu....

(zial v anglictine ale myslim ze to nieje az tak problem

vt500seriesnz7.th.jpgthpix.gif

niektore veci viem ale tam je 6 moznosti zapojenia centralu zaujima ma ktory z nich mam ja a ako to cca zapojit do tej schemy... :-))

keby sa niekomu chcelo do toho mrknut tak budem rad aspon sa stym nebudem musiet trapit sam.... :potlesk

dik

Odesláno

zde, reseno uz asi po 20te, ( naposledy jsem to popisoval tusim vcera pro 406 ) je to stejne u 106 306 i 406, jsou pouzity stejne jednotky se stejnym zapojenim dratu a stejnym cislovanim draty, takze staci zapojit presne podle vyzkousenych postupu

jinak podle obrazku co jsi dal, je to zapojeni pod Figure C

draty yellow ( zluty ) a yellow/black (zluto-cerny) spojit dohromady, pripojit na kostru

drat white (bily ) odemyka

white/black (bilo-cerny) zamyka

tyhle dva draty zapojit paralelne ke stavajici jednotce centralniho zamykani ( jednotka zustava, nedemontuje se )

kontakt konektoru č. 5 - kabel č. 6290 - odemyká

kontakt konektoru č. 7 - kabel č. 6291 - zamyká

pak jen pripojit cerveny a cerny drat na + a - baterie, pripadne hnede draty na draty od packy blinkru ( draty 233 a 234 co jdou z konektoru packy blinkru pod volantem ) a hotovo

vystup na odemykani kufru a vytahovani oken asi nepouzijes, pac bys musel mit jeste pridavne moduly

[upravil dne 25/9/08 Ferry]

Odesláno

este jedna otazka...

stale + mozem napojit priamo na konektr c.1 nie ??

a yellow + yellow/black + black spojim dohdomady a dam to niekde na kostru... ono podla tej schemy by mal ist konektor 2 na kostru nie ?? mozemto napojit priamo tam ??

Odesláno
Původně zaslal: klm16

este jedna otazka...

stale + mozem napojit priamo na konektr c.1 nie ??

a yellow + yellow/black + black spojim dohdomady a dam to niekde na kostru... ono podla tej schemy by mal ist konektor 2 na kostru nie ?? mozemto napojit priamo tam ??

jj presne tak to muzes udelat

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahoj vsem a kdyz mam na peugeotu 306 origo central na D.O. a tlacitko primo v klici de nejak udelat aby se mi pri zamknuti a odemnkuti rozsvitil blinkr?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...