zaxon Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Ahoj,začlo mě zlobit centrální zamykání.Ani bych to moc neřešil protože mám 3D,ale zůstává odemčený kufr,když zamknu klíčkama.Při zamknutí dálkou hned odemkne jako když jsou otevřené dveře.Má někdo řešení co s tím kufrem nebo na co se mám kouknout.Dík. Citovat
pysta1 Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Ja som mal podobný problém, síce na P405. Tiež mal centrál tendenciu pri zamknutí samočinne otvárať sa, dokonca pár krát sa auto samo odomklo. Riešil som to jednoducho, odpojil som z motorčekov na predných dverách vodiče, ktore služia pri otváraní dverí klúčom. Takže centrál mi teraz funguje len cez dialkove, ale však tak by to nakoniec aj malo byť... Citovat
pastorek Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Původně zaslal: zaxon Ahoj,začlo mě zlobit centrální zamykání.Ani bych to moc neřešil protože mám 3D,ale zůstává odemčený kufr,když zamknu klíčkama.Při zamknutí dálkou hned odemkne jako když jsou otevřené dveře.Má někdo řešení co s tím kufrem nebo na co se mám kouknout.Dík. Samočinné odomykanie spôsobuje viaznúca mechanika zámku dverí keď sa nezavrie úplne alebo prerušené drôty v prechodke dverí. No nevidím dôvod prečo by zámok kufra fungoval iba pri diaľkovom a nie aj pri zamykaní kľúčom. Citovat
zaxon Odesláno 1. září 2008 Autor Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: zaxon Ahoj,začlo mě zlobit centrální zamykání.Ani bych to moc neřešil protože mám 3D,ale zůstává odemčený kufr,když zamknu klíčkama.Při zamknutí dálkou hned odemkne jako když jsou otevřené dveře.Má někdo řešení co s tím kufrem nebo na co se mám kouknout.Dík. Samočinné odomykanie spôsobuje viaznúca mechanika zámku dverí keď sa nezavrie úplne alebo prerušené drôty v prechodke dverí. No nevidím dôvod prečo by zámok kufra fungoval iba pri diaľkovom a nie aj pri zamykaní kľúčom. Já tam totiž žádný zámek na kufru nemám ,je tam jenom znak Peugeota [upravil dne 1.9.08 zaxon] Citovat
pastorek Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Tak potom si to zle napísal. \"ale zůstává odemčený kufr,když zamknu klíčkama\". Citovat
zaxon Odesláno 1. září 2008 Autor Odesláno 1. září 2008 Myslel jsem to tak ,že když pozamykam dveře kličkama,tak zůstane kufr otevřený protože ho central nezamkne. Citovat
MrVain Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 najjednodušia rada:premazať všetky 3 zamky - napr.silikonovym olejom,WD40...hlavne ten kufrový Citovat
pastorek Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: zaxon Myslel jsem to tak ,že když pozamykam dveře kličkama,tak zůstane kufr otevřený protože ho central nezamkne. Najspoľahivejšie je domontovanie motorčeka. Celé to víde tak cca na 1000. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.