Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vsem

netusite pls nekdo alespon orientacni cenu kozenych sedacek (cernych)[ne novy,bud bazar bo bouracka] do sedana verze po faceliftu?a otazka druha- hadam ze kontrukcne jsou naprosto totozny s tema mmmmmmm :mad: nekozenyma?:D ze by slo jen o to je prehodit ze jo?

[upravil dne 5.8.2008 vojti26]

Odesláno
Původně zaslal: vojti26

Ahoj vsem

netusite pls nekdo alespon orientacni cenu kozenych sedacek (cernych)[ne novy,bud bazar bo bouracka] do sedana verze po faceliftu?a otazka druha- hadam ze kontrukcne jsou naprosto totozny s tema mmmmmmm :mad: nekozenyma?:D ze by slo jen o to je prehodit ze jo?

[upravil dne 5.8.2008 vojti26]

Podla mna zalezi aj od vybavy.

A okrem toho bola jedna stranka - ak ju najdem ti ju poslem - kde sa da objednat obsitie sedacky a vlastne vsetkeho kozou.

A nebolo to az take drahe ako by vysli nove kozene sedacky.

Porozmyslaj aj nad tym a mas o starost menej...

Odesláno

Taky jsem dodělával do mé bývalky kůži a i s tapecama mě to komplet vyšlo na 13.000,- s vrakáče ale pozor většina kož.sedaček je v elektrice,tak jestli nemáš elektriku tak to bude asi problém a i ohřev je v kožených a v látkových ne ale ohřev se dá vyřešit,jinak konstrukčně jsou uplně stejný a stačí je jen vyměnit...ale vše jsem psal v odkazu od \"čakoma\"....:papa:papa:papa

Odesláno

ted na ten odkaz koukam....tak sehnat to za cenu jako genzer tak si piskam....ale mam problem,ze nic nemam v elektrice a vyhrivani taky nevlastnim :(...delali se vubec kozeny ale ne elektricky?

Odesláno

ted na ten odkaz koukam....tak sehnat to za cenu jako genzer tak si piskam....ale mam problem,ze nic nemam v elektrice a vyhrivani taky nevlastnim :(...delali se vubec kozeny ale ne elektricky?

Tak to máš asi problém.....myslím že dělaly ale podle mě jen v polokuži ne v celokůži.....ale mrkni se pod sedačky jestli tam náhodou nemáš přípravu na elektriku,někdy to bývavalo.....

Odesláno

Jde ten potah sundat a nandat na manuální sedačku. Jen nevím jestli by pak někdo měl zájem o ten zbytek. :myslim

[upravil dne 5/8/08 Dave_k]

Odesláno
Původně zaslal: paul jane

Ja jsem daval do sve bejvale kuzi a sehnal jsem bezove, elektrycke a i s ridici jednotkou a i zadni :) k tomu byli a staly 2500,- + motas.

to v tom nejaka rodina patrici k priserny sekte spachapala sebevrazdu a pak byli na tech sedackach zavreny v aute 14 dni nekde na slunicku ne?nebo si to neumim predstavit..zavidim Ti

Odesláno

sedacky byly v super stavu :) a jen byly s anglicke verze. Staci jen hledat a kdo hleda ten najde kdyz jsem schanel tak jsem se byl na nekolika podivat tyhle byly super stav a plne funkcni. nikdo v nich nezarval na to byly moc pekne. Jinak za sebe muzu rict ze uz bych se poruhe do toho nepustil do nejakyho predelavani . Pocit to byl super kdyz se to povedlo ale nebylo to nic jenoducheho a resil jsem to skoro tri mesice nez se to vyresilo takze za sebe uz nikdy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...