Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím mám taký jeden maličký problém kúpil som Peugeot 607 a nemám v kufri CD menič...problém nie je že by ho vybrali ale že tam ani nebol namontovaný od výroby...je tam iba odkladací priestor....takže otázka znie?? dá sa to dajako dorobiť aby som mohol počúvať CD v aute alebo sa toho mám vzdať a nechať to tak ako to je, lebo veľmi mi chyba CD v aute dnešnej dobre to už akosi bez toho nejde....za dobre rady vopred ďakujem:super

Odesláno

Nazdar chlape. Ja som mal taký istý problém jak ty. Na trhu je 99,9% 607-čiek ktoré majú aj v tej najzákladnejšej výbave CD menič sériovo montovaný. Ani som nikde nevidel, aby Peugeot 607 CD menič nemal. Ja som si auto ale doniesol z Rakúska (pravdepodobne je aj tvoje) a tam pravdepodobne základné prevedenie neobsahuje CD menič. Riešil som to jednoducho. Odmontoval som celé čalúnenie na ľavej strane v kufri (celú tú časť, kde máš tú odkladaciu schránku) Má tam privedené 4 káble. (jeden je na CD menič - nedá sa to zameniť, lebo to inak nepasuje) Z nabúranej 607-ky (výhoda je , že môže byť aj benzín aj diesel) som kúpil originál CD menič spolu aj s tým plechovým držiakom za 2000,-sk. Urob dieru v tom čalúnení aby ti prešiel ten šteker spolu s káblom. Ten plechový držiak som jednoducho prinitoval dovnútra odkladacej schránky. Potom musíš ísť na počítač do servisu (mňa to vyšlo po známosti 400,-sk v neoriginálnom servise) aby ti ten CD menič v riadiacej jednotke zapísali že ho tam máš, inak nebude rádio komunikovať s meničom. Čiže celá sranda ma vyšla na 2400,-sk a mám originál menič s ovládaním pri volante.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím nemá niekto náhodou na predaj cd menič do 607....pozeral som pod plato mám tam 3 druhy koncoviek 2-modré a jednu sivú takú menšiu....neviem ktorá z nich je na cd menič .či vlastne tam mám prípravu ale asi hej...takže ak by niekto mál funkčný cd menič za rozumnú cenu tak by sme sa mohli dohodnúť:super

• O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...