Laban Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Chěl jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenost s kontrolkou opotřebení brzdových destiček. U 309 jsem tam měl oranžovou kontrolku (kolečko + postranách přerušované čárky). Když jsem se díval do různých manuálů, tak 405 jí má taky. Mě se ale při brzdění svítí červená kontrolka která signalizuje zataženou ručku. Myslel jsem si, že je to asi zároveň kontrolka opotřebení brzd. Když jsem ale desky kontroloval, sjeté mi nepřišli. Podle mě na ně musím nalítat ještě aspoň 5 000 km. Citovat
ozzy56 Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Laban--vítej na pežoklubu Jinak zkontroluj hladinu brzd.kapaliny,ale asi bude problém ve spínači ruč.brzdy--třeba uvolněný v držáku.... Počkej si na 405káře Citovat
pastorek Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Tiež si myslím že máš skôr problém s hladinou brzdovej kvapaliny alebo spínačom na ručnej brzde. Môžeš si overiť či sa s tým niekto nehral. Pri zapnutom kľúčiku ten káblik k doštičkám opri o kostru. Mala by sa rozsvietiť oranžová kontrolka výstrahy opotrebenia bŕzd. Citovat
Brian Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 mam ten stejny problem a brzdovou kapalinu sem kontroloval je ji tam po max a porad to dela!! Citovat
pastorek Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Skontroluj či tie signálne kábliky na kolesách sú v poriadku a správne uchytené. Mne takto blikala kontrolka a bol to vypadnutý konektor ktorý sa opieral o kostru. Občas to robieva i vadný spínač na ručnej brzde. Citovat
Brian Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 a co kdyby ten kablik byl treba upadenej ale desticky by byli jeste dobry co stim delat? Citovat
pastorek Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: Brian a co kdyby ten kablik byl treba upadenej ale desticky by byli jeste dobry co stim delat? Ak by bol iba vypadnutý z konektora tak normálne zapojiť. Keby bol odtrhnutý od doštičky tak iba zmotať a uchytiť. Nič hrozné sa nestane ak tam nebude. Brzdy by sa mali i tak kontrolovať a nespoliehať sa iba na kontrolku. Citovat
Brian Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 sem prave pred tydnem daval zimni pneu a kontroloval sem desticky a jsou v pohode a vcera se mi to zacalo rozsvecovat Citovat
pastorek Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: Brian sem prave pred tydnem daval zimni pneu a kontroloval sem desticky a jsou v pohode a vcera se mi to zacalo rozsvecovat Tak skontroluj tie kábliky. Citovat
Brian Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 mel si pravdu:potlesk tak sem to skontroloval a byl to kablik byl upadlej!!! Citovat
pastorek Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: Brian mel si pravdu:potlesk tak sem to skontroloval a byl to kablik byl upadlej!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.