Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte všetci, asi po 2 hod som nic nenasiel tak zalozim nove vlakno. Viete mi napisať Vaše skúsenosti akí Vam pri vypnutej klime (AC)fúka vzduch z vetrákov. Mne pri teplote cca 25o C fúka 20oC. (v pokoji) Zdá sa mi to dosť málo, oproti 407 je to neporovnatelné (nepiste o naporovom chladeni)

vdaka

Odesláno

Pri vypnutej klime mi to niekedy reguluje, a niekedy nereguluje. Občas si to robí, čo chce. Napr. vonku je 17 stupňov, auto je na parkovisku prehriate, tak skúsim ísť s vypnutou klimou (čakám, že pôjde tých 17 stupňov). Ale ide mi stále teplý vzduch. Zapnem klimu, krásne chladí. Vypnem klimu, ide teplý. Už som si zvykol na neočakávané správanie.

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Pri vypnutej klime mi to niekedy reguluje, a niekedy nereguluje. Občas si to robí, čo chce. Napr. vonku je 17 stupňov, auto je na parkovisku prehriate, tak skúsim ísť s vypnutou klimou (čakám, že pôjde tých 17 stupňov). Ale ide mi stále teplý vzduch. Zapnem klimu, krásne chladí. Vypnem klimu, ide teplý. Už som si zvykol na neočakávané správanie.

Neocakavane spravanie??? :myslim

Ked ide teply vzduch cez cely ten este viac zohriaty komplex potrubi (teplo od motora) tak sa necudujte ze ide o daco teplejsi ako vonku.

Aj ked teda si nemyslim ze je ovela teplejsi.

Nakolko ak to skusate (asi ako kazdy) vystrcenim ruky z auta pri jazde.

Je jasne ze ten vzduch vonku, ktory ma nejaku rychlost je na pocit chladnejsi ako vychadzajuci z vetrakov....

Asi...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...