Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chěl jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenost s kontrolkou opotřebení brzdových destiček. U 309 jsem tam měl oranžovou kontrolku (kolečko + postranách přerušované čárky). Když jsem se díval do různých manuálů, tak 405 jí má taky. Mě se ale při brzdění svítí červená kontrolka která signalizuje zataženou ručku. Myslel jsem si, že je to asi zároveň kontrolka opotřebení brzd. Když jsem ale desky kontroloval, sjeté mi nepřišli. Podle mě na ně musím nalítat ještě aspoň 5 000 km.

Odesláno

Laban--vítej na pežoklubu :papa

Jinak zkontroluj hladinu brzd.kapaliny,ale asi bude problém ve spínači ruč.brzdy--třeba uvolněný v držáku....

Počkej si na 405káře :)

Odesláno

Tiež si myslím že máš skôr problém s hladinou brzdovej kvapaliny alebo spínačom na ručnej brzde.

Môžeš si overiť či sa s tým niekto nehral. Pri zapnutom kľúčiku ten káblik k doštičkám opri o kostru. Mala by sa rozsvietiť oranžová kontrolka výstrahy opotrebenia bŕzd.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Skontroluj či tie signálne kábliky na kolesách sú v poriadku a správne uchytené. Mne takto blikala kontrolka a bol to vypadnutý konektor ktorý sa opieral o kostru.

Občas to robieva i vadný spínač na ručnej brzde.

Odesláno
Původně zaslal: Brian

a co kdyby ten kablik byl treba upadenej ale desticky by byli jeste dobry co stim delat?

Ak by bol iba vypadnutý z konektora tak normálne zapojiť. Keby bol odtrhnutý od doštičky tak iba zmotať a uchytiť. Nič hrozné sa nestane ak tam nebude. Brzdy by sa mali i tak kontrolovať a nespoliehať sa iba na kontrolku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...