MirasCC Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Poraďte, kdo se vyznáte - kde se v Praze nechá zaplavat? Zajímá mě umístění, velikost bazénu, cena vstupnýho. Má Podolí se svojí padesátkou a cenou 65,- za hodinu nějakou adekvátní konkurenci? Jde mi fakt jen o plavání, tobogány, vířivky a podobný záležitosti neřeším a nejsou výhodou Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 tak tak, dobry bazen je v Ymce u namesti republiky, ale to je 25 Citovat
aka Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 rekla bych ze nema jeste se dalo chodit docela rozumne na strahov nebo na olsanku, ale jak je to ted nemam tucha....a hrozne zalezelo na denni dobe... Citovat
MirasCC Odesláno 17. září 2008 Autor Odesláno 17. září 2008 Padesátka to nutně bejt nemusí, jde mi hlavně o rozumnej kompromis mezi kvalitou, obsazeností a cenou. Výhoda Podolí je v tom, že se v podstatě platí jen skutečně strávenej čas. Tedy když se vejdu do 40 minut, zaplatím 45 Kč, do 50 minut je to 55Kč. A 50 minut mi většinou stačí Takže když koukám na Barrandov, kde za hodinu chtějí 80 korun a vstup na kratší dobu není možnej, je to pro mě dost nevýhodnej kšeft. Teoreticky bych se na podobnou cenu dostal ještě v Radlicích, ale jen při nákupu permice na 30 vstupů. Tak jen čistě orientačně zjišťuju, jestli něco nepřehlížím Citovat
oddie Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Přes léto se dá Slavia - venkovní 50 - jenže provoz venkovních končí za dva týdny. Citovat
MirasCC Odesláno 17. září 2008 Autor Odesláno 17. září 2008 Tak ani venkovní nevadí - za předpokladu že je v něm voda o teplotě alespoň 25 stupňů Stejně na Podolí v zimě chodím radši ven, páč vnitřek je permanentně přecpanej a navíc většinou půlka bazénu pro veřejnost zavřená. Ymca i Olšanka už sou zakopaný moc hluboko v centru, to nemám ani trochu po cestě z práce. Možná ten Strahov zkusím, ale koukám ceny taky žádná hitparáda. To bych musel zdvojnásobit denní porci bazénů, abych využil celou hodinu Citovat
MirasCC Odesláno 17. září 2008 Autor Odesláno 17. září 2008 Původně zaslal: Laďa A co Vltava? Jj, ta nemá konkurenci co se týče dělky a vstupnýho. Akorát teplota teď už nic moc Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 ja radsi centrum, do podoli bych jel hodinu, takze cena straveneho na ceste je nad uzitnou hodnotou, tudiz neekonomicka :-D Citovat
aka Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 to me by spis na vltave v praze odradilo co vsechno uz v ni plave Citovat
*jose_106* Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Taky chodím na podolí. pokud možno do venkovní padesátky, kde se dá obvykle alespoň hnout, pokud jde člověk opravdu svižně plavat, má tam na to vyhrazený dráhy. Jestli chodíš pravidelně na kratší časy (já jsem v létě chodil třeba 2x denně na 30-40 minut), tak by se asi docela vyplatila jejich čipová karta. něco stojí její vydání, ale pak ušetříš. a i když bys později z nějakého důvodu nechodil pravidelně, minimální dobití na 3 měsíce (a tak obnovení platnosti karty) je nějakých 250Kč... Citovat
MirasCC Odesláno 17. září 2008 Autor Odesláno 17. září 2008 Scratch: Tak já to mám přesně obráceně. Pendluju mezi Zbraslaví a Stodůlkama, jakž takž po cestě je akorát to Podolí. Pech že je to za řekou, takže dost často marný. Krom toho někdy v šest, kdy bych se tam dostal je asi nejhorší čas kdy tam jít. Takže to stejně nejspíš dopadne tak, že tam budu jezdit extra večer aka: To by se dalo vyložit různě. Jakože třeba když ve Vltavě plavu já, že bys tam nevlezla, nebo jak *jose_106*: Tak dvakrát denně se nedostanu ani náhodou. Ale chtěl bych radši na kratší čas víckrát za tejden. Zatím sem si vždycky kupoval takovou tu papírovou permici, taky funguje kreditně a body se odečítaj. Když sem se posledně ptal na čipovou kartu, paní na pokladně na mě koukala nějak divně a tvářila se že vůbec netuší o čem mluvím. Zkusím to znovu, třeba se tentokrát povede. Citovat
Neon Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Bazíky máme v SČ celkem projetý. A cenově v Praze se nic nevyrovná podolí, slávce a bazénu v hloubětíně (jestli ještě funguje). Dobrá cena ještě byla v Neratovicích. A fajnovej bazén v Praze je (Průhonice, Letňany a Barrandov), ale cenově mimo! Jinak je bombovej na Kladně a v Kolíně a i celkem levnej, ale je to z ruky. le jestli si chceš \"jenom\" zaplavčit, tj. nevyžaduješ nějaký vlnobití a tobogány, tak PODOLÍ RULEZZZ Citovat
Ajdamek Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Ještě máš po cestě bazén v motorletu v radlicích, ale nikdy jsem tam nebyl, chodil jsem tam dřív do posilky. Citovat
aka Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 jak casto plaves v Praze ve Vltave? ja tam spadla maximalne jednou a pak samozrejme parkrat celkova koupel na lodicce..... to uz spis vlezu do berounky takze v klidu Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Původně zaslal: MirasCC Scratch: Tak já to mám přesně obráceně. Pendluju mezi Zbraslaví a Stodůlkama, jakž takž po cestě je akorát to Podolí. Pech že je to za řekou, takže dost často marný. Krom toho někdy v šest, kdy bych se tam dostal je asi nejhorší čas kdy tam jít. Takže to stejně nejspíš dopadne tak, že tam budu jezdit extra večer aka: To by se dalo vyložit různě. Jakože třeba když ve Vltavě plavu já, že bys tam nevlezla, nebo jak *jose_106*: Tak dvakrát denně se nedostanu ani náhodou. Ale chtěl bych radši na kratší čas víckrát za tejden. Zatím sem si vždycky kupoval takovou tu papírovou permici, taky funguje kreditně a body se odečítaj. Když sem se posledně ptal na čipovou kartu, paní na pokladně na mě koukala nějak divně a tvářila se že vůbec netuší o čem mluvím. Zkusím to znovu, třeba se tentokrát povede. clovece, na zbraslavi jsem te kazdou chvili, dostal jsem tam na starost dva objekty, Albert v Elisky Premyslovny a nejakej barak Za Opusem ...... ja vim Citovat
MirasCC Odesláno 17. září 2008 Autor Odesláno 17. září 2008 Ajdamek, oddie: Jo, Motorlet na Radlický je asi nejlíp po cestě. Akorát ta doprava tam, přes Radlickou po práci, no, nevim. Se budu muset rozmyslet mezi tím a podolím. aka: Tak vyloženě v Praze zas tak často taky ve Vltavě neplavu. Většinou kousek níž, tak na Slapech. Ale nikdy nevíš, se neopatrně rozmáchu a sem v Praze, to je hned Scratch: No vida, tak Albert mám hned za barákem. Někdy cinkni až pojedeš kolem Citovat
aka Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 jednou se rozmachnes? kluk sikovna...jsi nejak potrenoval, ne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.