vojti26 Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Ahoj vsem netusite pls nekdo alespon orientacni cenu kozenych sedacek (cernych)[ne novy,bud bazar bo bouracka] do sedana verze po faceliftu?a otazka druha- hadam ze kontrukcne jsou naprosto totozny s tema mmmmmmm nekozenyma? ze by slo jen o to je prehodit ze jo? [upravil dne 5.8.2008 vojti26] Citovat
Y2K Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Původně zaslal: vojti26 Ahoj vsem netusite pls nekdo alespon orientacni cenu kozenych sedacek (cernych)[ne novy,bud bazar bo bouracka] do sedana verze po faceliftu?a otazka druha- hadam ze kontrukcne jsou naprosto totozny s tema mmmmmmm nekozenyma? ze by slo jen o to je prehodit ze jo? [upravil dne 5.8.2008 vojti26] Podla mna zalezi aj od vybavy. A okrem toho bola jedna stranka - ak ju najdem ti ju poslem - kde sa da objednat obsitie sedacky a vlastne vsetkeho kozou. A nebolo to az take drahe ako by vysli nove kozene sedacky. Porozmyslaj aj nad tym a mas o starost menej... Citovat
vojti26 Odesláno 5. srpen 2008 Autor Odesláno 5. srpen 2008 to je nadherny co tam delaji...ale je to pro me trosku z ruky a ta ceny mi taky neprijde uplne nizka kdyz jsem to zkousel pocitat:( Citovat
Přema Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Taky jsem dodělával do mé bývalky kůži a i s tapecama mě to komplet vyšlo na 13.000,- s vrakáče ale pozor většina kož.sedaček je v elektrice,tak jestli nemáš elektriku tak to bude asi problém a i ohřev je v kožených a v látkových ne ale ohřev se dá vyřešit,jinak konstrukčně jsou uplně stejný a stačí je jen vyměnit...ale vše jsem psal v odkazu od \"čakoma\"....:papa:papa Citovat
genzer Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 ja jsem u svyho coupe taky daval kuzi a vyslo me to na 8tis vcetne tapecu Citovat
vojti26 Odesláno 5. srpen 2008 Autor Odesláno 5. srpen 2008 ted na ten odkaz koukam....tak sehnat to za cenu jako genzer tak si piskam....ale mam problem,ze nic nemam v elektrice a vyhrivani taky nevlastnim ...delali se vubec kozeny ale ne elektricky? Citovat
Přema Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Původně zaslal: vojti26 ted na ten odkaz koukam....tak sehnat to za cenu jako genzer tak si piskam....ale mam problem,ze nic nemam v elektrice a vyhrivani taky nevlastnim ...delali se vubec kozeny ale ne elektricky? Tak to máš asi problém.....myslím že dělaly ale podle mě jen v polokuži ne v celokůži.....ale mrkni se pod sedačky jestli tam náhodou nemáš přípravu na elektriku,někdy to bývavalo..... Citovat
OK406 Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 že člen Švejk si bude pořizovat kožené sedačky do své 406. A cena max.do 10000.-Kč. Citovat
vojti26 Odesláno 5. srpen 2008 Autor Odesláno 5. srpen 2008 no mraky kabelu ocinovanejch tam mam.....ale nevim jestli je to to pravy a tak:D Citovat
Dave_k Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Původně zaslal: vojti26 ted na ten odkaz koukam....tak sehnat to za cenu jako genzer tak si piskam....ale mam problem,ze nic nemam v elektrice a vyhrivani taky nevlastnim ...delali se vubec kozeny ale ne elektricky? Jde ten potah sundat a nandat na manuální sedačku. Jen nevím jestli by pak někdo měl zájem o ten zbytek. [upravil dne 5/8/08 Dave_k] Citovat
paul jane Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Ja jsem daval do sve bejvale kuzi a sehnal jsem bezove, elektrycke a i s ridici jednotkou a i zadni k tomu byli a staly 2500,- + motas. Citovat
vojti26 Odesláno 5. srpen 2008 Autor Odesláno 5. srpen 2008 Původně zaslal: paul jane Ja jsem daval do sve bejvale kuzi a sehnal jsem bezove, elektrycke a i s ridici jednotkou a i zadni k tomu byli a staly 2500,- + motas. to v tom nejaka rodina patrici k priserny sekte spachapala sebevrazdu a pak byli na tech sedackach zavreny v aute 14 dni nekde na slunicku ne?nebo si to neumim predstavit..zavidim Ti Citovat
paul jane Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 sedacky byly v super stavu a jen byly s anglicke verze. Staci jen hledat a kdo hleda ten najde kdyz jsem schanel tak jsem se byl na nekolika podivat tyhle byly super stav a plne funkcni. nikdo v nich nezarval na to byly moc pekne. Jinak za sebe muzu rict ze uz bych se poruhe do toho nepustil do nejakyho predelavani . Pocit to byl super kdyz se to povedlo ale nebylo to nic jenoducheho a resil jsem to skoro tri mesice nez se to vyresilo takze za sebe uz nikdy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.