Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám na svym autě aktivovaný automatický svícení po startu a dnes mi to přestalo fungovat!!!

Žena se nějak dotkla tlačítka na automatický svícení, je možný, že se to tím deaktivovalo?

Divný taky je, že mi to zas začalo fungovat teď večer na zahradě.

Odesláno

myslis na 406 r.v.2002. na pacce svetel je knoflik ktery kdyz podrzis vice nez 2 vteriny tak ti bud aktivuje nebo deaktivuje akutomaticke sviceni a pri aktivaci ti vypise taky hlasku. takze kdyz chces aby to fungovalo musi se ti objevit ta hlaska.

Odesláno

to je mi jasný, ale já to mám natvrdo v BSI nastavený, že se budou po startu rozsvěcet světla a najednou to tak nebylo, ale když jsem podržel páčku, tak to vypsalo hlášku a světla se rozsvítily, tak nevim, že by BSI něco zapomněla? :myslim

Odesláno

Sice nevim jak presne to funguje ale ja bych tipnul ze v BSI tu funkci jako takovou musis mit nejprve aktivni (coz mas) a pak treba podrzenim toho urcityho tlacitka si to aktualne aktivujes/deaktivujes dle potreby.

Jako u tempomatu v BSI ho musis mit povolenej a pak packou nastavujes aby drzel urcitou rychlost :c)

Soudim podle toho co tady ctu :c)

Odesláno

Nee, v BSI je aktivovaný, že se mi to rozsvítí automaticky a na páčku hrabat nemusim, prostě nastartuju a svítim. Teď mi to ale zablblo a nerozsvítilo se to, proto se ptám, jestli je možný, aby BSI něco zapomněla

Odesláno

:D taky dobrý

To noční svícení vím že nemá vliv, ale spíš jestli nemá vliv když zmáčkneš ten čudl co normálně aktivuje automatický světla

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...