Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím, mám podzření že mám v háji hydroštely. Cvakaá mi v motoru, spíše při studeném motoru, ale při teplém taky lae ne tak moc. Známý říkal že to budou asi hydroštely. Chci se zetat jak moc je to nebezpecne a na kolik by mohla prijit pripadna vymena? material + prace cca?

Odesláno

Já už bez toho cvakání nemůžu být. K tomu autu to prostě patří ;) Mladý 106 cvaká taky a když byl u mne kámoš s 4Golfem 1.6, tak mu to taky cvakalo. Neřeš a jezdi, dokud to jezdí:D:aut

Guest servisman
Odesláno

o cvakání se tu psalo nebyly to hydroštely ale elektromag.ventil co je bud pod blatníkem nebo já jej mám vedle kastlíku ŘJ

foto dodám až najdu

[upravil dne 5/9/08 honza406]

Odesláno

jj cvakaj vstriky, elektromagnetickej ventil odvetravani nadrze ( hlavne v zime ), potom taky obcas cvaka regulator tlaku paliva ( takovej stribrnej valecek vlevo u hlavy motoru ) moznosti je spousta

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

jj cvakaj vstriky, elektromagnetickej ventil odvetravani nadrze ( hlavne v zime ), potom taky obcas cvaka regulator tlaku paliva ( takovej stribrnej valecek vlevo u hlavy motoru ) moznosti je spousta

Presne tak..

Guest servisman
Odesláno

hlavně to začne cvakat,když se ranní teploty přiblíží k nule :)

Odesláno

Nejvíce to cvaká při studeném motoru, pak je to lepší, ale pořád je to slyšet, asi to nějak zkusím nahrát a pak to tady šoupnu :myslim ale bojim se aby to nebylo něco důležitého a abych někdy nedojezdil...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...