mišan Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 zdravim byl nekdo z vas kdo ma ve svym milackovi sadu HID xenon,na seřizeni svetel?mam tam tu sadu a sviti mi to mizerne moc smerem dolu,zkousel jsem to stelovat tim imbusem ale nepomohlo to.mate stim nejake zkusenosti sestelovali vam to nekde?prej do jde spatne serizovat jsem slysel tak nevim.jak to sviti vam?dik za rady Citovat
Pata Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 HID xenony se umistuji misto standartnich zarovek, tudiz serizovani probiha stejne jak u normalnich svetlometu. Zkontroluj, jestli nemas svetla snizene manualne z mista ridice. Na dalsi serizeni svetel bych si zajel na STK - k nezaplaceni Citovat
marisw Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 a daslia vec je ta ci si ich tam dal poriadne, v 307 je to tak na prd ze ti to moze sadnut blbo - sikmo...aspon ja som mal s jednym svetlom taky problem...... Původně zaslal: mišan zdravim byl nekdo z vas kdo ma ve svym milackovi sadu HID xenon,na seřizeni svetel?mam tam tu sadu a sviti mi to mizerne moc smerem dolu,zkousel jsem to stelovat tim imbusem ale nepomohlo to.mate stim nejake zkusenosti sestelovali vam to nekde?prej do jde spatne serizovat jsem slysel tak nevim.jak to sviti vam?dik za rady Citovat
hudy Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 ja jsem ted vracel orig.lampy a daval tam opet xenony a musel jsem si usazenim xenonu trosku pohrat,aby byl rovne v tom stinitku a sviti to celkem slusne!lepe nez ty angel eye co jsem mel! Citovat
marisw Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 ake angel eyes si tam mal,preco si vratiol nazad orig.. Původně zaslal: hudy ja jsem ted vracel orig.lampy a daval tam opet xenony a musel jsem si usazenim xenonu trosku pohrat,aby byl rovne v tom stinitku a sviti to celkem slusne!lepe nez ty angel eye co jsem mel! Citovat
midiborec307 Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Původně zaslal: hudy ja jsem ted vracel orig.lampy a daval tam opet xenony a musel jsem si usazenim xenonu trosku pohrat,aby byl rovne v tom stinitku a sviti to celkem slusne!lepe nez ty angel eye co jsem mel! Take me zajima jake si tam mel angel eye ? mas fotku ? jen me zajima jak to na 307 vypada protoze se mi ty svetla libi Citovat
hudy Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 fotku mam urcite v profilu!ty AE jsou pevny,nemaji elektricke stelovani svetel a ja brzo jdu na technickou.A to bych neprosel.a origo uz tam necham,dal jsem do nich xenony,jeste namontoval denni svetla do narazniku a tak to uz zustane. Citovat
midiborec307 Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 promin stale nevim kde mam hledat ty fotky jsem tu novacek. Citovat
hudy Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Na hlavni strane clubu je odkaz \"členové\" a pod 307 si me najdes. Citovat
midiborec307 Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Původně zaslal: hudy Na hlavni strane clubu je odkaz \"členové\" a pod 307 si me najdes. moc dekuji, uz jsem si te nasel, ty svetla jsou fakt cool i ta zadni jsou pekna...Kolik si zaty predni dal ? ja sem koukal a naty starsi verze ty svetla jsou strasne draha nez na faceliftovou verzi.Libi se mi taky ale rikam si ze tolik pene vraazet jen do svetel kdyz tydle mam jako nove nebudu a radeji si tam poridim HID xenony a bude to..Jak ses ty stema xenonama spokojenej ? Citovat
hudy Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 no AE vyjdou tak od 6tis nahoru.Jak jsem psal vratil jsem origo a uz je tam necham!a xenony,to se s halog.zarovkama neda srovnat,proste paradni svetlo!na aukru jsem za cca.2200 koupil H7R /se stinitkem/ s balastama SLIM,ted se tam krasne vejdou a super sviti!jeste jsem ted do profilu dodal fotku s tema LED dennima svetlama. Citovat
midiborec307 Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 pekna fotka prave take chci hid xenony ale prave asi ty normalni nebo je velkej rozdil mezi tema co mas ty a tema normalnima ? kdyz mam stinitko uz ve svetle ? jinak to stinitko je pridelane primo na te zarovce nebo na patici ? jde oto ze kdyz ta zarovka praskne tak jestli musis koupit i stim stinitkem nebo ne..mas fotku ? Citovat
hudy Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 stinitko je primo na vybojce xenonu,na vrchni strane.Takze i kdyz je tam stinitko v parabole,cast vybojky by vzadu koukala odkryta a mohlo by se stat,ze odraz svetla vzadu od paraboly by mohl oslnovat protijedouci. A kdyz odejde vybojka,tak se koupi zase R-ova a ta ma stinitko na sobe.A bohuzel zadny fotky z montaze nemam. Citovat
mišan Odesláno 29. září 2008 Autor Odesláno 29. září 2008 Původně zaslal: mišan zdravim byl nekdo z vas kdo ma ve svym milackovi sadu HID xenon,na seřizeni svetel?mam tam tu sadu a sviti mi to mizerne moc smerem dolu,zkousel jsem to stelovat tim imbusem ale nepomohlo to.mate stim nejake zkusenosti sestelovali vam to nekde?prej do jde spatne serizovat jsem slysel tak nevim.jak to sviti vam?dik za rady Tka uz mi to sviti paradne,mel jsem to tam spatne docvaknuty,je pravda ze to tam jde celkem spatne,trochu jsem to posteloval imbusem a sviti to jeko prase.dalkovy uz nepotrebuju. Citovat
Fx Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Ahoj, mám dotaz k těm H7R: To clonítko je plechové, nebo je tam barvou? Měl jsem nějaké H7R na předprodejní testy a bohužel se ukázalo, že cca po měsíci používání se to clonítko opálilo a opadalo. Takovou věc prodávat nechci... Jaké tedy jsou ty Tvé? Ptám se kvůli hledání dodavatele... Citovat
Tommy306 Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 tak mi v týdnu dorazila HID sada H7R 5000K a dnes jsem si to konečně sám namontoval, pak jsem si zajel do servisu na seřízení světel a je to paráda..nesrovnatelně lepší než to, co jsem si před 3 lety nachal namontovat do 306ky..ještě potřebuju nějaký bělejší žarovky do parkovaček a dálkovejch:aut btw kam jste umístili ballasty? můžete někdo nahodit foto? já byl v časové tísni, tak jsem to tam jen tak narychlo nějak ukotvil..jo a mám slimy Citovat
hudy Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 ja je mam prilepene oboustranou paskou hned za svetlama na ty nosniky,krasne se tam vesly. p.s.taky mam slimy!ty normalni se tam treba nevejdou,uz vadi krytka od svetla! [upravil dne 5/10/08 hudy] Citovat
Tommy306 Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 oboustranne pasce neverim..mel bych strach, ze se to na tech nasich cestach upadne..na 306ce jsem to mel prichyceny stahovaci paskou, ale tady jsem zjistil, ze je nedostatek \"der\", kteryma bych pasku protah, navic ty slimy maj tak male otvory na sroubky, ze tim ani tu pasku neprotahnu:myslim Citovat
hudy Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 ja te pasce verim,co jsem ted menil svetla,tak ty starsi balasty nesly ani sundat,musely jsme je odpacit sroubovakem.vsak ta paska stala neco kolem 200 a je i vodeodolna,kdyby neco. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.