Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim mám problémek nedokázal sem to identifikovat ale při jízdě autem slychávám sem tam jakýsi šplouchání jako by se mi v kastlíku přelívala voda ale nikde nic a děláto jen za jízdy a špatně se zaměřuje zdroj \"šplouchanců\" nevíte někdo jesi někde nezatíka do 106tky 1.1. 1997 44kW?

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Inak niekto tu popisoval aj špliechanie vody v podbehoch, boli upchaté odtokové diery na spodku podbehu.

tak po tom se ještě mrknu abych měl klid :-) ... ale jinak to vypadá že asi budu celej život dotankovat abych odstranil zavadu šplouchání :-)... :-D

Odesláno

106ka vydává divotvorný zvuky, vůbec se toho neboj :) šplouchání sem zažil taky, teďka zase u tý s16 se mi z klimy občas ozve takovej pazvuk jako kdybys přesejpal písek :D

Odesláno

mno neni to ani benzin v nadrzi ani zatekla voda, je to jen voda protekajici radiatorem topeni, vetsinou to je slyset pri vetsim pridani plynu, kdyz se motor vice roztoci a roztoci se i vic vodni cerpadlo. Dela mi to u motoru 1,0 to samy, zkousel jsem to asi trikrat odvzdusnovat, jeslti tam nejsou nahodou bubliny ale porad stejny, slysel jsem to u vice maloobjemovych 106tek se kteryma jsem kdy jel, asi je to normalni konstrukcni jev

Odesláno

no je to slyšet víc když na to šlápnu tak ja pořád manevroval s autem doprava doleva abych ozkoušel jestli to někde nepřetíka a ono topení.... tak to by šlo .... jesi to ničemu nevadí tak sem spokojen ... ;)

Guest servisman
Odesláno

nešplouchá voda v prazích jak se to tu řešilo u 406??;)

Odesláno

Čafko, robí to aj chladiaci systém, ked to nemáš dobre odvzdušnené... Ja som bol v servise na vymenu chladiacej kvap. a robilo to aj ked povedali ze to odvzdušnili. Tak som nastartoval , trocha nechal bežať motor a potom dolial do vyrovnávacej nádržky (kedže poklesla hladina), znova naštartoval a opakoval proces, až to prestalo a chladiaca sa ustálila v nadržke. ;) A je to!

[upravil dne 15.8.2008 Kame]

Odesláno

No ještě se koukni na spodní hranu dveří, jsou tam odtokové otvory na vodu co se tam dostane kolem oken, pokud sou ucpané tak se tam voda hromadí a pak to šplouchá ;)

Jinak ke šplouchání v topení: pokud je odvzdušněný systém dobře, tak tam nemože nic šplouchat.. teda može, ale to nemělo by :-D

Odesláno

Zkus nastartovat a přidat plyn bez rozjetí. Pokud to bude dělat, tak můžeš vyloučit nádrž, dveře, podběhy.... Mimochodem u našich 106ky 1,0 to dělá taky, už asi 45tkm....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...