Stanly Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 ja prijedu urcite jen jestli muze i ten ktery neni nasim clenem....napisu mu a uvidim
Medvěd Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: Stanly ja prijedu urcite jen jestli muze i ten ktery neni nasim clenem....napisu mu a uvidim Není členem??? Pokud chce, ať přijede a uvidí, zda se třeba členem nestane - NEKOUŠEME, NIKOHO K NIČEMU NENUTÍME
John Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Tak a je tu zase čtvrtek... i když vnoci pršelo doufám,že nám odpoledne bude počasí přát.. abych kužely netahal v kufru zbytečně
Bohouš Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Pokud bude slalom, tak bych se mohl zastavit :roll:roll
MirasCC Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: John Tak a je tu zase čtvrtek... i když vnoci pršelo doufám,že nám odpoledne bude počasí přát.. abych kužely netahal v kufru zbytečně Já bych se toho nebál Johne, takovej slalom na vodě by nemusel bejt vůbec od věci
John Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: MirasCC Já bych se toho nebál Johne, takovej slalom na vodě by nemusel bejt vůbec od věci Toho se nebojím ale jestli bude pršet tak mě to moc nebude bavit běhat s deštníkem a hlídat kolik kuželek shodíte..... :aut Ale každopádně kužely beru to je už skoro základ výbavy na džbán.
Guest Scratch Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 bohuzel neni na benzin a neni ani cas :-( dnes neprijedu :-(
MirasCC Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: Scratch bohuzel neni na benzin... Co je to za trapnou výmluvu
Stanly Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 taky doufam ze nebude prsetstacilo ze nam prselo v Mimoni i kdyz na Dzbane se je kde schovat ne?;)ale s tim slalomem by mohla byt sranda..Tak vecer:papa
Dundee Odesláno 4. září 2008 Autor Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: Scratch bohuzel neni na benzin Taky nemám na benzín, ale na sraz jedu, páč na naftu něco mám:D Tak dojeď šalinó:D:D Stanly: Na Džbáně se schovat dá (do restauračky;))... [upravil dne 4/9/2008 Dundee]
Bohouš Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Hele já mám prasklý turbo v kufru a taky dorazím.......:cool:
Ferry Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: wooody lidi a kde je ten dzban?? v Praze Vokovicich, zde dej vyhledat na www.mapy.cz Loc: 50°5\'55.346\"N, 14°20\'13.086\"E [upravil dne 4/9/08 Ferry]
Neon Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: Scratch bohuzel neni na benzin a neni ani cas :-( dnes neprijedu :-( Tax mi měl typeníze poslat až později ... Abys mohl ještě 2-3 dny jezdit ... EDIT: to já na benzín zase mám, ale nemám auto ... [upravil dne 4/9/2008 Neon]
Bohouš Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Jsi líný chlapec a přitom takový mládě, jen počkej.......ale máš recht, já bych se tam taky MHDéčkem netáhnul, z Vinoře je tak trochu z ruky :roll
John Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: Bohouš Neon - MHD :roker Určitě ... Než MHD to už bych se radši s někým domluvil aby mě vyzvedl atd... bych se ještě ztratil
Bohouš Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 John - ty se nauč couvat i když u vás před barákem naštěstí moc zídek nemáte, co ???? :D:D:D Dodneška se musím smát tomu jak jsi to scouval......
John Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: Bohouš John - ty se nauč couvat i když u vás před barákem naštěstí moc zídek nemáte, co ???? :D:D:D Dodneška se musím smát tomu jak jsi to scouval...... Rejpale a co auto to vydrzelo kdyby ne tak by slo do srotu A zas taková velká zitka to nebyla.. to by vydrželo i téééčko
Recommended Posts