Jump to content

cuka

Jaris
 Share

Recommended Posts

Cau lidi:mam takovej problem.Mam 405 1.6 (monostrik xu5m).Kdyz jse auto zahreje tak mi zacne cukat-pri akceleraci jakoby jel na tri valce.Emise mam v poradku,nove svicky, nove kabely od rozdelovace ke svickam,novy rozdelovac s palcem,novou inducku.Byl jsem na diagnostice v Choustnikove Hradisti a tam mi doporucili vymenit potak na klapce.Potak jsem vymenil a dela to furt.Strikovaci svicku jsem taky zkousel vymenit.Merili jsme tlak cerpadla a OK.Merili jsme tlak ve valcech a super.Tak uz fakt nevim co mam delat.Prosim poradte mi.Ze by snimac otacek???? .Sviti mi cervene K a chek engine vlevo na hore. Jo a pri volnobehu to ma nepravidelnej chod,nakych 800 otacek. :( :(

• 2 weeks later...
Cau lidi:mam takovej problem.Mam 405 1.6 (monostrik xu5m).Kdyz jse auto zahreje tak mi zacne cukat-pri akceleraci jakoby jel na tri valce.Emise mam v poradku,nove svicky, nove kabely od rozdelovace ke svickam,novy rozdelovac s palcem,novou inducku.Byl jsem na diagnostice v Choustnikove Hradisti a tam mi doporucili vymenit potak na klapce.Potak jsem vymenil a dela to furt.Strikovaci svicku jsem taky zkousel vymenit.Merili jsme tlak cerpadla a OK.Merili jsme tlak ve valcech a super.Tak uz fakt nevim co mam delat.Prosim poradte mi.Ze by snimac otacek???? .Sviti mi cervene K a chek engine vlevo na hore. Jo a pri volnobehu to ma nepravidelnej chod,nakych 800 otacek. :( :(

Momentalne mam ten isty problem , pri zohriatom motore mi niekedy klesnu otacky pri volnobehu na nejakych 600-700 a pri rozbiehani vydava hrozny zvuk tak ako keby isiel na menej valcov , ziadna kontrolka mi nesvieti , pri dalsej jazde mam pocit ako by som isiel na polovicny vykon . Ked auto niekedy hned odstavim-vypnem a znovu nastartujem uz to nemusi robit (P 405 Mi 16)

Vdaka za pripadnu radu !

P.S.

Ospravedlnujem sa za predchadzajuci omylom zopakovany a zaslany prispevok

• 2 weeks later...

No,kdyz jsem tam s tim prijel,tak mi rekli ze je to pravdepodobne potenciometrem na skrtici klapce.Vymazali mi tam zavadu a rekli, ze to doporucuji vymenit.Ja to vymenil a dela to furt.Od te doby jsem tam nebyl.Vymenil jsem snad vsechny cidla a porad nic.Kdyz jse to zahreje tak je to v prdeli.Emise mam v pohode,tak by to lamba byt nemela.