Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Cesta autem do Bulharska a zpátky


Recommended Posts

máš recht, pít Zagorku z půllitru na kterém je námraza je fakt požitek. Loni jsem to zažil prvně, a to jsem v BG byl už po páté. Co se týká cen, tak je fakt, že ubytování samozřejmě seženeš mnohem levnější. Ale já si radši připlatím, bez klimy se tam skoro spát nedá, lednice na pokoji je nutnost (na žízeň v noci) a jelikož jedeme s třemi dětmi, chceme mít apartmán a ne klasický pokoj. Takže pak ta cena samozřejmě naroste.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rick: Mno ty si se asi moc casto nesetkal s Bg policii ze? Korupce at vitezi hlasaji, taky nejsou zadni andilci, kdyz na to prijde a maji neco v rukavu oskubou te jako racka, nemysli si ze ne. A mas asi recht v tom ze jsou tam lepsi lidi.

Ladman: mno jo asi mas recht, ja to tak zatim nehrozim, prez den se vetsinou docela slusne unavim takze vecer jeste potrajdame po veceri prochazka po plazi a potom jdu spat jako maly decko. Taky je fakt ze ja sem na to horko pri spani uz zvyklej, preci jenom tam jezdim za rodinou uz 20let a bylo to vzdy bez klimy. ;)

Nemuze me miti vsechno, ale i malo staci.

P607Olda: jo ono je to pohodlnejsi se tam nechat dovezt, o tom zadna, ale zatim me to jeste bavi, nevim co ted prez zimu, ale v lete jsme i s cestou do BG a zpet najeli lehce prez 5tkm..... Coz dava taky zabrat, za 14dnu. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja pravidelne pri ceste nazpet od sofie po dragonovo nebo kalotinu... vybyraji si na dovolenou.

Tam kdyz te vemou... nejlepe vecer... tam stavaji nejcasteji, tak je jedno jestli si neco udelal nebo ne... pokud se ti jejich nazor neliby muzes pockat do druheho pracovniho dne [chran buh byti patek] a zajed do sofie a tam se prihlasit do spravniho rizeni. otazka kdy bude to ti nikdo nepovi. Idealni jsou pro ne jsou pokuty 200lv a vice..... JEdnou a naposledy sem spychal byl vydesenej z nich, zaplatil sem jim 65lv i kdyz chteli 200lv a spakoval se a odjel.... Naposledy, odted uz je jenom fuckuju. Zjistil sem ze jejich pracni forma teto veci je stejna jak u nas bo je maji da se rici standardisovane od EU... Takze se jich clovek zas ta bat nemusi ale musi vedet jak na ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte tak sa pripájam: BG tento rok absolvujem asi 6 možno7 krát. Bol som v Craneve, 4 x Primorsko, Achtopol, Černomorec či ako sa to volalo a tento rok znova Cranevo a Primorsko. Vždy autom, iba raz vlakom a aj to cez cestovku. A ešte raz letecky. Najlepšie pláže boli asi 2-3 km pred Achtopolom voda ako kryštál super. Takže ak dakto potrebuje info. rád poradím.:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 měsíce později...

Odstraněna zbytečná citace předchozího přispěvku

Vrátil jsem se před týdnem, nejvýhodnější je podle mne výběr z bankomatu, je tam výhodný kurz, za dovolenou vybírám vždy 3x400 Leva. Víc než 400 Leva totiž bankomaty v BG nedávají. Limit mám nastaven mnohem větší.

[upravil dne 7.8.2011 od Kurt]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ladman:A co takto poplatok za vyber z bankomatu v zahranici? Moze to byt aj 100 korun CZ. či....

u mne to dělá 108,- Kč/výběr a i tak mi to vychází líp, než měnit u nás koruny za eura a v BG tytéž eura zase za leva. Nemusím ssebou vozit zbytečně velkou hotovost. Vozím vždy jen asi 100 eur na nenadálé výdaje (např. kdyby mi na pumpě nevzali kartu, ap.) a eura pro ubytovatele za pobyt.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...