Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pomoc se zjištěním roku výroby

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny a urgentně prosím o radu. Koupil jsem minulý pondělí v bazaru pěkně vyhlížející 206. (1.4 benzín, 2005, 39000km, ABS, 6x AIRBAG,aut. klima. panoramatická střecha, mlhovky, černá met.dovoz z F. 2 roky u nás ježděnou nějakou slečnou do práce a zpět) Prodejce solidní. Okamžitě řekl byla bouraná dotyčnou češkou. Doložil faktury za opravy z autorizovaného servisu. Podle věcí co jsem se na netu dočet jsem koukal např na značky na plastech, na sklech (krom řidičova což přisuzuju oné bouračce) a rok sedí. Servis boxu po zadání VIN mi taky hodilo France rok počátku garance 25.5.2005 a vybava taky sedí. Garanční prohlídka dělaná již u nás. Jen mě zarazily zadní staré lampy (ty chci stejně měnit) a stará přední mřížka(přední lampy číré H1. Jak prosím vás zjistím 100% rok výroby. Díky moc za radu.

Odesláno

Díky moc. Jen si neumím vysvětlit ty lampy a masku. že by taky bouračka ještě ve F. Dali by se zjisit i ty prohlídky atd?

Odesláno
Původně zaslal: sokec

Díky moc. Jen si neumím vysvětlit ty lampy a masku. že by taky bouračka ještě ve F. Dali by se zjisit i ty prohlídky atd?

posledni oprava je 15.12. 2006 při 10500km

Odesláno

Dík moc borci. Ještě jeden dotaz. Na kolik vyjde udělat rozvody, olej + filtry pro klidnější spánek. A ještě jestli se dá někde sehnat klíč na ty airbagy. Hned první den jsem ho kdesi prodrbal.

Odesláno
Původně zaslal: sokec

Dík moc borci. Ještě jeden dotaz. Na kolik vyjde udělat rozvody, olej + filtry pro klidnější spánek. A ještě jestli se dá někde sehnat klíč na ty airbagy. Hned první den jsem ho kdesi prodrbal.

Rozvody sa menia po 120 000km,olej,filtre si daj vymeniť a kluč na airbagy pasuje zo zapalovania(aspoň pri mojom):super

Odesláno

Chlapi díky všem. Byl jsem u nás ve vedlejší dědině (Nová Haradečná) u p. Suralu. Je to certifikovanej opravář Peugeotů. Je to starší pán cca 55 a je to borec. Prolezl to aniž by kokukal do servisky nebo v. techničáku (jel jsem s evidenčky) řekl je to z francie bouchlý na levou stranu rok 2OO5. Kilometry nestočený kvalitně spravený. Jinak dík všem za pomoc a toho P. Suralu vřele doporučuju. :super

• O 5 let později...
Odesláno

Čau, taky mám pochybnosti o roku výroby, datum první registrace je 1998, ale řekl bych že je to omlazený.

V serviceboxu je Datum poč. záruky 1.1.1990, což mi toho moc neřeklo.

Je nějakej jinej způsob jak to zjistit?

xxxx

[upravil dne 2/4/14 22:19 od spyke610]

Odesláno (upraveno)
spyke610 napsal:
Čau, taky mám pochybnosti o roku výroby, datum první registrace je 1998, ale řekl bych že je to omlazený.

V serviceboxu je Datum poč. záruky 1.1.1990, což mi toho moc neřeklo.

Je nějakej jinej způsob jak to zjistit?

xxxx

To ze je datum prvej registracia 1998 neznamena ze bolo vyrobene v roku 1998.

[upravil dne 10/12/13 17:39 od command]

Upraveno uživatelem Péťa
Na přání smazáno VIN
Guest servisman
Odesláno (upraveno)

Podle VIN xxx se dá zjistit DAM 07526 a podle něj auto vyrobeno 17.června 1997 :papa

Upraveno uživatelem Péťa
Na přání smazáno VIN
Odesláno

Koukni na skla, poslední číslo ukazuje poslední číslici z roku výroby skla. Pokud nebyla měněna, bude na nich \"7\", tedy 97 jak píše servisman

Odesláno

Já vim že to není datum výroby.

Na sklech mám sedmičku, ale četl jsem že se na auta dávali třeba i rok starý skla.

Já jen že jsem to koupil jako 1998, ale prostě se mi to nezdálo, už kvůli těm sklům, a dneska jsem pod palubkou našel právě nějakej lístek na kterým bylo June 1997, tak mi bylo jasný že to asi bude starší než mi tvrdily.

Každopádně dík.

Odesláno

Mohla to být skladovka. ;)

Moje 306tka má všude napsáno rok výroby 2000, na sklech, štítek pod kapotou, pásy. Ale vůz byl prodán v únoru 2001.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...