ladagal Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Začalo mi blbnout dalkove zamykání jednou šlo pak ne tak sem koukal jestli nejsou v ovladači nějaké koroze a nic. Ted nejde vůbec s do odemknout ale dioda na klíčích bliká. Mám na klíčích jen jedno tlačítko ...kdyby někdo vědel tak napište. Vím že se to tu probíralo ale v hledání sem nic nenašel. Citovat
P607Olda Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Nepíšeš rok výroby. New model 03 má dvoutlačítkový klíč, Ty píšeš jedno tlačítko. Celkově je v tom dost zmatek, je několik provedení a několik způsobů, jak \"naučit\" auto na klíč. Mně se to minule nepovedlo. Zkus trpělivě hledat, jsou tady popsány asi 3 způsoby - ale který a jestli bude u Tebe fungovat, to nevím. Možná taky vyměnit baterku? Citovat
ladagal Odesláno 16. srpen 2008 Autor Odesláno 16. srpen 2008 Je to rok 2000 HDI 2.0 110 a ma to opravdu jedno tlačítko Citovat
ThorR Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Pokud blika, mela by byt baterka ok. Vetsinoiu je problem v tom, ze kdyz zmacknes klic vicekrat mimo dosah, tak se to pak rozladi, zpatky se to nastavi tak, ze asi 2x zmacknes klic u auta, pak ho das do zapalovani otocis do zhavici polohy a nechas cca 7-8s a pak by to melo fungovat. Jinak druhe tlacitko na klici slouzi k automat. doveru oken a k \"lepsimu\" uzamceni auta, aby se protacel zamek u dveri. Citovat
ladagal Odesláno 17. srpen 2008 Autor Odesláno 17. srpen 2008 no záhadným způsobem a různýma kombinacema sem na to prisel heh ... ale ani nevim jak Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.