ThorR Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 zdravím, mám podzření že mám v háji hydroštely. Cvakaá mi v motoru, spíše při studeném motoru, ale při teplém taky lae ne tak moc. Známý říkal že to budou asi hydroštely. Chci se zetat jak moc je to nebezpecne a na kolik by mohla prijit pripadna vymena? material + prace cca? Citovat
Kekros Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 nevim jak moc ti to cvaká, ale mně to cvaká od tý doby, co mam auto a myslim , že cvakajících tu na klubu bude víc Citovat
MJSytic Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Já už bez toho cvakání nemůžu být. K tomu autu to prostě patří Mladý 106 cvaká taky a když byl u mne kámoš s 4Golfem 1.6, tak mu to taky cvakalo. Neřeš a jezdi, dokud to jezdí:aut Citovat
čakom Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Původně zaslal: Scratch co je cvakani? netuším jak ti to popsat:myslim Asi takhle cvak cvak cvak... [upravil dne 5.9.2008 čakom] Citovat
Guest servisman Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 o cvakání se tu psalo nebyly to hydroštely ale elektromag.ventil co je bud pod blatníkem nebo já jej mám vedle kastlíku ŘJ foto dodám až najdu [upravil dne 5/9/08 honza406] Citovat
asaad Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 zalezi na tom co je to za cvakani..Nekdy sou slyset i vstriky Citovat
Ferry Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 jj cvakaj vstriky, elektromagnetickej ventil odvetravani nadrze ( hlavne v zime ), potom taky obcas cvaka regulator tlaku paliva ( takovej stribrnej valecek vlevo u hlavy motoru ) moznosti je spousta Citovat
asaad Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Původně zaslal: Ferry jj cvakaj vstriky, elektromagnetickej ventil odvetravani nadrze ( hlavne v zime ), potom taky obcas cvaka regulator tlaku paliva ( takovej stribrnej valecek vlevo u hlavy motoru ) moznosti je spousta Presne tak.. Citovat
Guest servisman Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 hlavně to začne cvakat,když se ranní teploty přiblíží k nule Citovat
ThorR Odesláno 6. září 2008 Autor Odesláno 6. září 2008 Nejvíce to cvaká při studeném motoru, pak je to lepší, ale pořád je to slyšet, asi to nějak zkusím nahrát a pak to tady šoupnu ale bojim se aby to nebylo něco důležitého a abych někdy nedojezdil... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.