Poldi Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 při výměně antény musím vést i nový kabel mohl by mi poradit kudy je veden kabel od radia az dozadu pořipadě nějaké foto newim co vše mám sundat:roll.Automobil 406 Coupe Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 presne tak, sloupkem a pod strechou Citovat
Ferry Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 ten starej kabel tam budes muset nechat, pac kdyz jsem ho demontoval ja pri rozebirani auta na dily, tak je vedenej az za protizvukovou izolaci na prepazce kabina/motorovy prostor, cili bez sundani palubky by to neslo, navic je na dosti mistech prichycenej sponama ke karoserii, takze nejde ani jednoduse vytahnout ven Citovat
Guest servisman Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 pokud povede nový tak není problém já jej táhl taky okolo sloupku a pak okolo ventilátorku topení do rádia,Palubku jsem nevyndával starý kabel jsem ponechal Citovat
ladoun Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 Mě to urvali v práci na parkovišti. tak jsem v peugeotu koupil jen ten spodní díl stál 187kc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.