djmanny Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 zdravim,mam 406tku a proste mi prijde,ze mam moc vysokou teplotu... cidlo kdy se spina sahara mam novy... tzn. zbyva jen uz termostat... ten me proste prijde ze spina moc pozde,ale zas odchylka od noveho je jen 5stupnu... je mozny ze mi nejako blbe ukazeuje teplota?? pac za jizdy mam normalne 90stupnu..ale jakmile chvilku stojim tak teplota jde tak do 105stupnu a spina se sahara,ktera to okamzite schladi na sovku.... nebo je to mozny ze se to takhlenc prehrejva?? mam 406tku 1,8 benzin LPG ... diky moc Citovat
čakom Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Je to normální už se to tu řešilo několikrát. Mě to spíná při 110˚C Citovat
djmanny Odesláno 6. srpen 2008 Autor Odesláno 6. srpen 2008 parada diky moc... snad nebudu jedinej kdo bude varit ,,vodu na čaj,, jinac nic jinyho krom teploty me to nedela no,jako ze by to tam nekde bublalo bo tak... Citovat
Burisek Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 hele kluci,je to stejný motor co dávali do xantií ?? fotr má Citroen Xantia 1.8i a taky e mu to hřeje jak blázen..... přitom voda tam je,a vše je podle servisu ok !! Podotíkám dobrého servisu,jinak má 406 2.1 TD po výměně chladiče ( jiný theadr ) ukazuje v pohodičce kolem 70 - 80 C° Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: Burisek hele kluci,je to stejný motor co dávali do xantií ?? fotr má Citroen Xantia 1.8i a taky e mu to hřeje jak blázen..... přitom voda tam je,a vše je podle servisu ok !! Podotíkám dobrého servisu,jinak má 406 2.1 TD po výměně chladiče ( jiný theadr ) ukazuje v pohodičce kolem 70 - 80 C° motory jsou stejne Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Běžně 80 stupňů, v koloně to vyleze na 93 a pak sepnou sahary, při zapnutý klimě se mi jednou dostala teplota na 100, ale to jsem stál na parkovišti, při 105 myslim by měl sepnout druhej stupeň na saharach, je možný že ti nespinaji sahary na první stupeň, ale až na druhej Citovat
djmanny Odesláno 7. srpen 2008 Autor Odesláno 7. srpen 2008 ja tam mam jen jednu saharu...nemam klimu...a sahara sepne az proste pri tech nak 105stupnu... a to spinaci cidlo mam novy... spis kam vede cidlo od teplomeru??? jestli tam u toho to nejni nejaky spatnyy Citovat
Guest servisman Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: djmanny ja tam mam jen jednu saharu...nemam klimu...a sahara sepne az proste pri tech nak 105stupnu... a to spinaci cidlo mam novy... spis kam vede cidlo od teplomeru??? jestli tam u toho to nejni nejaky spatnyy čidlo teploměru je jak je termostat ,je to to modré [upravil dne 7/8/08 honza406] Citovat
Burisek Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Burisek hele kluci,je to stejný motor co dávali do xantií ?? fotr má Citroen Xantia 1.8i a taky e mu to hřeje jak blázen..... přitom voda tam je,a vše je podle servisu ok !! Podotíkám dobrého servisu,jinak má 406 2.1 TD po výměně chladiče ( jiný theadr ) ukazuje v pohodičce kolem 70 - 80 C° motory jsou stejne Děkuju za info,ještě asi blbá otázak,ale kde tam najdu krokovej motorek ?? Proč se ptám ? Protože když to nastartuje,tak má strašně nestabilní volnoběh.... ,jednou kolem 1100 ot/min pak mu to kolísá třeba i pod 600 a pak to chcípne,což by stříkačka dělat neměla ! Poradíš ?? Díky Citovat
čakom Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Původně zaslal: honza406 stačí?? 2,1 TD má krokáč? Citovat
Guest servisman Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 odpovídal jsem mu a bral jsem že se ptá na auto otce hele kluci,je to stejný motor co dávali do xantií ?? fotr má Citroen Xantia 1.8i a taky e mu to hřeje jak blázen Citovat
Guest servisman Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: honza406 stačí?? 2,1 TD má krokáč? přečti si to a pochopíš že se jedna o benzin Děkuju za info,ještě asi blbá otázak,ale kde tam najdu krokovej motorek ?? Proč se ptám ? Protože když to nastartuje,tak má strašně nestabilní volnoběh.... ,jednou kolem 1100 ot/min pak mu to kolísá třeba i pod 600 a pak to chcípne,což by stříkačka dělat neměla ! Poradíš ?? Díky Citovat
čakom Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Původně zaslal: honza406 odpovídal jsem mu a bral jsem že se ptá na auto otce hele kluci,je to stejný motor co dávali do xantií ?? fotr má Citroen Xantia 1.8i a taky e mu to hřeje jak blázen Tak to potom jo:mad: Citovat
Guest servisman Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 taky mne to zarazilo,ale pochopil jsem nač se ptá Citovat
Burisek Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Původně zaslal: honza406 taky mne to zarazilo,ale pochopil jsem nač se ptá Dík moc,hned odpoledne se na to kouknu.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.