Jump to content
Sign in to follow this  
Jaris

cuka

Recommended Posts

Cau lidi:mam takovej problem.Mam 405 1.6 (monostrik xu5m).Kdyz jse auto zahreje tak mi zacne cukat-pri akceleraci jakoby jel na tri valce.Emise mam v poradku,nove svicky, nove kabely od rozdelovace ke svickam,novy rozdelovac s palcem,novou inducku.Byl jsem na diagnostice v Choustnikove Hradisti a tam mi doporucili vymenit potak na klapce.Potak jsem vymenil a dela to furt.Strikovaci svicku jsem taky zkousel vymenit.Merili jsme tlak cerpadla a OK.Merili jsme tlak ve valcech a super.Tak uz fakt nevim co mam delat.Prosim poradte mi.Ze by snimac otacek???? .Sviti mi cervene K a chek engine vlevo na hore. Jo a pri volnobehu to ma nepravidelnej chod,nakych 800 otacek. :( :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cau lidi:mam takovej problem.Mam 405 1.6 (monostrik xu5m).Kdyz jse auto zahreje tak mi zacne cukat-pri akceleraci jakoby jel na tri valce.Emise mam v poradku,nove svicky, nove kabely od rozdelovace ke svickam,novy rozdelovac s palcem,novou inducku.Byl jsem na diagnostice v Choustnikove Hradisti a tam mi doporucili vymenit potak na klapce.Potak jsem vymenil a dela to furt.Strikovaci svicku jsem taky zkousel vymenit.Merili jsme tlak cerpadla a OK.Merili jsme tlak ve valcech a super.Tak uz fakt nevim co mam delat.Prosim poradte mi.Ze by snimac otacek???? .Sviti mi cervene K a chek engine vlevo na hore. Jo a pri volnobehu to ma nepravidelnej chod,nakych 800 otacek. :( :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Momentalne mam ten isty problem , pri zohriatom motore mi niekedy klesnu otacky pri volnobehu na nejakych 600-700 a pri rozbiehani vydava hrozny zvuk tak ako keby isiel na menej valcov , ziadna kontrolka mi nesvieti , pri dalsej jazde mam pocit ako by som isiel na polovicny vykon . Ked auto niekedy hned odstavim-vypnem a znovu nastartujem uz to nemusi robit (P 405 Mi 16)

Vdaka za pripadnu radu !

P.S.

Ospravedlnujem sa za predchadzajuci omylom zopakovany a zaslany prispevok

Share this post


Link to post
Share on other sites

No,kdyz jsem tam s tim prijel,tak mi rekli ze je to pravdepodobne potenciometrem na skrtici klapce.Vymazali mi tam zavadu a rekli, ze to doporucuji vymenit.Ja to vymenil a dela to furt.Od te doby jsem tam nebyl.Vymenil jsem snad vsechny cidla a porad nic.Kdyz jse to zahreje tak je to v prdeli.Emise mam v pohode,tak by to lamba byt nemela.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×