kveton Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Mám na svym autě aktivovaný automatický svícení po startu a dnes mi to přestalo fungovat!!! Žena se nějak dotkla tlačítka na automatický svícení, je možný, že se to tím deaktivovalo? Divný taky je, že mi to zas začalo fungovat teď večer na zahradě. Citovat
Ericce Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 myslis na 406 r.v.2002. na pacce svetel je knoflik ktery kdyz podrzis vice nez 2 vteriny tak ti bud aktivuje nebo deaktivuje akutomaticke sviceni a pri aktivaci ti vypise taky hlasku. takze kdyz chces aby to fungovalo musi se ti objevit ta hlaska. Citovat
kveton Odesláno 14. srpen 2008 Autor Odesláno 14. srpen 2008 to je mi jasný, ale já to mám natvrdo v BSI nastavený, že se budou po startu rozsvěcet světla a najednou to tak nebylo, ale když jsem podržel páčku, tak to vypsalo hlášku a světla se rozsvítily, tak nevim, že by BSI něco zapomněla? Citovat
mitch.mb Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Sice nevim jak presne to funguje ale ja bych tipnul ze v BSI tu funkci jako takovou musis mit nejprve aktivni (coz mas) a pak treba podrzenim toho urcityho tlacitka si to aktualne aktivujes/deaktivujes dle potreby. Jako u tempomatu v BSI ho musis mit povolenej a pak packou nastavujes aby drzel urcitou rychlost :c) Soudim podle toho co tady ctu :c) Citovat
kveton Odesláno 15. srpen 2008 Autor Odesláno 15. srpen 2008 Nee, v BSI je aktivovaný, že se mi to rozsvítí automaticky a na páčku hrabat nemusim, prostě nastartuju a svítim. Teď mi to ale zablblo a nerozsvítilo se to, proto se ptám, jestli je možný, aby BSI něco zapomněla Citovat
Ajdamek Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Mě jednou BSI zapomněla ty světla vypnout tak uvidíš, jak se to bude chovat dál. Jinak aktivace nebo deaktivace nočního svícení na to nemá vliv. Citovat
kveton Odesláno 15. srpen 2008 Autor Odesláno 15. srpen 2008 taky dobrý To noční svícení vím že nemá vliv, ale spíš jestli nemá vliv když zmáčkneš ten čudl co normálně aktivuje automatický světla Citovat
kveton Odesláno 16. srpen 2008 Autor Odesláno 16. srpen 2008 Tak tohle bych tam asi hledal marně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.