Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Stanly

ja prijedu urcite jen jestli muze i ten ktery neni nasim clenem....napisu mu a uvidim

Není členem???

Pokud chce, ať přijede a uvidí, zda se třeba členem nestane - NEKOUŠEME, NIKOHO K NIČEMU NENUTÍME

Odesláno

Tak a je tu zase čtvrtek... i když vnoci pršelo doufám,že nám odpoledne bude počasí přát.. abych kužely netahal v kufru zbytečně :)

Odesláno
Původně zaslal: John

Tak a je tu zase čtvrtek... i když vnoci pršelo doufám,že nám odpoledne bude počasí přát.. abych kužely netahal v kufru zbytečně :)

Já bych se toho nebál Johne, takovej slalom na vodě by nemusel bejt vůbec od věci ;)

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Já bych se toho nebál Johne, takovej slalom na vodě by nemusel bejt vůbec od věci ;)

Toho se nebojím ale jestli bude pršet tak mě to moc nebude bavit běhat s deštníkem a hlídat kolik kuželek shodíte..... :aut :aut

Ale každopádně kužely beru :) to je už skoro základ výbavy na džbán.

Odesláno

bohuzel neni na benzin a neni ani cas :-(

dnes neprijedu :-(

Odesláno

taky doufam ze nebude prsetstacilo ze nam prselo v Mimoni i kdyz na Dzbane se je kde schovat ne?;)ale s tim slalomem by mohla byt sranda..Tak vecer:papa

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

bohuzel neni na benzin

Taky nemám na benzín, ale na sraz jedu, páč na naftu něco mám:D

Tak dojeď šalinó;):D:D:D

Stanly: Na Džbáně se schovat dá (do restauračky;))...

[upravil dne 4/9/2008 Dundee]

Odesláno
Původně zaslal: wooody

lidi a kde je ten dzban??

v Praze Vokovicich, zde

dej vyhledat na www.mapy.cz Loc: 50°5\'55.346\"N, 14°20\'13.086\"E

[upravil dne 4/9/08 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

bohuzel neni na benzin a neni ani cas :-(

dnes neprijedu :-(

Tax mi měl typeníze poslat až později ... ;) Abys mohl ještě 2-3 dny jezdit ... :D

EDIT: to já na benzín zase mám, ale nemám auto ... :roker:D

[upravil dne 4/9/2008 Neon]

Odesláno

Jsi líný chlapec a přitom takový mládě, jen počkej.......ale máš recht, já bych se tam taky MHDéčkem netáhnul, z Vinoře je tak trochu z ruky :roll:roll

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Původně zaslal: Bohouš

Neon - MHD :roker:roker

Určitě ... :nevim:D

Než MHD to už bych se radši s někým domluvil aby mě vyzvedl atd... bych se ještě ztratil :D

Odesláno

John - ty se nauč couvat i když u vás před barákem naštěstí moc zídek nemáte, co ???? :D:D:D:D Dodneška se musím smát tomu jak jsi to scouval......

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

John - ty se nauč couvat i když u vás před barákem naštěstí moc zídek nemáte, co ???? :D:D:D:D Dodneška se musím smát tomu jak jsi to scouval......

Rejpale :) a co auto to vydrzelo :) kdyby ne tak by slo do srotu :D

A zas taková velká zitka to nebyla.. to by vydrželo i téééčko :D

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...