Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

může někdo poradit jak sundat takový ty boční lišty, jak mají chránit (kéžby tomu tak bylo) od otlučení dveří na parkovišti? jsou tam jakoby nasunutý a na straně k zadku maj takovej háček do protisměru oproti těm zasouvacím čudlíkům, co jsou podél těla tý lišty.. jednu už jsem trochu pochroumal a tak bych nerad dílo zkázy dokončil v podobným stylu, díky

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

může někdo poradit jak sundat takový ty boční lišty, jak mají chránit (kéžby tomu tak bylo) od otlučení dveří na parkovišti? jsou tam jakoby nasunutý a na straně k zadku maj takovej háček do protisměru oproti těm zasouvacím čudlíkům, co jsou podél těla tý lišty.. jednu už jsem trochu pochroumal a tak bych nerad dílo zkázy dokončil v podobným stylu, díky

Myslím, že to tu popisoval čakom, ale nevím, v jakém příspěvku.:(

Odesláno

jj, je tam taková hvezdička u pantů, ta se dá dolu a pak asi posunout dopředu a dozadu a mělo by to spadnout. bohužel jsem se trochu o to opřel a ty držáčky jsou v čudu.. kouknu kolik stojej

Odesláno

kolem dvoukoruny, tak to příště můžu rovnou urvat :D

Myslím, že to psal nejen čakom , ale i Radek Hurvajz o těchto ,,čudlících\" :myslim

Odesláno
Původně zaslal: OK406

kolem dvoukoruny, tak to příště můžu rovnou urvat :D

Myslím, že to psal nejen čakom , ale i Radek Hurvajz o těchto ,,čudlících\" :myslim

I pe.tr to tu popisoval.

Sundej tapec a z druhé strany přeba kombinačkama zmáčkni tu příchytku a vymáčkni ju ven. To je asi nejlepší cesta jak nezničit ty příchytky popřípadě lištu.

A nebo musíš být šikovnej a nějak ju setrvet bez poškozená ale to je někdy boj.

Když jsem byl na dílně tak do byl každodení boj hlavně na 206.

Potom pozor ve předu nebo v zadu na liště je skrz dveře čudl a z druhé strany takovej vějířek.

jj, je tam taková hvezdička u pantů, ta se dá dolu a pak asi posunout dopředu a dozadu a mělo by to spadnout. bohužel jsem se trochu o to opřel a ty držáčky jsou v čudu.. kouknu kolik stojej

To je normální že ty pžříchytky nevydrží.

[upravil dne 10.9.2008 čakom]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...