hribe Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 zdravim, potrebuju poradit, jestli nedko nemate zkusenost s nastavovanim spojky u 2.0 SRi (89kW), konkretne mam 405-ku z r. \'95, ale je dost mozny ze to bude stejny i pro 306 resp. 806 ... Spojka je komplet nova (sada Valeo ) i se spojovym lankem (ma ten umelohmotnej samostav), ale pedal ma nahore zbytecnou vuly dobry 1-2cm, timpadem pak spojka zabira az tesne pred podlahou, coz neni normalni. To se musi prestelovat ... Dalsi veci je, ze tuha jak beton (to uz me ale ani neprekvapuje, to byla pred tim taky), ale navic se ji ted ani poradne nachce nahoru, takova totalne neziva mi pride. Dost na hovno se s tim jezdi, jel sem s tim ted par kilaku akorat ze servisu a sem z toho dost znechucenej, vo to vic, ze me to stalo 10-ku. Da se to nekde postelovat, pripadne namazat ? O vikendu se na to budu muset podivat ... Dik moc za rekace, hribe Citovat
Neon Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Záleží, jaký Ti tam dali v servise lanko ... Jedno je se samoštelem a druhý se štelovacím šroubem (je vidět pod batetkou) anebo se ještě dá štelovat zhruba uprostřed lanka (pod podběhem (na takovym plastovym úchytu) tam jsou takový dva plastový šrouby (světlý). Jestli je nová a tuhá, tak musíš počkat, až se Ti ochodí. Druhou věcí je, jakou spojkovou sadu Ti tam dali. Já měl myslím SACHSna 405tce a byla taky tuhá jako prase ... Jinak když bude lanko zadrhávat, tak je možný ho v bowdenu stříknout WDčkem, ale u novýho lanka by to nemělo dřít ... Ještě shlédni, jak Ti ho tam uchytili -> jestli neni někde překroucený... Citovat
hribe Odesláno 7. srpen 2008 Autor Odesláno 7. srpen 2008 dik za reakci ... mam tam zcela urcite lanko s umelohmotnym samostelem, takovej umelohmotnej valecek o prumeru asi 3-4 cm a delce tak 10cm a je asi tak 30-40 cm na trase od paky spojky jakoby ve spodu auta. - Da se tohle lanko nejak stelovat, nebo by to tohle vsechno mel zarizovat ten samostel ??? Nejde mi totiz uplne do hlavy, jak by to dokazal a primo u pedalu spojky se uz nic stelovat neda ??? Co se tyce ty tuhosti - tak bohuzel sem nikdy nemel moznost vyzkouset spojku u jiny 405ky, ale zrovna u moji je to dost velka tragedie. Boli me z toho noha a pri kazdym razeni se kroutim v sedace Kdyz pak sednu do jinyho auta, tak div neproslapnu podlahu, jak mam naposilovanou hohu Tohle prece neni normalni ... dik moc, hribe Citovat
ozzy56 Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Hlavně se nesnaž nic mazat v samotné spojce.Lanko máš nové,takže taky nic. Citovat
Neon Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 ad lanko: JJ, tak to máš určitě ten samoštel, tam nezmůžeš nic :-/ v tom válečku je takovej zvláštní ložiskovej mechnismus, u kterýho jsem taky nezjistil, na jakym principu funguje. Každopádně, když je to nový, tak se to zacvakne a vyndá se taková plastová zápražka a samo si to seřídí délku lanka (tak koukni, jestli to náhodou neudělali (ale nemyslim si) (osobně jsem si u bývalé 405tky potom koupil lanko od STARLINE asi za 600,- a šteloval jsem ho šroubem). EDIT: u pedálu bohužel nic neseřídíš (tam je to jenom zacvaklý v tom plastíku) ... A spojku jsem měl taky tuhou, jestli je tužší, než byla ta stará (i když byla OK) tak počkej, až se trochu ochodí... Ale jak jsem psal, nejlepší je na ní nešetřit a koupit VALEO. Tak zkus zjistit, jakou Ti tam dali a jestli měnili komplet (spojka, přítlačák, ložisko) ... Ale jestli ti tam už něco dali, tak to už s tim nic neuděláš, maximálně jim to tam dát, aby s tim něco udělali, že je to tuhý ... Aby Ti potom neodcházel ten plastovej bazmek, jak na běžícím pásu (taky jsem to u ROPISe zažil)... Natáhli Ti tam to lanko normálně spodem? Už jsem zažil, že borcovi udělali v servise nový lanko u NOVÝHO MODELU vrchem (jako tomu bylo u nějakých starých modelů) ... [upravil dne 7/8/2008 Neon] Citovat
hribe Odesláno 7. srpen 2008 Autor Odesláno 7. srpen 2008 dali mi tam komplet celou sadu Valeo (chtel sem ji, stala 5300 s DPH, tzn. ze to musel byt komplet - lozisko, lamela, pritlacak) lanko je tam dany dobre, spodem, presne jak tam bylo ... Myslim, ze je to udelany dobre, v tom asi problem nebude. Spis jde jen o to proste dostelovat. To lanko stalo asi litr, myslim, ze je od ATE, nic drazsiho uz se tam dat nedalo - s tou moznosti resp. nemostnosti stelovat tohle lanko si me ale moc nepotesil, zkusim se holt vecer podivat jestli tam nahodou nezustala tam umelohmotna zaprazka. Jestli ne, tak to teda nevim, co s tim budu delat. V tomhle stavu to nechavat nechci, bohuzel s tim pristi patek jedu na 14 dni pryc a ceka me s tim docela dost kilaku. I kvuli tomu sem chtel dat tu spojku konecne do kupy, abych s tim nahodou nezustal nekde na jihu a nezaplatil pak desetitisice za vodtah do CR ... Jak je ale videt, spis sem si nadelal novy starosti ... dobrodruztsvi s vyrobky starline sem se puvodne chtel vyhnout, tak verme se mi to podari ... hribe Citovat
hribe Odesláno 11. srpen 2008 Autor Odesláno 11. srpen 2008 nedokazal by mi jeste nekdo poradit, jak je uchyceny lanko u pedalu ??? resp. jak se to tam rozebira ? koukal sem na cely lanko, pod drzakem baterky je to jasny, pak jde do kastle, ale u pedalu z toho moc moudrej nejsem - je potreba kvuli tomu sundat pedaly (brzdovej + spojkovej) pri nasazovani novyho lanka ? Videl sem tam akorat od sedacky ridice takovou kvovou jako zavlacku na umelohmotny veci, v ktery konci lanko, ale vubec nechapu, jak bych tam s tim manipuloval, je tam hrozne malo mista treba pro ruku ... dik, hribe Citovat
hribe Odesláno 15. září 2008 Autor Odesláno 15. září 2008 jenom se s vama podelim o tuhle zkusenost : jak uz sem tady psal, nechaval sem nedavno delat komplet novou spojku - (Valeo) a nechal sem tam dat i novy lanko (to origo se samostavem asi za 1200,- penez), po vymene byla ale spojka porad tuha jak beton ... uz me to prestalo bavit, atak sem to zas cely rozdelal, lanko sem vyndal a dal sem tam misto nej STARLINE (asi za 600,-), musim konstatovat, ze tuhost spojky zmizela, ted je to jako normlani auto ... => problem byl v tom lanku resp. pravdepodobne v tom samostavu, s tim lankem samotnym se totiz da sotva hejbat, neco tam klade velkej odpor, vzhledem k tomu, ze spojka byla tuha i pred tim (tam bylo stary lanko taky se samostavem), tak si nemyslim, ze by to byl spatnej kus lanka, ale principialne je to asi blbe reseny ... Samostav uz do auta nechci, snad lanko od STRALINE nakej cas vydrzi, kazdopadne je to ted s nim mnohem lepsi a nastavit si lanko rucne neni zas takovej problem ... Akorat ta vymena - to byl porod, ted uz bych to asi zvladnul rychleji, ale lopotil sem se s tim asi 4 hodiny ... hribe Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.