Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim.mam taky problem zo zadnou napravou,proste nechce perovat.ked stlacim zadok dole tak ostane dole a ked ho podvihnem hore tak zas hore.tlmice su ok a je aj premazana.bude to asi torzkami.neviete niekto ako ich napruzit.poradte prosim co mam s tym robit lebo som uz zufaly.

Odesláno

No jestli ji nemáš total šade t.j. v prdeli koukni na kola jestli je nemáš do A a nevrže ti když ji stlačíš nebo za jízdy :papa

[Editován dne 21/3/04 Wasabi]

Odesláno

To bude torzka. Stalo se mi to taky. Jednou ráno přijdu k autu a čučím, že mi zadek spadl o dobrých 10 čísel. Tak jsem nad tím laboroval, pak to hodil na zvedák a krom toho, že jsem zjistil, že ložiska už neexistují, tak jsem ještě přišel na to, že se uvolnila torzka a nepruží - tím pádem šel zadek dolů.

Když jsem auto spustil se zvedáku, tak zadek zůstal v té poloze jak má být, pak ale stačilo lehce zatlačit a hned šel dolů.

Takže dle mého názoru je to torzní tyč....

A řešení? To samé co já... zítra jedu k Vašendovi... :papa

Odesláno

Gotrek no já nevím,jednou jsem to měl rozebraný na mojí 205 a ty torzky tam držej v tisícihranu a ten se nijak povolit nemůže.To spíš ti zařvali pouzdra a ty ložiska.Milosbalta a ty máš podle mě si myslím v pitchy ty ložiska,jsou bud přidřený a nebo zkus ty tlumiče.Jednoduše je vyndej a zkus tím autem zahoupak a když to nepujde ani tak, tak je to na tý nápravě.V Mělníce je dobrej soukromníček kterej se tím zabývá.Nechával jsem tam dělat 309 nápravu a stálo to kompletní repas 5500.Když budete na ně někdo chtít číslo tak se ozvěte a já ho někde zkusím vyštrachat

Odesláno

dik za odpovede.tlmice su gut,pretoze som ich odpojil a pekne funguju ale ta naprava je aj bez nich taka ista tuha.lenze keby to boli loziska tak by sa to asi vobec nehybalo.problem je v tom ze pokial necham jedno koleso na zemi a druhe nadvihnem,potom to coje vo vzduchu pruzi.da sa to odskusat pomocou paky tj.dlha doska pod koleso a dvihame hore.vtedy to pekne funguje ,akoby boli tie torzky viac napruzene.neviete niekto ci ma to neprizabije ked to skusim rozobrat.dik

Odesláno

BIMBO: Jasně, vím, že je to v tisícihranu. Jen když jsem to s otcem prohlížel, tak jsem špatně pochopil jak to myslel. Ta torzka se nepovolí, ale utrhne. Včera jsem byl u Vašendy na repasi a tak mi to ukazoval, jak to hezky prdlo a utrhlo se to. Moc fajn. Ale jinak to jsou stejné příznaky jako u Miloše (odhaduji z nicku \"milosbalta\").

Jinak souhlasím s tím co říká Petano - po včerejší repasi je zadek zase krásně ve vzduchu (dokonce ještě výš než původně byl), abych se nemusel bát ho naložit a s těmi novými tlumiči je to jedna báseň.

:)

Odesláno
Napsán autorem oddie

Jo, ta torzka byla moc hezky prasklá. Škoda, že jsem neměl po ruce fo?ák, bych vám to i vyfotil...

Jsme se tam asi minuli. Pozdravoval Tě pan Vašenda? Mu i jeho kolegům patří můj velký dík, protože si s tím mým mazlem hráli až do půl deváté do večera.

:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...