Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim,mam 406tku a proste mi prijde,ze mam moc vysokou teplotu... cidlo kdy se spina sahara mam novy... tzn. zbyva jen uz termostat... ten me proste prijde ze spina moc pozde,ale zas odchylka od noveho je jen 5stupnu... je mozny ze mi nejako blbe ukazeuje teplota?? pac za jizdy mam normalne 90stupnu..ale jakmile chvilku stojim tak teplota jde tak do 105stupnu a spina se sahara,ktera to okamzite schladi na sovku.... nebo je to mozny ze se to takhlenc prehrejva?? mam 406tku 1,8 benzin LPG ... diky moc

Odesláno

parada :) diky moc... snad nebudu jedinej kdo bude varit ,,vodu na čaj,, :) jinac nic jinyho krom teploty me to nedela no,jako ze by to tam nekde bublalo bo tak...

Odesláno

hele kluci,je to stejný motor co dávali do xantií ?? fotr má Citroen Xantia 1.8i a taky e mu to hřeje jak blázen..... přitom voda tam je,a vše je podle servisu ok !! Podotíkám dobrého servisu,jinak má 406 2.1 TD po výměně chladiče ( jiný theadr ) ukazuje v pohodičce kolem 70 - 80 C°

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

hele kluci,je to stejný motor co dávali do xantií ?? fotr má Citroen Xantia 1.8i a taky e mu to hřeje jak blázen..... přitom voda tam je,a vše je podle servisu ok !! Podotíkám dobrého servisu,jinak má 406 2.1 TD po výměně chladiče ( jiný theadr ) ukazuje v pohodičce kolem 70 - 80 C°

motory jsou stejne

Odesláno

Běžně 80 stupňů, v koloně to vyleze na 93 a pak sepnou sahary, při zapnutý klimě se mi jednou dostala teplota na 100, ale to jsem stál na parkovišti, při 105 myslim by měl sepnout druhej stupeň na saharach, je možný že ti nespinaji sahary na první stupeň, ale až na druhej

Odesláno

ja tam mam jen jednu saharu...nemam klimu...a sahara sepne az proste pri tech nak 105stupnu... a to spinaci cidlo mam novy... spis kam vede cidlo od teplomeru??? jestli tam u toho to nejni nejaky spatnyy :):aut

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: djmanny

ja tam mam jen jednu saharu...nemam klimu...a sahara sepne az proste pri tech nak 105stupnu... a to spinaci cidlo mam novy... spis kam vede cidlo od teplomeru??? jestli tam u toho to nejni nejaky spatnyy :):aut

čidlo teploměru je jak je termostat ,je to to modré:papa

[upravil dne 7/8/08 honza406]

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: Burisek

motory jsou stejne

Děkuju za info,ještě asi blbá otázak,ale kde tam najdu krokovej motorek ?? Proč se ptám ? Protože když to nastartuje,tak má strašně nestabilní volnoběh.... ,jednou kolem 1100 ot/min pak mu to kolísá třeba i pod 600 a pak to chcípne,což by stříkačka dělat neměla ! Poradíš ?? Díky

Guest servisman
Odesláno

odpovídal jsem mu a bral jsem že se ptá na auto otce :D

hele kluci,je to stejný motor co dávali do xantií ?? fotr má Citroen Xantia 1.8i a taky e mu to hřeje jak blázen

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: honza406

stačí??

2,1 TD má krokáč?:myslim

přečti si to a pochopíš že se jedna o benzin

Děkuju za info,ještě asi blbá otázak,ale kde tam najdu krokovej motorek ?? Proč se ptám ? Protože když to nastartuje,tak má strašně nestabilní volnoběh.... ,jednou kolem 1100 ot/min pak mu to kolísá třeba i pod 600 a pak to chcípne,což by stříkačka dělat neměla ! Poradíš ?? Díky

Odesláno
Původně zaslal: honza406

odpovídal jsem mu a bral jsem že se ptá na auto otce :D

hele kluci,je to stejný motor co dávali do xantií ?? fotr má Citroen Xantia 1.8i a taky e mu to hřeje jak blázen

Tak to potom jo:mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...