invalida Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Potřebuju vyměnit čep na spodním ramenu na 306 hdi r.v.2000.Může mi někdo říct zda je tam čep o průměru 16 nebo 18 mm.Dnes jsem se ho snažil koupit ale bylo mi řečeno že jsou tyto 2 možnosti a já nemůžu mít auto rozdělaný ani den protože se s ním jezdí do práce. Citovat
piškotek Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Pokud si vybereš profesionální prodejnu ND tak stačí VIN karoserie. Doporučuji originál...můj známí má prodejnu neoriginálních ND ale na svoji 205 ku si na podvozek a brzdy kupuje vše od Peugeotu...asi má k tomu důvod !!! Citovat
invalida Odesláno 17. září 2008 Autor Odesláno 17. září 2008 Myslím si,že Autobenex jsou profíci ale podle vin to neumí Citovat
ozzy56 Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 Původně zaslal: invalida Potřebuju vyměnit čep na spodním ramenu na 306 hdi r.v.2000.Může mi někdo říct zda je tam čep o průměru 16 nebo 18 mm.Dnes jsem se ho snažil koupit ale bylo mi řečeno že jsou tyto 2 možnosti a já nemůžu mít auto rozdělaný ani den protože se s ním jezdí do práce. Kupoval jsem v pežo přes VIN a nebyly nijak drahé,navíc byly k tomu i šrouby s matkama... Citovat
oddie Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 Původně zaslal: piškotek Pokud si vybereš profesionální prodejnu ND tak stačí VIN karoserie. Doporučuji originál...můj známí má prodejnu neoriginálních ND ale na svoji 205 ku si na podvozek a brzdy kupuje vše od Peugeotu...asi má k tomu důvod !!! Pokud si ten \"známí\", co sám prodává díly, neumí ani sehnat díly přímo od prvovýrobce a musí je kupovat přebalené v Peugeotu, tak teda potěš koště, to bych nechtěl vidět jeho sortiment Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.