Jantar Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 ahoj, zcela se mi odlepil tapecírunk ze střešní desky P405 TD kombi, rv 95, nemáte někdo nějaký nevyužitý nebo nemáte aspoň radu, jak to nalepit, nebo spíš čím, zpět, a zda to bude držet? Kolik stojí celá deska s látkou? Čalouník mi říkal, že je na to potřeba nějaké speciální lepidlo. Díky za pomoc či aspoň radu Citovat
Ferry Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 skoda ze nemas 406 kombi, jeden peknej na 406 mam, na 405 bohuzel ne Je to prilepene asi nejakym lepidlem ve spreji, jinak to drzi jeste gumova tesneni kolem dveri, stropni svetlo a slunecni clony nekdy to byva take prilepene pasy sucheho zipu [upravil dne 23/9/08 Ferry] Citovat
Durko Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 mam jeden doma len neviem ako by si si ho vyzdvihol. ja som si dal spraviť novu látku a stalo ma to 2000 Sk vymenil som si to sám. je to asi 3mm hrubý molitan s takou plsťou je to pekné a lepil to chemoprenom Citovat
Jantar Odesláno 26. září 2008 Autor Odesláno 26. září 2008 tak sem to dal čalouníkovi, latka byla utržená od molitanu, ten musel z papundeklu pryč, no a latka je teď malá. Nejde to až ke krajům, tak to asi nebude nic moc, ani se mi to tam nechce takto dát, přemýšlím, kde sehnat novou látku a udělat to znova. Nemáte tip, kde koupit látku s molitanem? Citovat
jofo Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Nemusis kupovat latku s molitanom. Staci nejaka hrubsia latka podobna flanelu. Normalne zajdi do predajne kde sa predavaju latky na metre a tam urcite najdes niecvo co ti bude vyhovovat. Citovat
Jantar Odesláno 28. září 2008 Autor Odesláno 28. září 2008 a kdyz koupim latku, cim ji prilepit? Kdyz tam dam chemopren, tak se prosaje pres latku, navic se me calounik snazil presvedcit, ze je na to nutne specialni lepidlo, ktere vydrzi vysoke teploty. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 No nejaky ty teploty by to vydrzet malo, nakolko ked nechas zaparkovane auto nekde na slunicku, tak je v tom aute docela hic. Ale byvali kolega to lepil takisto chemoprenem... A drzi mu to uz viac ako 2 roky ... Citovat
MatrixChose Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Jeden takovej přesně mám - obrázek č.12. Jsem z Jičína, kdyžtak se ozvi na 774 874 807 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.