Gargamell Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 To je dobrý... nevíte někdo co je to za auta? Docela by mi zajímalo co je to za modely, něco o nich... Citovat
jaudax Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 mooc pěkný.... Taky bych si někdy rád pořídil něco takového Citovat
barenst Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Původně zaslal: jaudax mooc pěkný.... Taky bych si někdy rád pořídil něco takového to dneska neni uz problem nejlevnejsi vychazi bez uprav kolem 3t, ja si poridil monster a s upravama a baterkama jsme na 6t jen se to porad kazi jak normalni auto . Citovat
Welis Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Ja bych řek že to sou ty malí benzínáčci :-) má to malou nádržku na palivo a mini spalovací motor.. jedzděj jako ďas Citovat
AKCZ Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Pekne.. rekl bych ze to jsou elektriky a taky bych si rad nekdy zajel Je to sice narocnejsi na udrzbu nez asfalt ale rally je rally Jen kdyby u nas v okoli byli takovi \"blazni\".. a pocitam ze to jsou 1:10 ale jakej podvozek to uz tezko rict.. byva asi nejcasteji Tamyia nebo Kyosho.. Citovat
Driver Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Super, ale koukám že je to náročný i na fyzičku \"řidiče\", se kluci celkem naběhají Citovat
AKCZ Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Původně zaslal: Driver Super, ale koukám že je to náročný i na fyzičku \"řidiče\", se kluci celkem naběhají Toho jedinyho se desim Na okruhu stojis pohodlne nad drahou ale tady? Citovat
vendelinek Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 To to má tak krátkej dosah?nebo proč za tim furt chodí,když sou tam nějaký diváci,tak mu to daj pokolizi zpátky na kola,nebo ne:myslimjinak,se mi to líbí:potlesktam bych se vyřádil(ale nemám s čim) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.