milosbalta Odesláno 21. březen 2004 Odesláno 21. březen 2004 zdravim.mam taky problem zo zadnou napravou,proste nechce perovat.ked stlacim zadok dole tak ostane dole a ked ho podvihnem hore tak zas hore.tlmice su ok a je aj premazana.bude to asi torzkami.neviete niekto ako ich napruzit.poradte prosim co mam s tym robit lebo som uz zufaly. Citovat
Wasabi Odesláno 21. březen 2004 Odesláno 21. březen 2004 No jestli ji nemáš total šade t.j. v prdeli koukni na kola jestli je nemáš do A a nevrže ti když ji stlačíš nebo za jízdy [Editován dne 21/3/04 Wasabi] Citovat
Petano Odesláno 22. březen 2004 Odesláno 22. březen 2004 me to taky zacalo povrzavat ale tak nejak divne prijde mi to ze je to absolutne nezavisle na rychlosti, stypu jizdy nebo povrchu ... nicmene uz pocitam na repas Citovat
Jardaned Odesláno 22. březen 2004 Odesláno 22. březen 2004 taky přidřený ložiska ramen.A jak víš,že máš tlumiče OK??? Citovat
Gotrek Odesláno 22. březen 2004 Odesláno 22. březen 2004 To bude torzka. Stalo se mi to taky. Jednou ráno přijdu k autu a čučím, že mi zadek spadl o dobrých 10 čísel. Tak jsem nad tím laboroval, pak to hodil na zvedák a krom toho, že jsem zjistil, že ložiska už neexistují, tak jsem ještě přišel na to, že se uvolnila torzka a nepruží - tím pádem šel zadek dolů. Když jsem auto spustil se zvedáku, tak zadek zůstal v té poloze jak má být, pak ale stačilo lehce zatlačit a hned šel dolů. Takže dle mého názoru je to torzní tyč.... A řešení? To samé co já... zítra jedu k Vašendovi... Citovat
Bimbo Odesláno 22. březen 2004 Odesláno 22. březen 2004 Gotrek no já nevím,jednou jsem to měl rozebraný na mojí 205 a ty torzky tam držej v tisícihranu a ten se nijak povolit nemůže.To spíš ti zařvali pouzdra a ty ložiska.Milosbalta a ty máš podle mě si myslím v pitchy ty ložiska,jsou bud přidřený a nebo zkus ty tlumiče.Jednoduše je vyndej a zkus tím autem zahoupak a když to nepujde ani tak, tak je to na tý nápravě.V Mělníce je dobrej soukromníček kterej se tím zabývá.Nechával jsem tam dělat 309 nápravu a stálo to kompletní repas 5500.Když budete na ně někdo chtít číslo tak se ozvěte a já ho někde zkusím vyštrachat Citovat
milosbalta Odesláno 23. březen 2004 Autor Odesláno 23. březen 2004 dik za odpovede.tlmice su gut,pretoze som ich odpojil a pekne funguju ale ta naprava je aj bez nich taka ista tuha.lenze keby to boli loziska tak by sa to asi vobec nehybalo.problem je v tom ze pokial necham jedno koleso na zemi a druhe nadvihnem,potom to coje vo vzduchu pruzi.da sa to odskusat pomocou paky tj.dlha doska pod koleso a dvihame hore.vtedy to pekne funguje ,akoby boli tie torzky viac napruzene.neviete niekto ci ma to neprizabije ked to skusim rozobrat.dik Citovat
Petano Odesláno 23. březen 2004 Odesláno 23. březen 2004 ja osobne bych to nechal rovnou zavest na repasi a bude to na 100% vyreseny ... Citovat
Gotrek Odesláno 24. březen 2004 Odesláno 24. březen 2004 BIMBO: Jasně, vím, že je to v tisícihranu. Jen když jsem to s otcem prohlížel, tak jsem špatně pochopil jak to myslel. Ta torzka se nepovolí, ale utrhne. Včera jsem byl u Vašendy na repasi a tak mi to ukazoval, jak to hezky prdlo a utrhlo se to. Moc fajn. Ale jinak to jsou stejné příznaky jako u Miloše (odhaduji z nicku \"milosbalta\"). Jinak souhlasím s tím co říká Petano - po včerejší repasi je zadek zase krásně ve vzduchu (dokonce ještě výš než původně byl), abych se nemusel bát ho naložit a s těmi novými tlumiči je to jedna báseň. Citovat
oddie Odesláno 24. březen 2004 Odesláno 24. březen 2004 Jo, ta torzka byla moc hezky prasklá. Škoda, že jsem neměl po ruce fo?ák, bych vám to i vyfotil... Citovat
Gotrek Odesláno 24. březen 2004 Odesláno 24. březen 2004 Napsán autorem oddie Jo, ta torzka byla moc hezky prasklá. Škoda, že jsem neměl po ruce fo?ák, bych vám to i vyfotil... Jsme se tam asi minuli. Pozdravoval Tě pan Vašenda? Mu i jeho kolegům patří můj velký dík, protože si s tím mým mazlem hráli až do půl deváté do večera. Citovat
oddie Odesláno 24. březen 2004 Odesláno 24. březen 2004 Jo jo, byl jsem tam přes oběd, a u toho rozebírání nápravy. Vypadala fakt hodně špatně, na tom muselo být dost práce... Citovat
Gotrek Odesláno 24. březen 2004 Odesláno 24. březen 2004 To pravděpodobně jo. Jsem rád, že to mám hotové, protože chvilkama jsem měl na dálnici strach, že ani nedojedu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.