urdemala Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 může někdo poradit jak sundat takový ty boční lišty, jak mají chránit (kéžby tomu tak bylo) od otlučení dveří na parkovišti? jsou tam jakoby nasunutý a na straně k zadku maj takovej háček do protisměru oproti těm zasouvacím čudlíkům, co jsou podél těla tý lišty.. jednu už jsem trochu pochroumal a tak bych nerad dílo zkázy dokončil v podobným stylu, díky Citovat
OK406 Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Původně zaslal: urdemala může někdo poradit jak sundat takový ty boční lišty, jak mají chránit (kéžby tomu tak bylo) od otlučení dveří na parkovišti? jsou tam jakoby nasunutý a na straně k zadku maj takovej háček do protisměru oproti těm zasouvacím čudlíkům, co jsou podél těla tý lišty.. jednu už jsem trochu pochroumal a tak bych nerad dílo zkázy dokončil v podobným stylu, díky Myslím, že to tu popisoval čakom, ale nevím, v jakém příspěvku. Citovat
Guest servisman Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 nejsem si jist oddělat šroubek a pak směrem dopředu:myslim Citovat
urdemala Odesláno 10. září 2008 Autor Odesláno 10. září 2008 jj, je tam taková hvezdička u pantů, ta se dá dolu a pak asi posunout dopředu a dozadu a mělo by to spadnout. bohužel jsem se trochu o to opřel a ty držáčky jsou v čudu.. kouknu kolik stojej Citovat
urdemala Odesláno 10. září 2008 Autor Odesláno 10. září 2008 kolem dvoukoruny, tak to příště můžu rovnou urvat Citovat
OK406 Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Původně zaslal: urdemala kolem dvoukoruny, tak to příště můžu rovnou urvat Myslím, že to psal nejen čakom , ale i Radek Hurvajz o těchto ,,čudlících\" Citovat
urdemala Odesláno 10. září 2008 Autor Odesláno 10. září 2008 aha, tak to je možný. nebyl čas hledat, tak jsem zkusil vystřelit dotaz na pospas osudu. lišty jsem už urval, čudlíků přežilo necelých 50 % Citovat
čakom Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: urdemala kolem dvoukoruny, tak to příště můžu rovnou urvat Myslím, že to psal nejen čakom , ale i Radek Hurvajz o těchto ,,čudlících\" I pe.tr to tu popisoval. Sundej tapec a z druhé strany přeba kombinačkama zmáčkni tu příchytku a vymáčkni ju ven. To je asi nejlepší cesta jak nezničit ty příchytky popřípadě lištu. A nebo musíš být šikovnej a nějak ju setrvet bez poškozená ale to je někdy boj. Když jsem byl na dílně tak do byl každodení boj hlavně na 206. Potom pozor ve předu nebo v zadu na liště je skrz dveře čudl a z druhé strany takovej vějířek. Původně zaslal: urdemala jj, je tam taková hvezdička u pantů, ta se dá dolu a pak asi posunout dopředu a dozadu a mělo by to spadnout. bohužel jsem se trochu o to opřel a ty držáčky jsou v čudu.. kouknu kolik stojej To je normální že ty pžříchytky nevydrží. [upravil dne 10.9.2008 čakom] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.