Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výlet do Temelína - 4.10. Sraz v ZOO Hluboká nad Vltavou v 11:00, oběd, přesun, prohlídka Temelína od 15:00

Výlet do Temelína - 4.10. Sraz v ZOO Hluboká nad Vltavou v 11:00, oběd, přesun, prohlídka Temelína od 15:00  

1. 1. Výlet do Temelína - 4.10. Sraz v ZOO Hluboká nad Vltavou v 11:00, oběd, přesun, prohlídka Temelína od 15:00

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

John: no teď mně napadá zrovna ta o tom radioaktivním asfaltu, posílaném rakušákům na dálnice... :D:D:D

MirasCC: Fakír si to může dovolit, Fakír jako malej capart pobíhal po nedostavěné reaktorovně (a později i po dostavěné a koukal přes zábradlí dolů na reaktor a bazén vyhořelého paliva :D) a to co paní vykládala zná nazpaměť. Fakír se spíš naivně těšil, že se dozví něco novýho a prd, velebnosti. :D Ale i tak to bylo dobrý opáčko. :)

Guest servisman
Odesláno

Fakíre že to znáš nazpamět ti nedává možnost rušit ostatní

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Fakíre že to znáš nazpamět ti nedává možnost rušit ostatní

Já nikoho nerušil. Aspoň jsem se snažil. :) Že jsem nedával pozor ještě neznamená, že jsem dělal bordel.

Odesláno

Tak na klubovem FTP jsou slibovane fotky co poridil muj spolujezdec witty(slozka Vylet_temelin_Asaad) :)

a tady je pro MiraseCC fotka po ktere se shanel (je i na FTP) ...

[upravil dne 6/10/08 asaad]

post-0-14109602415724_thumb.jpg

Odesláno

Kdo tam byl fábií?? Anebo jste ji jenom omylem uzavřeli mezi sebe?? Jinak se vám počásko vydařilo ... záviděl jsem, když jsem byl tou dobou v montážní jámě ... :nevim:D

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Myslíš, že bys mi tuhle fotku mohl poslat mailem v plným rozlišení? Thx in advance ;)

No, kolonka se cestou rozrostla, bo se operativně napojil Ferry.

2All: k té paní průvodkyni. Hádám, že bude asi dost hodně studovaná - od fochu a ne jen naučené fráze, jako někde na zámku. Soudím, že musí opravdu vědět a znát, protože by asi byl průser, kdyby ji nějaký šťouravý odborník položil nějakou zákeřnou otázku a ona pálila odpověď od boku a pak by o tom psaly média po světě.

K rušení \"alarmem\" při výkladu. Pochopím první, protože, kdo může vědět, že tem modílek začne ječet - taky jste si všimli, že hned, jak to začalo houkat u toho v mžiku nikdo nebyl? :D

Ale jít a zopakovat to znovu, kdy už se ví, že začne řvát opravdu nebylo vhodné.

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Tohle srovnání by snad uklidnilo i Rakouského aktivistu, kdyby se nad tím zamyslel. :)

Myslíš, že aktivista by přemýšlel?? I kdyby to věděl, možná to i vědí, tak by to neřekl, bo by nemohl pokřikovat na hranici, že je proti a musel by chodit do práce.:aut

Odesláno
Původně zaslal: Kdo

No, kolonka se cestou rozrostla, bo se operativně napojil Ferry.

Původně zaslal: honza406

prostě jeden z budějc :D napovím ,ale já to nebyl

BUď mluvíme o tom samém, nebo se připojilo víc aut.

Odesláno

Řekl bych, že honza406 reagoval na dotaz Neona, kdo byl Fóbií.

A o tom že paní průvodkyně věděla o problematice docela dost netřeba spekulovat, z výkladu to bylo snad dostatečně zřejmé ;)

Guest servisman
Odesláno

přesně tak odpovídal jsem jak bylo řečeno kdo byl s fobií

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

No, která vostuda tam asi byla Fábií ftříhrnku fmetle nahlínách a bez volexenonů... kdo to tak asi mohl bejt... :D

Ajsí ... a copato ... Roland Giros se jako séře, yó?;)

Guest servisman
Odesláno

co vím tak Fakír psal že maká na autě a nedá to dohromady

Odesláno

Co vím, tak se Fakír pustil do odhlehčování. Ušetřil 100 gramů tam, 250 gramů jinde (dokonce i sám hubne, od posledního vážení prý půl kila), takže až to složí dohromady, bude to NĚCO!! :mrk

Odesláno

:D:D:D:D

Jojo, Fakír dělá na autě. Začalo to trochu cukat při jízdě stálou rychlostí, tak když už jsem se jal řešit tohle, tak jsem se pustil i do další práce na motoru. Takže zatím je to rozebrané v garáži. :)

P.S.: Zato ty vypadáš, že jsi přibral, Míro... :D

[upravil dne 6/10/08 Fakir]

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

asaad: Paráda, děkuji :super

Myslíš, že bys mi tuhle fotku mohl poslat mailem v plným rozlišení? Thx in advance ;)

uz jsem ti psal na icq...kdyztak dej vedet ten mail na kterej to chces poslat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...