Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni,udělal jsem změnu,přeskočil pár tříd a koupil P607 s navi s barevnou obrazovkou.Po několika zbytečně vypálených CD s mapama jsem se dostal před problém jak aktualizovat SW.to by jsem udělal i třeba rád,ale nevím ani jak zjistím současnou verzi.Proto prosím o radu jak to zjistit,jak aktualizovat a které mapy použít pochopitelně i kde to všechno stáhnu nebo pořídim.Byl jsem v peugeotu kde mi bylo nabídnuto aktualizační CD asi za 5 tis a to fakt ne.Předem moc díky.:myslim

Odesláno

Jen se ptej, od toho jsme tu :mrk

Na disku si vytvoříš libovolný adresář (třeba NAVIGACE, to je jedno)... do něj si stáhneš ty čtyři soubory (jsou zkomprimovaný v RARU ) a do stejného adresáře je pak rozbalíš...

Získáš tím jeden soubor, tuším že je to s příponou .iso (ale nejsem si jist, nestahoval jsem to, může to být i jiná)...

ten pak vypálíš v NERU volbou VYPÁLIT OBRAZ NA DISK. Vypálený disk se pak chová jako přesná kopie originálního CD a měl by fungovat :super

... tak se do toho dej a kdyby si se někde zasekl, zas napiš ...

Odesláno

Já už to mám doma vypálené, omylem jsem si to stáhl (myslel jsem, že je to na RT3)

Klidně ti to daruji než to vyhodím ale máš to trochu daleko...

Ještě neházej trenky do žita, stáhnu to a dám ti vědět co a jak...:super

Odesláno

pokud si chceš přijet, není problém...

ICQ nemám, používám jen skype \" fousfous \"

jinak jsem to stáhl a vypadá to takhle:

[upravil dne 13.8.2008 somira]

post-0-14109601754563_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...