Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zadní reproduktory do 406 combi


hoonna

Recommended Posts

Ahoj, mám 406 break, r.v 2001. V zadním sloupku jsou originál reproduktory, které už spíš jenom chrastí než by hráli. Nikde na netu jsem nenašel žádné které by tam pasovali, protože jsou hrozně malý a hlavně je tam málo místa do hloubky. Nevíte někdo kde by se dali sehnat nový (ne z vrakáče) Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Do starého modelu mi pasovali tuším 100mm, ale musel jsem pod ně udělat podložky abych je dostal trochu vejš, opravdu je uvnitř málo místa, když máš pak trochu větší magnet tak tam nejdou. Ale moje zkušenost je taková, že stejně nehráli (ve předu jsem je vůbec neslyšel) tak jak jsem si představoval. Takže jsem koupil 130mm a dal je do zadního plata, to už hraje lépe. Vůbec je 406 break navržená ohledně rozmístění reproduktorů strašně, ve předu veký repra, které hrajou slušně a vzadu takový ludry mrňavý, který zase nejsou slyšet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ludkovia, repro vzadu nie su urcene pre posluchacov vpredu, ale pre tych co su vzadu. Naviac, hudobna scena, ak sa chceme priblizit k realite, ma byt pred vami, aj na koncerte sedite pred hudobnikmi a nie medzi nimi. Povodna verzia mojho audia bola ta, ze v D-stlpikoch som mal dvojpasmove koaxy 100mm a v piatych dverach dva stredobasy na MDF kruzkoch, dvere vytlmene a uzavrete. Ono to hralo pekne v priestore, ale nebolo to ono. Naviac vytlmene piate dvere boli tak tazke, ze pri otvoreni kufra sa sami zaklapali. No a bez vytlmenia to nehralo vobec basy a stredobasy. Potom prisla na rad prestavba, nahodenia zosika a woofra a prednych kvalitnych repro. Tym padom sa zadna cast stala absolutne slaba a bola vyhodena, lebo nemala vyznam. Uplne postacuje verzia vpredu kvalitne dvojpasmove kompa+zosik+woofrik. A hra to ako ma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...