Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No to ja prave nevim esli zalezi na znacce. Ale dneska jdu vymenit gumy na predku..jednak utika jedne vzduch a druhak se mi vubec nelibi chovani rizeni po vymene ze zimnich..jak sem ti predtim rikal. Vzhledem k tomu, ze nemam tolik penez, koupit ojete z bouracek. Jedna stoji cca do 1k, 205/65, vzorek maji tak cca 6-7mm..tak proto me to zajima. Ale myslim, ze za tu cenu je to good.

Odesláno

To byl jen odhad, zdalo se mi ze maji vic nez pul centimetru...si to zmerim stejne :) A pak uvidim..ale urcite maji 2/3 vzorku .. kdyby mely min, tak to neberu..pul cm vzorku se mi zda strasne malo

Odesláno

minimalni zakonem povlolena hloubka dezenu je 1,6mm. zalezi jestli jde o letni nebo zimni pneu. u zimnich by mela byt minimalni hloubka 4mm jinak ztraci svoje vlastnosti. u letnich je to min.

Odesláno

Taky jsem kupoval jety gumy. Cena byla 100 KC za kazdej milimetr. Na znacce ani rozmeru nezalezelo.

Odesláno

Tak jsem to dneska cele prezul, dal jsem tam 195/65/15...hned sou ty kola vetsi, uz to neskace, nevrni se mi volant a super. Cena za jednu byla 850, vzorek celkem ujde, merene to nemam..tipuju tak 5.5-6mm..vic asi ne...min taky asi ne...ale nemeril jsem to. Ale sem spokojeny, za 3.8 i s prezutim a vyvazenim komplet a mam na dva roky pokoj.

Odesláno

jojo.. taky sem nazul ojete... vzorek take tak 5-6mm, 185/60 R14 za 600kc/kus...

Kdybych najezdil 20tisic za rok tak bych taky koupil nove.

p.s. funglovky letni maji kolem 8mm vzorku, zimni az 9mm.

Odesláno

Chcete někdo P6000 195/55/15 nebo P5000 195/50/15 po dvou kusech.

Ty pětitisícovky jsou uplně v pohodě ty 6000 mají asi tři a čtyři.

ceny mírné obsluha vzorná :)

To jen tak, když tu vidim pár lidí co kupujou starší gumy.

Odesláno
Napsán autorem Sepp

4 -5 mm??? Tak to bych nekopil ani za 500,- K cemu jsou takove \"jednosezonky\" dobre?? :(

Třeba oleté Pirelli sedí lépe, než nové Barumky a ne každý má třeba pět litrů na novou gumu, když má obuto neco širšího. Když najezdim dvacet ročně, tak jsou pro mě jednosezonky i nové gumy a když ne tak sem rád za půl vzorku za pětikilo.

Mám půjčené plecháče s řekněme zánovnímí Barum Brilant , zatím co mám elektrony na přerovnání. Na nich byly P5000 se čtyřmi milimetry. Nepřeju ti zažít ten smyk co se mi poved, když sem jel radši padesát do zatáčky kam běžně jezdim skoro devadesát.

[Editován dne 30/3/04 vector]

Odesláno

me vydrzely nove letni gumy (16\") cca 1,5 sezony tj priblizne 38000 Km, a k tomu zimaky (15\") 2 zimy 20000 km ale ty jeste nejaky vzorek maji, alespon doufam, zmerim je ted az budu prezouvat.

Koupim radeji nove je to sice dost 3000 Kc/kus za 205/55/16 ale vyplati se to vzdyt jenom prace prezuti bude alespon za 500 takze proc jezdit do pneuservisu 2 x za leto a schanet jine ojetiny.Podivejte se na www.e-pneu.cz maji tam celkem dobre ceny za nove pneu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...