Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chyby


Radim Miki

Recommended Posts

no dolival sem ho sam,ale tady sem se docetl ze hladina se nenastavuje.. Tu nadobku sem si peclive prohlidl neni tam zadny plovak ktery by hlidal hladinu:mad:ale ten technik mi rikal neco o nastaveni hladiny a taky rikal ze si ten eloys nedoliju sam a chtel at tam necham auto ale to by mne stalo vic nez 3300kc.Po doliti aditiva se uz neobevila zadna hlaska az tet po 2500km se rozla diagnostika a jedu v nouzovem rezimu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hej čítal som aj ja, že niekto nemusel ísť s tou hladinou na diagnostiku, ale veľmi tomu neverím. Mali by ti to nastaviť za cenu diagnostiky, keďže si si dolial sám. Plavák tam síce nie je, ale odhad hladiny si RJ určuje podľa počtu tankovaní a natankovaného množstva. Zvykne to hlásiť minimálnu hladinu skôr než sa to úplne vyprázdni. Ten núdzový režim s tým asi nesúvisí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No asi to tak bude ale v servisech Peugeot ti nic nereknou a kdyz jim auto predas tak to nejak slatnou a tobe jako zakaznikovi reknou takovou kravinu ze si akorat nstvany viz sevis Peugeot v Hodonovicich u Frydku tam sem byl dvakrat a s tekovou aroganci sem se jeste nesetkal.Tak jezdim az do Ostravy.Tam sice s tebou komunikuji ale tak na 50%.No uvidim na zitra sem domluveny s kamosem co ma diagnostiku tak to napichnem a projedem to,ale prave ze misto popisu chyby vyskoci jen to cislo a to je na prt bo nevim co to znamena (Peugeot to ma asi chranene).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...