Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No,na windowshity urcite ne.... Jako Linux router nebo server urcite,ale jen v text modu a nebo to dat nekomu jako LEPSI kalkulacka ci psaci stroj na cviceni... :D :D :D

Odesláno

Já to chci právě kvůli těm diskům:D Chtěl bych z toho udělat router pro wi-fi a zároveň FTP server. To ještě podle toho jaké tam ty disky budou.

Napsán autorem jiri.wolf

Já sháním starší scsi disk - alespoň 4GB. Nešel by z toho jeden uloupit?? Zdroje vína mám vinikající ;).

Odesláno

Díky. Píše tam že má max 2GB a já bych právě potřeboval něco většího. A navíc je ještě až z Chomutova :(. Bych klidně vzal i normální IDE, ale ty starší jsou šíleně drahé.

Odesláno

Zkus mrknout na annonci, počítače, hdd apod. Dej si vyhledat scsi, najde to kopu disku a nektere jsou za dost dobre ceny. Server uz mám doma, tak zacinam pomalu shanet disky:cool:

Napsán autorem jiri.wolf

Díky. Píše tam že má max 2GB a já bych právě potřeboval něco většího. A navíc je ještě až z Chomutova :(. Bych klidně vzal i normální IDE, ale ty starší jsou šíleně drahé.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...